یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


نان فنجانی با پنیر بری و رزماری
آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه :

نمک ۱ قاشق سوپخوری

رزماری ۲ قاشق سوپخوری (ریز خرد شده)

جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

خمیر مایه ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری (خشک)

آرد ۴ و نیم فنجان – ۶۳۰ گرم

روغن زیتون ۱/۲ فنجان – ۱۱۸ میلی لیتر

شکر ۱/۲ فنجان – ۱۰۰ گرم

شیر  ۲ فنجان – ۴۷۳ میلی لیتر

پنیر بری ۱۷۰ گرم (به شکل ۱۸ تکه برش خورده)

 

درست کردن این نان فنجانی ترد و کمی شیرین با پنیر و رزماری کار آسانی است. ۱ ساعت برای ور آمدن خمیر لازم است اما فقط همین. احتیاجی به ورز دادن نیست. اگر می خواهید رزماری و یا پنیر بری را حذف کنید راحت باشید.

نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

 

طرز تهیه:

شیر، شکر و روغن زیتون را با هم در یک روغن دان ۳ لیتری هم بزنید سپس روی شعله ی متوسط قرار دهید و هم بزنید و بگذارید به آرامی به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد شعله را خاموش کنید و بگذارید بماند تا از داغی در آمده و گرم شود و به دمایی بین ۹۰ تا ۱۱۰ درجه فارنهایت (۳۲ تا ۴۳ درجه سانتی گراد) برسد. این کار ۱۰ دقیقه طول می کشد. بایستی دما به حدی برسد که بتوانید نوک انگشت خود را داخل مایع کنید و بی آنکه بسوزید مدتی نگه دارید.
۲ فنجان آرد و خمیر مایه را به هم اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند سپس در آن را بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت یا تا زمانی که حجمش ۲ برابر شود ور بیاید. ۲ فنجان و نصفی آرد باقیمانده، جوش شیرین، بکینگ پودر، رزماری ریز شده و نمک را اضافه کنید.
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید و ۱۸ قالب مافین را با اسپری آشپزی چرب کنید.
با استفاده از دست توپ های ۲٫۵ سانتی متری از خمیر گرد کنید. در نهایت ۵۴ توپ کوچک درست می شود. سپس در هر قالب مافین سه توپ قرار دهید. ۱ تکه پنیر بری را وسط هر قالب مافین پر شده فشار دهید و بیشتر آن را زیر رویه ی توپ های خمیری بفرستید.

 

نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

 

۱۶ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که روی آنها قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. قالب را از فر بیرون بیاورید سپس با استفاده از یک قاشق یا چاقو هر چه پنیر از داخل قالب های مافین بیرون زده و به روی بدنه ی قالب اصلی ریخته را به روی نان فنجانی ها برگردانید. بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود سپس روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید کاملاً خنک شود.

 

نکات مهم:

می توانید پنیر بری را با پنیر شیر بز یا هر نوع پنیر دیگر جایگزین کنید. با اضافه کردن نصف فنجان کرنبری کمی شیرینی به نان ها اضافه کنید. آنها را همزمان با رزماری اضافه کنید.

 

نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

 

 

فود سوران

 

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دسر پاولووا / شیک و مجلسی

     دسر شیک و مجلسی پاولووا   دسر پاولووا (Pavlova)، که به افتخار آنا پاولووا، بالرین روسی، نامگذاری شده، دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه‌ها تهیه می شود. این دسر متعلق به منطقه …

    • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

      طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

      • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

          طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

        • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

            دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

          • گل قندی, قندرنگی, قند به شکل گل طرز تهیه گل قندی / قندهایی به شکل گل

            روش درست کردن گل قندی / قند مجلسی به شکل گل این گلای خوشگل که میبینید قند خوراکیه. میتونید برای مهمونیها بین قندهای سفید بذارید تا کلی خودنمایی کنه قندونتون. حالا بریم سراغ اینکه این گل قندی …

            • طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)

              طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)   حلوای موز شیرینیش از حلواهای معمولی کمتره و ترکیبش با شیرینی موز طعم مطلوبی رو میده به همین دلیل برای افطار بسیار مناسبه . در آموزش آشپزی …

              • طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه

                  طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه   پانا کوتا یه دسر بسیار خوش طعم و لطیفه شما خیلى راحت میتونید این خوشمزه ۵ ستاره رو تو منزل تهیه کنید و در کنار خانواده …

                • طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی

                  طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی   زمان مورد نیاز برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر خامه‌ای (نرم شده) …

                  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

                    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

                    • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر دستور پخت شیرینی ساق عروس

                      دستور تهیه شیرینی ساق عروس   ساق عروس یه شیرینی خوشمزه و شیک برای مجالسه که پخت اون نیاز به فر نداره. درست کردن این شیرینی ها کار سختی نیست. پس با ما همراه باشید تا …

                      • حلوای سه آرد , حلوا مجلسی طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی

                          دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی  حلوای سه آرد یکی از حلواهای مجلسی و بسیار خوش طعم و یکی از دسرهای پرطرفدار ماه رمضانه. مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلی توی …

                        • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

                          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

                          • طرز تهیه رولت خامه ای

                            طرز تهیه رولت خامه ای   در این مطلب روش تهیه رولت خامه ای خانگی تقدیم شما عزیزان علاقمند به هنر شیرینی سازی میشه .   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: …

                            • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

                              طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …