چهارشنبه , ۲۹ دی , ۱۳۹۵


پنیر ریکوتا ساده

 

زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین گزینه برای تهیه پاستا، ماکارونی، سالاد، همراه با تن ماهی، کیک یا حتی سرو برای صبحانه و میان وعده هست. این پنیر به صورت آماده هم در بازار موجوده اما اگر طرز تهیه ساده اون رو ببینید مطمئنم خودتون دست به کار تهیش میشید!!!

 

مواد اولیه برای ۱ نفر :

شیر  ۳ونیم پیمانه (پرچرب و کامل)

لیمو ترش ۱عدد (تازه و درشت)

نمک نصف قاشق چایخوری

خامه نصف پیمانه

 

طرز تهیه

اول از همه آب لیمو ترش رو میگیریم و از صافی رد میکنیم و کنار میگذاریمش . شیر رو با خامه مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزینم تا یکدست بشه بعد اون رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا وقتی که گرم بشه و اطراف قابلمه حباب های ریز دیده بشه .

توجه داشته باشید که شیر نباید بجوشه و دماش خیلی بالا بره همین که در اطراف قابلمه حباب ریز بزنه کافیه.
بعد آبلیمو رو به شیر اضافه میکنیم و سریع هم زده و از روی حرارت برش میداریم و مدام هم میزنیم تا شیر کامل ببره و آب سبز رنگ از شیر بریده شده جدا بشه. تقریبا بعد از ۵تا۷دقیقه هم زدن این اتفاق میفته.
حالا یک توری و یک پارچه کتان حاضر میکنیم و شیر بریده شده رو داخل دستمال میریزیم و اون رو روی توری قرار میدیم و حدود ۱ تا ۱ ونیم ساعت صبر میکنیم تا آبش خارج بشه.
وقتی پنیر حاضر شد نمک رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد داخل ظرف فشردش میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم. به همین سادگی، به همین خوشمزگی!!

 

نکات:

۱)توجه داشته باشید که میزان آبلیمو به ازای هر ۲لیتر شیر باید ۳قاشق غذاخوری باشد.
۲)این پنیر ظاهر شلی دارد و مثل ماست خامه ای غلیظ میباشد.
۳)در صورتی که میخواهید پنیر شما به صورت خیلی خوشمزه تر و دقیقا مثل پنیرهای سنتی ایتالیایی تهیه شود به این شکل عمل کنید:
شیر را با آبلیمو مخلوط کرده و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا دمای آن به ۸۲ درجه سانتیگراد برسد. این فرایند حدود نیم ساعت طول کشیده و حباب های کوچکی نیز در اطراف قابلمه ظاهر خواهد شد.
در این مرحله باید زیر قابلمه را خاموش کرد و آن را برای مدت شش ساعت روی شعله پیلوت یا درون فر با حرارت بسیار کم قرار داد.
سپس یک پارچه حوله ای را تا کرده و آن را روی سبد یا توری پهن کنید و محتویات قابلمه را روی آن خالی کنید تا تکه های بسته شده از مایع باقیمانده جدا شود.
تکه های بسته شده را زیر آب سرد گرفته و سپس آنها را درون آبکش بریزید. آبکش را روی کاسه قرار داده و روی پنیرها نمک بپاشید. پنیرها را برای مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا آب آنها گرفته و سفت شوند. برای این که پنیر سفت تری داشته باشید تکه های بسته شده را درون حوله پیچیده و آنها را از جایی آویزان کنید تا آب آن درون یک کاسه ریخته شود.

نوش جان!

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنیر کاتیج

     طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

  • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

  • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

      طرز تهیه پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)   پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

    • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

      دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

      • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

          طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

        • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

            طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

          • دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

              دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

            • سوپ شیر, سوپ افطاری طرز تهیه سوپ شیر برای افطار

              روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی …

              • طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت

                طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت و خوشمزه! + عکس در آموزش های قبلی چند روش پخت کیک سیب زمینی تقدیم شما عزیزان شد و امروز دستور تهیه کیک سیب زمینی متفاوتی را شرح خواهیم …

                • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

                  طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

                  • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

                    حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

                    • خوراک ماهیچه مجلسی طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

                        طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید   خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان …

                      • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

                        روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

                        • طرز تهیه میتلف لقمه ای

                            طرز تهیه میتلف لقمه ای   میتلف را همیشه بصورت بزرگ درست میکنن ولی میتلف لقمه ای هم شکیل تره هم خوردن و سروش آسونتر چون داخل قالب کاپ کیک درست میکنن و میشه …

                          • سیب زمینی آکاردئونی طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی + تصویر

                            آموزش تصویری تهیه سیب زمینی آکاردئونی سیب زمینی آکاردئونی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه، خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب …

                            • طرز تهیه آش جو ملایر

                                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …