سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :

 برای مواد داخل پای :
نمک دریایی (دانه درشت)
کارامل نرم (درشت خرد شده) ۸ عدد
شکر ۱/۴ فنجان
آرد ۲ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
آب لیمو ۲ قاشق چایخوری
سیب (ریز خرد شده، پوست کنده) ۲ فنجان
تخم مرغ (مخلوط شده با ۱ قاشق سوپخوری آب)۱ عدد
شکر تزئینی
 برای خمیر :
خامه ترش (سرد) نصف فنجان
کره (بدون نمک، مکعبی خرد شده) ۱ فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آرد ۲ فنجان

 

پای سیب و کارامل لقمه ای 

 

خمیر را درست کنید:

آرد، نمک، بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. 
کره مکعبی خرد شده را داخل کاسه بریزید و با استفاده از انگشتانتان کره را داخل آرد هم بزنید تا مخلوط به غلظت شن خیس در بیاید. 
خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بسیار مرطوب خواهد بود. خمیر را روی یک سطح که آرد پاشی کرده اید قرار دهید. 
خمیر را چند مرتبه ورز دهید تا شکل بگیرد و اگر خمیر خیلی چسبناک است و نمی شود به آن دست زد ۱ قاشق چایخوری آرد اضافه کنید و اگر باز هم چسبناک بود ۱ قاشق دیگر. خمیر را به شکل یک مستطیل ۲۵ در ۲۰ پهن کنید و دو طرف آن را آرد پاشی کنید سپس آن را سه تا بزنید مثل نامه ای که آن را تا می کنید. 
خمیر را ۹۰ درجه بچرخانید و آن را دوباره به صورت یک مستطیل ۲۵ در ۲۰ پهن کنید. خمیر را دوباره سه تا کنید و آن را محکم با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و در این مدت مواد داخل پای را درست کنید. 

 

پای سیب و کارامل لقمه ایمواد داخل پای را درست کنید:

در یک کاسه کوچک، سیب، آب لیمو، دارچین، شکر و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کاسه را کنار بگذارید. 

پای سیب و کارامل لقمه ایپای ها را سر هم کنید:

فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. 
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح خوب آرد پاشی شده تای آن را باز کنید و به شکل یک مربع ۳۵ در ۳۵ سانتی متر در بیاورید. 
با یک قالب شیرینی ۷٫۵ سانتی متری تا جایی که می توانید دایره های خمیری برش دهید. قسمت های زائد را دوباره پهن کنید و باز هم از داخل آن ها دایره در بیاورید تا خمیر تمام شود. مطمئن شوید تعداد دایره ها زوج است. حدوداً ۲۰ دایره خمیری به دست می آید. 

پای سیب و کارامل لقمه ایشش دایره خمیری را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید قرار دهید. مقدار کمی از مخلوط سیب را در وسط هر دایره بریزید به صورتی که دور آن خالی باشد. روی مخلوط سیب مقداری کارامل خرد شده و کمی نمک بریزید. 

طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه اییک دایره خمیری دیگر روی هر دایره پر شده قرار دهید و با یک چنگال لبه ها را به هم بچسبانید و چین بدهید. 

پای سیب و کارامل لقمه ایروی پای ها را با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و آب بمالید و با یک چاقوی تیز دو یا سه خراش روی پای ها درست کنید. روی پای ها شکر تزئینی بپاشید (اختیاری). 
پای ها را ۱۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. 
پای ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن ۱۰ دقیقه بمانند. مراحل پر کردن و پختن را برای باقی دایره های خمیری هم تکرار کنید. 

پای سیب و کارامل لقمه اینکته:
سیب مکعبی خرد شده باید به اندازه دانه های ذرت باشد که مطمئن شوید در طول ۱۵ دقیقه زمان پخت نرم می شوند. 
اگر خمیر بعد از در یخچال گذاشتن خیلی سفت بود و نمی شد با آن کار کرد بگذارید ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند بعد دایره های خمیری را برش دهید. 
اگر خامه ترش باعث شد خمیر موقع پهن کردن خیلی مرطوب باشد هر جا که مرطوب بود کمی آرد بپاشید. 

پای سیب و کارامل لقمه ای

 

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • لقیمات , لگیمات طرز تهیه لقیمات یا لگیمات برای افطار

    طز تهیه لقیمات یا لگیمات برای ماه رمضان  لقیمات یا لگیمات یکی از شیرینی های مخصوص ماه رمضان و نوعی بامیه عربیه. خوزستانی ها و بیشتر جنوبی ها مخصوصاً بندرعباسی ها با این نوع شیرینی آشنا …

  • باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ طرز تهیه باقلوا پرچمی قزوین / باقلوا سه رنگ + فیلم

            دستور تهیه باقلوا پرچمی / باقلوا سه رنگ قزوین + فیلم آموزشی    باقلوا پرچمی قزوین مهم ترین سوغات این استان است. باقلوایی که در قزوین پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان …

  • تارت فلورنتینا طرز تهیه تارت فلورنتینا / شیرینی ملکه بادام

    دستور پخت تارت فلورنتینا   تارت فلورنتینا یا شیرینی ملکه بادام ، شیرینی خوشگل و خوشمزه ایه که درست کردن اون به نظر پر کار و سخت می‌آید. اما این طور نیست فقط کمی صبر و حوصله می‌خواهد. اگر …

  • طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی شیرینی عید ساده و خوشمزه

    طرز تهیه بیسکویت کره ای ترد با چیپس شکلاتی  شما می توانید این بیسکویت کره ای را با طعم دلخواه خود درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی ، نارگیلی یا کاکائویی. در اینجا طرز …

  • برشتوک نخودچی زنجبیلی و شکلاتی طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی / برشتوک زنجبیلی

    برشتوک نخودچی شکلاتی و زنجبیلی برشتوک نخودچی که به اون حلوای خشک هم میگن یکی از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانیه که بیشتر در ماه رمضان زینت بخش سفره های افطار میشه. برشتوک نخودچی مزه‌ای …

  • طرز تهیه شیرینی کره ای

       طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد . با ما همراه باشین تا روش تهیه این شیرنی ترد …

  • طرز تهیه پف پفی , مارشمالو خانگی طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو برای عید نوروز و شب یلدا

    طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو  پف پفی یا مارشمالو یکی از تنقلات خوشمزه ایه که بچه ها علاقه خاصی بهش دارن. خصوصا اگه با طعم ها و رنگ های مختلف درست بشه. در بخش آموزش …

  • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خانگی / آموزش تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه پفک هندی خانگی    پفک هندی از تنقلات خوشمزه ایه که اکثر افراد اونو دوس دارن و می تونه جایگزین مناسبی برای آجیل عید باشه. البته به شرطی که اونو در منزل درست …

  • کرم شیرعسلی , دسر شیر عسلی طرز تهیه کرم شیرعسلی سه رنگ

    طرز تهیه کرم شیرعسلی سه رنگ   طرز تهیه کرم شیرعسلی که در تصویر بالا می بینید مشابه ژله رنگین کمان است. می توانید مواد را در یه مرحله روی هم بریزید یا در مراحل …

  • شیرینی دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

    دستور پخت شیرینی دو رنگ برای مهمانی های رسمی شیرینی دو رنگ از شیرینی های خشک است که به اشکال مختلف تهیه می شود و برای مجالس و مهمانی های نوروزی مناسب است. این شیرینی …

  • طرز تهیه ماست خانگی

      جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل …

  • طرز تهیه پاستیل به شکل کرم

    طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله!!   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کش ۱عدد ظرف با ارتفاعی به اندازه نی …

  • طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین

        مواد لازم برای کیک هویج: آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد هویج رنده شده ۲ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری دارچین ۲ …

  • آموزش تزئین شیرینی به شکل جغد

    آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم. وقتی شیرینی را پختید …