چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


پنیر ریکوتا ساده

 

زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین گزینه برای تهیه پاستا، ماکارونی، سالاد، همراه با تن ماهی، کیک یا حتی سرو برای صبحانه و میان وعده هست. این پنیر به صورت آماده هم در بازار موجوده اما اگر طرز تهیه ساده اون رو ببینید مطمئنم خودتون دست به کار تهیش میشید!!!

 

مواد اولیه برای ۱ نفر :

شیر  ۳ونیم پیمانه (پرچرب و کامل)

لیمو ترش ۱عدد (تازه و درشت)

نمک نصف قاشق چایخوری

خامه نصف پیمانه

 

طرز تهیه

اول از همه آب لیمو ترش رو میگیریم و از صافی رد میکنیم و کنار میگذاریمش . شیر رو با خامه مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزینم تا یکدست بشه بعد اون رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا وقتی که گرم بشه و اطراف قابلمه حباب های ریز دیده بشه .

توجه داشته باشید که شیر نباید بجوشه و دماش خیلی بالا بره همین که در اطراف قابلمه حباب ریز بزنه کافیه.
بعد آبلیمو رو به شیر اضافه میکنیم و سریع هم زده و از روی حرارت برش میداریم و مدام هم میزنیم تا شیر کامل ببره و آب سبز رنگ از شیر بریده شده جدا بشه. تقریبا بعد از ۵تا۷دقیقه هم زدن این اتفاق میفته.
حالا یک توری و یک پارچه کتان حاضر میکنیم و شیر بریده شده رو داخل دستمال میریزیم و اون رو روی توری قرار میدیم و حدود ۱ تا ۱ ونیم ساعت صبر میکنیم تا آبش خارج بشه.
وقتی پنیر حاضر شد نمک رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد داخل ظرف فشردش میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم. به همین سادگی، به همین خوشمزگی!!

 

نکات:

۱)توجه داشته باشید که میزان آبلیمو به ازای هر ۲لیتر شیر باید ۳قاشق غذاخوری باشد.
۲)این پنیر ظاهر شلی دارد و مثل ماست خامه ای غلیظ میباشد.
۳)در صورتی که میخواهید پنیر شما به صورت خیلی خوشمزه تر و دقیقا مثل پنیرهای سنتی ایتالیایی تهیه شود به این شکل عمل کنید:
شیر را با آبلیمو مخلوط کرده و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا دمای آن به ۸۲ درجه سانتیگراد برسد. این فرایند حدود نیم ساعت طول کشیده و حباب های کوچکی نیز در اطراف قابلمه ظاهر خواهد شد.
در این مرحله باید زیر قابلمه را خاموش کرد و آن را برای مدت شش ساعت روی شعله پیلوت یا درون فر با حرارت بسیار کم قرار داد.
سپس یک پارچه حوله ای را تا کرده و آن را روی سبد یا توری پهن کنید و محتویات قابلمه را روی آن خالی کنید تا تکه های بسته شده از مایع باقیمانده جدا شود.
تکه های بسته شده را زیر آب سرد گرفته و سپس آنها را درون آبکش بریزید. آبکش را روی کاسه قرار داده و روی پنیرها نمک بپاشید. پنیرها را برای مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا آب آنها گرفته و سفت شوند. برای این که پنیر سفت تری داشته باشید تکه های بسته شده را درون حوله پیچیده و آنها را از جایی آویزان کنید تا آب آن درون یک کاسه ریخته شود.

نوش جان!

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

      طرز تهیه پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)   پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید …

  • طرز تهیه پنیر کاتیج

     طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

  • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

مطالب قبلی این بخش
  • خوراک ماهیچه مجلسی طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

      طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید   خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان …

    • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

      آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

      • سیب زمینی نمکی با طعم لیمو

        طرز تهیه سیب زمینی نمکی با طعم لیمو   در ادامه روش تهیه سیب زمینی نمکی با طعم لیمو یا به عبارتی چیپس خلالی با طعم لیمو نمکی تقدیم شا همراهان مجله تصور زندگی می …

        • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

          طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

          • طرز تهیه خوراک کدو

            طرز تهیه خوراک کدو سبز   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : نمک و فلفل به مقدار لازم شنبلیله خشک به مقدار لازم کدو ۳ عدد پیاز ۱ …

            • سوپ شیر, سوپ افطاری طرز تهیه سوپ شیر برای افطار

              روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی …

              • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

                  طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

                • طرز تهیه چیپس بادمجان

                      مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

                  • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

                      چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

                    • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                              مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

                      • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

                        طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

                        • طرز تهیه سالاد انار شب یلدا طرز تهیه سالاد انار برای شب یلدا • سالاد دستبند انار

                          روش تهیه سالاد انار شب چله به صورت تصویری شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید. امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی …

                          • طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

                            دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی   برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و …

                            • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

                                طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …