شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه نان بربری در منزل

مواد اولیه :
خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۴ پیمانه
آب۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
سبوس گندم ۱/۳ پیمانه
تقویت کننده آرد ۱ قاشق غذا خوری
کنجد به میزان لازم
آرد برای روی نان ۲ قاشق
اب برای روی نان ۱/۴ پیمانه

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان بربری خانگی

طرز تهیه :

خمیر مایه رو با۱/۳ اب ولرم و شکر بزارید تا پف کند.
بعد اب رو با خمیر مایه و نمک مخلوط کنید و روغن مایع و کره رو اضافه کنید و ارد سبوس گندم رو همراه با تقویت کننده ارد کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست زیاد نچسبد و خوب ورز بدید تا یکدست بشه.
خمیر رو جای نسبتا گرمی بزارید و روش رو بپوشونید تا ۱ ساعت ور بیاد و حجمش ۲ برابر بشه.
روی میز کار کمی سبوس گندم بریزید.
بعد خمیر رو بشکل بربری داخل سینی فر پهن کنید اگر خمیرتون کمی شل باشه بهتر میشه طعم وشکل نونتون با انگشت وسطش شکل بندازید و مخلوط اب و ارد و همراه با ۱ قاشق سبوس رو بزنید.
به این ترتیب که اب رو با ارد مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا به شکل بلوری در بیاد وکمی غلیظ بشه بزارید سرد بشه و روی خمیر بمالید.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان بربری خانگی

بعد نان بربری را بزارید توی فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت ۳۵ دقیقه تا روش طلایی بشه یا روی ۵۰۰ برای ۱۰ دقیقه و نوش جــــــــــــــــــــــان کنید.
* من معمولا ۳ و نیم پیمانه ارد نان + ۱/۲ پیمانه ارد کامل گندم استفاده میکنیم. در اینصورت نیازی به استفاده از سبوس گندم نیست.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان بربری خانگی
نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان بربری خانگی
نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان بربری خانگی

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه قطاب گردویی

        آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

    • طرز تهیه و تزیین حلوا

      آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

      • طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ

        طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ   چیز کیک شکلات تلخ ، دسر محبوب شکلات دوستان و بسیار خوش طعم و دلچسب است . شکلات تلخ برخلاف سایر انواع شکلات هم کالری پایین و هم …

        • یاقلوا خانگی, باقلوای پانزده دقیقه ای طرز تهیه شیرینی باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه و سریع در منزل

          دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه  در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی می‌کنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمان‌ها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک …

          • دسر سه مزه , دسر تری تیست طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

            دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله …

            • طرز تهیه شیرینی توت

              طرز تهیه شیرینی توت (توت بادامی – توت پسته ای – توت نارگیلی)   شیرینی توت به دلیل بدون پخت پخت و ساده بودن، نیز طعم عالی و ظاهر زیبا طرفداران زیادی دارد. با دستور …

              • طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

                   کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی   در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی …

                • کوکیز دو رنگ فرفره ای طرز تهیه کوکیز دو رنگ فرفره ای برای عید نوروز

                  طرز پخت کوکیز دو رنگ فرفره ای   کوکیز دو رنگ فرفره ای شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه می تونه سرو بشه و هم به خاظر ظاهر زیباش برای پذیرایی عید نوروز و …

                  • طرز تهیه نان به شکل خرگوش

                    مواد اولیه : خمیر نان ۲ قرص کشمش ۲ عدد بادام ۲ عدد (برش خورده) تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد (کمی زده شده) برگ کاهو برای تزئین چاشته برای سرو کردن نان به شکل …

                    • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

                        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

                      • طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی

                        طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی   مافین ها جزو کیکهای ساده هستند که برای سرو یکنفره پخته میشن. تقریبا شبیه به کاپ کیک ها هستند ولی شیرینی مافین کمتر از کاپ کیک هست …

                        • طرز تهیه پارفیت میوه دسری مغذی

                          طرز تهیه پارفیت میوه یک دسر مغذی (رژیمی)   اگر برای برنامه غذایی خود به دنبال یک میان وعده ی جدید و البته خوش طعم و پرخاصیت هستید پارفیت میوه را از دست ندهید. آماده …

                          • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

                            دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …

                            • طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی

                              طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی (یا شکلات کاکائوای)   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : آب یک لیوان پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲سوم لیوان شکر نصف …