یکشنبه , ۱ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه نان پوری هندی

طرز تهیه نان پوری هنذی 

نان پوری از نان های معروف هندوستان است. این نان در روغن سرخ و گرم خورده می شود. طرز تهیه نان پوری را در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ببینید.

 

مواد لازم برای تهیه نان پوری هندی

آرد سفید یا آرد گندم کامل :‌۲ پیمانه

نمک : ۲ قاشق چایخوری

کره آب شده : ۴۰ گرم

آب : حدود یک پیمانه

روغن : برای سرخ کردن

puri-bread-hindi-2

طرز تهیه نان پوری هندی

برای پخت نان پوری ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط میکنیم و سپس کره آب شده یا روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و با انگشتان دست خوب می ساییم و مخلوط می کنیم تا آرد زبر شود آب را کم کم به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر مناسبی بدست آوریم خمیر را حدود ۵ تا ۸ دقیقه خوب ورز می دهیم.

روی خمیر را با پارچه مرطوبی میپوشانیم و حداقل نیم ساعت کنار میگذاریم سپس خمیر را برای یک دقیقه ورز می دهیم روی سطحی را که میخواهیم خمیر پهن کنیم، کمی چرب میکنیم و خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم میکنیم و آنها را با وردنه به دقت به شکل دایره هایی به قطر حدود ۱۰ سانتی متر پهن می کنیم. به طوری که ضخامت تمام سطح آن یکنواخت باشد سپس روی آنها را با پارچه می پوشانیم.

توجه داشته باشید برای آنکه خمیر به دست نچسبد فقط از روغن استفاده میکنیم و به هیچ وجه از آرد استفاده نمیکنیم زیرا وقتی پوری را سرخ میکنیم آرد در روغن می سوزد. در این مرحله روغن را کاملا داغ کرده و خمیر پوری را در آن قرار میدهیم نان پوری در روغن فرو میرود و سپس به سطح روغن برمی گردد با کفگیر آن را برمی گردانیم تا دو طرف آن طلایی شودبرای اینکه روغن آن گرفته شود می توانیم آن را در توری قرار دهیم.

طرز تهیه نان پوری هندی

 

نکته :

دقت کنید در پخت این نان چنانچه روغن به اندازه کافی گرم نباشد خمیر پف نمی کند و چنانچه بیش از حد گرم باشد خمیر زود می سوزد.

در صورت تمایل می توانید در نان پوری دانه زیره بریزید.

 

طرز تهیه نان پوری هندی ساده

 

منبع:آشپزخانه سپیده



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی نوروزی : نان پنجره ای

    کام مهمانان نوروزی را با نان پنجره ای شیرین کنید   مواد لازم : گلاب:نصف پیمانه نشاسته:۷۵گرم تخم مرغ:۵عدد شیر سرد:۱پیمانه آرد سفید گندم:۷۵گرم پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم …

    • حلوای انگشت پیچ طرز تهیه حلوای انگشت پیچ | دستور پخت حلوای کشدار سنتی بوشهر

      دستور پخت حلوای انگشت پیچ کشدار بوشهری حلوای انگشت پیچ یکی از شیرینی های سنتی و مشهور بوشهر و همدانه که معمولا در مراسم های مذهبی و عزاداری ها پخته میشه. درست کردن انواع حلوا …

      • طرز تهیه ژله به شکل نیمرو

        طرز تهیه ژله به شکل نیمرو   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا ۱ بسته بستنی وانیلی …

        • نان شیرمال , شیرینی نوروزی , شیرینی نایینی طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین

          طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین نان شیرمال شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه میشه خورد هم برای صبحانه و چاشت نیمروز مناسبه. اگه با دقت ومطابق دستور  و با مواد …

          • طرز تهیه گلت انار دسر شب یلدا طرز تهیه گلت انار دسر فرانسوی برای شب یلدا (Galette pomegranate)

            طرز تهیه گلت انار برای شب یلدا  با نزدیک شدن به شب یلدا ، در بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز تهیه گلت انار را تقدیم شما عزیزان می کنیم. برای یک بارم …

            • طرز تهیه پاستیل به شکل کرم

              طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله!!   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کش ۱عدد ظرف با ارتفاعی به اندازه نی …

              • شیرینی نوروزی : مرنگ (پفکی)

                  نوروز، کام مهمانها را با مرنگ (پفکی) شیرین کنید    مواد لازم: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ: نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد (پوست کنده و خرد شده) …

                • acmasi ,نان آچما , نان مخصوص ترکیه, açma نان آچما ، نان مخصوص ترکیه / açma

                  آموزش تصویری روش پخت نان آچما نان مخصوص ترکیه (açma) نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است. در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به …

                  • شیر بادام خانگی طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

                    دستور تهیه شیر بادام خانگی سالم و مقوی شیر بادام یه نوشدنی مقویه که میتونه جایگزین خوبی برای شیر گاو باشه مخصوصا اگه با لاکتوز مشکل دارید و یا به خاطر کلسترل از لبنیات استفاده …

                    • طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک

                      طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک / ژله جدید   ژله ویترای یا ژله مشبک ژله ای رنگارنگ و زیبا ، مجلسی و بسیار شیکه که می تونین به روشهای مختلف اونو تزیین و …

                      • طرز تهیه کیک مافین نوتلا

                        روش پخت مافین نوتلا مافین نوتلا مواد اولیه برای ۶ نفر : تخم مرغ (نیازی به همزن نیست) ۲ عدد زده شده شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری آرد …

                        • کوکی ساوارین مربایی طرز تهیه کوکی ساوارین مربایی یا مارمالادی

                          دستور پخت کوکی ساوارین مربایی خوشمزه  کوکی ساوارین یک شیرینی خوشمزه و شیک برای عید نوروز یا پذیرایی در جشن تولدها و مهمانی هاست. داخل این شیرینی ها را می تونین با ژله بریلو با مارمالاد …

                          • رنگ آمیزی کیک , کیک آبرنگی رنگ آمیزی کیک / کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک

                            آموزش تصویری تهیه کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک  آموزش تصویری رنگ آمیزی کیک به چند روش / تزیین کیک رنگ آمیزی کیک و تهیه کیک آبرنگی یکی از روش های تزیین کیک های جشن …

                            • آموزش تصویری طرز تهیه شله زرد

                                آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …