سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه نان بربری در منزل

مواد اولیه :
خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۴ پیمانه
آب۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
سبوس گندم ۱/۳ پیمانه
تقویت کننده آرد ۱ قاشق غذا خوری
کنجد به میزان لازم
آرد برای روی نان ۲ قاشق
اب برای روی نان ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه نان بربری خانگی - پخت نان بربری در منزل

طرز تهیه :

خمیر مایه رو با۱/۳ اب ولرم و شکر بزارید تا پف کند.
بعد اب رو با خمیر مایه و نمک مخلوط کنید و روغن مایع و کره رو اضافه کنید و ارد سبوس گندم رو همراه با تقویت کننده ارد کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست زیاد نچسبد و خوب ورز بدید تا یکدست بشه.
خمیر رو جای نسبتا گرمی بزارید و روش رو بپوشونید تا ۱ ساعت ور بیاد و حجمش ۲ برابر بشه.
روی میز کار کمی سبوس گندم بریزید.
بعد خمیر رو بشکل بربری داخل سینی فر پهن کنید اگر خمیرتون کمی شل باشه بهتر میشه طعم وشکل نونتون با انگشت وسطش شکل بندازید و مخلوط اب و ارد و همراه با ۱ قاشق سبوس رو بزنید.
به این ترتیب که اب رو با ارد مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا به شکل بلوری در بیاد وکمی غلیظ بشه بزارید سرد بشه و روی خمیر بمالید.

 

طرز تهیه نان بربری خانگی - طرز پخت نان بربری

بعد نان بربری را بزارید توی فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت ۳۵ دقیقه تا روش طلایی بشه یا روی ۵۰۰ برای ۱۰ دقیقه و نوش جــــــــــــــــــــــان کنید.
* من معمولا ۳ و نیم پیمانه ارد نان + ۱/۲ پیمانه ارد کامل گندم استفاده میکنیم. در اینصورت نیازی به استفاده از سبوس گندم نیست.

طرز تهیه نان بربری خانگی - طرز پخت نان بربری طرز تهیه نان بربری خانگی - طرز پخت نان بربری طرز تهیه نان بربری خانگی - طرز پخت نان بربری  

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش