دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :

 برای مواد داخل پای :
نمک دریایی (دانه درشت)
کارامل نرم (درشت خرد شده) ۸ عدد
شکر ۱/۴ فنجان
آرد ۲ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
آب لیمو ۲ قاشق چایخوری
سیب (ریز خرد شده، پوست کنده) ۲ فنجان
تخم مرغ (مخلوط شده با ۱ قاشق سوپخوری آب)۱ عدد
شکر تزئینی
 برای خمیر :
خامه ترش (سرد) نصف فنجان
کره (بدون نمک، مکعبی خرد شده) ۱ فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آرد ۲ فنجان

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

 

 

خمیر را درست کنید:

آرد، نمک، بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. 
کره مکعبی خرد شده را داخل کاسه بریزید و با استفاده از انگشتانتان کره را داخل آرد هم بزنید تا مخلوط به غلظت شن خیس در بیاید. 
خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بسیار مرطوب خواهد بود. خمیر را روی یک سطح که آرد پاشی کرده اید قرار دهید. 
خمیر را چند مرتبه ورز دهید تا شکل بگیرد و اگر خمیر خیلی چسبناک است و نمی شود به آن دست زد ۱ قاشق چایخوری آرد اضافه کنید و اگر باز هم چسبناک بود ۱ قاشق دیگر. خمیر را به شکل یک مستطیل ۲۵ در ۲۰ پهن کنید و دو طرف آن را آرد پاشی کنید سپس آن را سه تا بزنید مثل نامه ای که آن را تا می کنید. 
خمیر را ۹۰ درجه بچرخانید و آن را دوباره به صورت یک مستطیل ۲۵ در ۲۰ پهن کنید. خمیر را دوباره سه تا کنید و آن را محکم با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و در این مدت مواد داخل پای را درست کنید. 

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

مواد داخل پای را درست کنید:

در یک کاسه کوچک، سیب، آب لیمو، دارچین، شکر و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کاسه را کنار بگذارید. 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

پای ها را سر هم کنید:

فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. 
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح خوب آرد پاشی شده تای آن را باز کنید و به شکل یک مربع ۳۵ در ۳۵ سانتی متر در بیاورید. 
با یک قالب شیرینی ۷٫۵ سانتی متری تا جایی که می توانید دایره های خمیری برش دهید. قسمت های زائد را دوباره پهن کنید و باز هم از داخل آن ها دایره در بیاورید تا خمیر تمام شود. مطمئن شوید تعداد دایره ها زوج است. حدوداً ۲۰ دایره خمیری به دست می آید. 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

شش دایره خمیری را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید قرار دهید. مقدار کمی از مخلوط سیب را در وسط هر دایره بریزید به صورتی که دور آن خالی باشد. روی مخلوط سیب مقداری کارامل خرد شده و کمی نمک بریزید. 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

یک دایره خمیری دیگر روی هر دایره پر شده قرار دهید و با یک چنگال لبه ها را به هم بچسبانید و چین بدهید. 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

روی پای ها را با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و آب بمالید و با یک چاقوی تیز دو یا سه خراش روی پای ها درست کنید. روی پای ها شکر تزئینی بپاشید (اختیاری). 
پای ها را ۱۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. 
پای ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن ۱۰ دقیقه بمانند. مراحل پر کردن و پختن را برای باقی دایره های خمیری هم تکرار کنید. 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

نکته:
سیب مکعبی خرد شده باید به اندازه دانه های ذرت باشد که مطمئن شوید در طول ۱۵ دقیقه زمان پخت نرم می شوند. 
اگر خمیر بعد از در یخچال گذاشتن خیلی سفت بود و نمی شد با آن کار کرد بگذارید ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند بعد دایره های خمیری را برش دهید. 
اگر خامه ترش باعث شد خمیر موقع پهن کردن خیلی مرطوب باشد هر جا که مرطوب بود کمی آرد بپاشید. 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

 

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

    چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

  • پای پرتقال, تارت پرتقال طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

    دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی …

  • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

    طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

  • پای کیک پنیری | تغذیه مناسب دانش آموزان و میان وعده خوشمزه و لذیذ

    دستور پخت پای کیک پنیری مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل …

  • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

    طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

  • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

    طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

  • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

      ژله بستنی ویترینی (فوق العاده شیک و مجلسی)   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ …

    • چیز کیک ژله ای قلبی , دسر ولنتاین طرز تهیه چیز کیک ژله ای قلبی برای ولنتاین

      چیز کیک ژله ای توت فرنگی قلبی دسر مخصوص ولنتاین   چیز کیک ژله ای توت فرنگی قلبی دسری زیبا و عاشقانه مناسب مراسم سالگرد ازدواج و جشن ولنتاین ( روز عشق ) است. این ژله …

      • طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

        طرز تهیه حلوای گل سرخ برای ماه رمضان   تاکنون مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده اید. امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ …

        • طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای

              طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای کیک ژله هندوانه ای دسر مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز و بافت کیک در اطراف آن، ترکیب لطیف و …

          • طرز تهیه مسقطی خامه ای

            طرز تهیه مسقطی خامه ای   مسقطی یک نوع شیرینی است. مواد اولیه این شیرینی آرد نشاسته است. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و …

            • طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت

              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : بیسکویت ۲۵۰ گرم (شکلاتی کرم دار) پودر قند۱ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری پنیر …

              • طرز تهیه مافین باقلوایی

                طرز تهیه مافین باقلوایی   مواد اولیه برای تهیه مافین باقلوایی: آردسلف ریزینگ ۲ پیمانه دارچین ۱ قاشق چایخوری گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اضافه تر پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه …

                • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

                    طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

                  • طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

                    دستور پخت بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه این رسپی روشی ساده برای تهیه سس دولچه دلسه و بیسکویت آلفاخر است. این شیرینی خوشمزه برای تمامی مراسم ها به ویژه عید نوروز مناسب است.   مواد لازم …

                    • طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی

                      طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی (یا شکلات کاکائوای)   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : آب یک لیوان پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲سوم لیوان شکر نصف …

                      • طرز تهیه نان سنگک خانگی

                          طرز تهیه نان سنگک خانگی   برای تهیه نان سنگک خانگی به چیزی بنام خمیر ترش نیاز داریم. خمیر ترش با مایه خمیر یا yeast یک کم فرق داره. با خمیر ترش نان کیفیت …

                        • کیک سورپرایز نارگیلی طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی لذیذ و زیبا

                          دستور پخت کیک سورپرایز نارگیلی  ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری میده. ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. …

                          • طرز تهیه حلوای باقلوا برای افطار

                              روش تهیه حلوای باقلوا برای افطار   در ایام ماه رمضان، ایرانی ها برای سفره افطاری، دسرهای شیرین و خوشمزه ای تهیه می کنند که باب طبع افراد روزه دار است. یکی از این …

                            • طرز تهیه دسر کرم هلو خوشمزه و خوش عطر

                              آموزش روش تهیه دسر کرم هلو     کرم هلو دسری خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهند برد. در ادامه به دستور تهیه این دسر خوش طعم …