جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

 

آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌کنند. البته از مربا و شربت آلبالو نمی‌توان به راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش‌زدایی نیز دارد.

بعضی‌ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می‌دهند. آلبالو طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود. به‌طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

مواد لازم برای تهیه مربا و شربت آلبالو

پودر ژله آلبالو                     یک قاشق غذاخوری

شکر                                 نیم کیلوگرم یا دو کاسه ماست خوری

آلبالو پاک کرده                   نیم کیلوگرم یا دو کاسه ماست خوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو کاسه ماست خوری از مربا آلبالو و یک لیوان شربت آلبالو خواهیم داشت.

 

دو کاسه ماست خوری سر پر آلبالو پاک کرده معادل نیم کیلوگرم. برای هر کیلو آلبالو پاک کرده، یک کیلو شکر نیاز است.

مربا و شربت آلبالو

یک قاشق غذاخوری پودر ژله آلبالو، حدود ۱۵ گرم پودر ژله

مربا و شربت آلبالومربا و شربت آلبالو

دو کاسه ماست خوری شکر، جمعاً معادل نیم کیلوگرم. برای هر کیلو آلبالو پاک کرده، یک کیلو شکر نیاز است.

مربا و شربت آلبالو

طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

آلبالو ها را شسته، از هسته جدا می‌کنیم. سپس دو کاسه ماست خوری آلبالو را با یک و نیم کاسه شکر مخلوط کرده، در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم.

مربا و شربت آلبالو

در قابلمه را می‌گذاریم و آن را حدود ۳ الی ۴ ساعت کنار می‌گذاریم.

مربا و شربت آلبالو

در قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله زیاد می‌گذاریم. بعد از جوش آمدن، در قابلمه را برداشته تا ۲ دقیقه مربا بجوشد.

مربا و شربت آلبالو

شعله را خاموش کرده، کف روی مربا را جدا می‌کنیم و دور می‌ریزیم.

مربا و شربت آلبالو

نصف بیشتر شربت آلبالو را جدا می‌کنیم. حدود یک لیوان شربت خواهیم داشت.

مربا و شربت آلبالو

نصف کاسه ماست خوری شکر (معادل یک فنجان یا ۱۲۰ گرم شکر) روی بقیه مربا ریخته، دوباره در قابلمه را گذاشته تا مربا به جوش آید سپس در ظرف را برداشته تا مربا ۲ دقیقه با شعله زیاد بپزد. یک قاشق پودر ژله آلبالو را نیز کم کم اضافه کرده، هم می‌زنیم.

مربا و شربت آلبالو

کف روی مربا را دوباره جدا کرده، دور می‌ریزیم. شعله را خاموش می‌کنیم و می‌گذاریم تا مربا در قابلمه بماند و سرد شود. در حین سرد شدن، چند مرتبه آن را هم می‌زنیم تا آلبالو ها به یکدیگر نچسبند.

مربا و شربت آلبالو

مربای آلبالو آماده است. آن را در ظرف مربا ریخته، در یخچال می‌گذاریم. نوش جان

مربا و شربت آلبالو
نکات :

۱- بهتر است تمام کف مربا را قبل از سرد شدن از روی سطح آن جمع کنیم .تا هنگام درست کردن شربت کف روی سطح آن جمع نشود.

۲- این مربا احتیاج به اضافه کردن آب ندارد.

۳- بهتر است مربا را زیاد نجوشانیم چون رنگ آن تیره می شود.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مربای آلبالو حدود ۶۵۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق مربا خوری از مربای آلبالو حدود ۳۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در کل مربا و شربت ۲۳۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

تبیان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • لیموناد هندوانه طرز تهیه لیموناد هندوانه خنک

    لیموناد هندوانه نوشیدنی خنک و دلچسب  لیموناد هندوانه یک نوشیدنی گوارا و خوشمزه برای رفع عطش است. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای ۴ نفر کافیست.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت …

  • طرز تهیه شربت آلبالو در منزل

        نوشیدنی های خنک در فصل تابستان خیلی می چسبد. اما برای من شربت آلبالو یک نوشیدنی نوستالوژیک و دوست داشتنی است.  در خانواده ی ما رسم است تابستان که می آید وقت درست …

  • نوشیدنی های چاق کننده , معجون چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده و مقوی

    ۶ نمونه از نوشیدنی های چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده ای را در این مطلب به شما معرفی می‌کنیم، البته نباید به جای غذا خوردن فقط از این نوشیدنی‌های چاق کننده استفاده کنید، در این …

  • طرز تهیه اسموتی موز و بادام

      اسموتی موز و بادام مواد لازم: موز : یک عدد شیر بادام : یک فنجان بادام : سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی : یک قاشق غذاخوری ماست خامه ای : ۲ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه شربت به لیمو

     دستور تهیه شربت به لیمو   مواد لازم : به: دو کیلو شکر: دو کیلو آبلیمو : نصف استکان (۴ عدد) آب: ۴ لیوان (یک لیتر)   طرز تهیه: – به ها را شسته و …

  • جدیدترین تزیینات آبمیوه

    جدیدترین تزیینات آبمیوه در تصاویر زیر می بینید چطور میشه آب میوه های رنگارنگ و خوشمزه را با تکه ی میوه خیلی ساده و زیبا تزئین کرد   تزیین آبمیوه تزیین آبمیوه تزیین آبمیوه تزیین …

  • طرز تهیه ایستک تمشک

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : تمشک ۲لیوان (تازه) ماءالشعیر ۲لیوان (تلخ) یخ ۱لیوان شکر نصف لیوان آبلیمو نصف لیوان (تازه)   …

  • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

  • روش شستن خاکشیر و تهیه شربت خاکشیر

    تمیز کردن و شستن خاکشیر / تهیه شربت خاکشیر   شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های سنتی و اصیل ایرانیه که هم خوشمزه و مفیده و هم خیلی آسون درست میشه. من همیشه توی تابستون …

  • طرز تهیه اسموتی سیب و کیوی

    طرز تهیه اسموتی سیب و کیوی آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : سیب ۱ عدد (کوچک – بدون پوست و خرد شده) کیوی ۱ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه چند نوع لواشک سیب

      طرز تهیه انواع لواشک میوه ای خانگی   لواشک میوه ای را می توانید از میوه های مختلف با ترکییب چند میوه درست کنید. در ادامه روش تهیه چند نوع لواشک سیب ذکر شده …

    • طرز تهیه مربای هلو

      مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

      • طرز تهیه خیار شور فوری

        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

        • طرز تهیه مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

          طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و خوشمزه  مربای زردآلو علاوه بر رنگ و ظاهر زیبا، عطر و طعم زردآلوی تازه را میهمان سفره های صبحانه حتی سفره های زمستانی ما می نماید. این مربا همچنین مزه …

          • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

             روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

            • طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

              طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …

              • طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای

                طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری برگ بو ۳عدد فلفل سبز تند ۱۰عدد سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه) سیر ۵حبه خیار ۲عدد گل کلم (کوچک) ۱عدد …

                • سس کره قهوه ای , سس پاستا طرز تهیه سس کره قهوه ای / سس پاستا

                  طرز تهیه سس کره قهوه ای سس ساده پاستا   سس کره قهوه ای یک سس ساده پاستا است که به سرعت آماده می شود  برای زمانی که هیچی در خانه نداریم. با این سس می …