جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


  طرز تهیه مربای کامکوات

طرز تهیه مربای کامکوات

 

مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه چای میتوان سرو کرد. همچنین به دلیل ظاهر زیبا مربای کامکوات را میتوانید در تزیین انواع کیک و شیرینی هم استفاده کنید.

کامکوات پرتقال تزیینی کوچک یا همان پرتقال مینیاتوری است.

روش اول پخت مربای کامکوات 

 

مواد لازم :

کامکوات  ۱ کیلو گرم
شکر   ۱ کیلو گرم
آب پرتقال   ۲ الی ۳ لیوان
دارچین نکوبیده   ۱ تکه
گلاب نصف لیوان

 

طرز تهیه مربای کامکوات

طرز تهیه :

به وسیله یک شیئ نوک تیز مثل سیخ کباب چوبی از یک سر کامکوات فرو کنید تا سیخ از سر دیگر خارج شود بعد با حرکت دادن آن هسته های کامکوات را خارج کنید .

وجود هسته موجب تلخی مربا میشود در صورتی که در آوردن هسته برایتان مشکل بود کامکوات را از وسط نصف و آنرا خارج کنید.

بعد از رنده ریزی برای پوست آن استفاده کرده و سطح پوست را طوری که به پوست آسیب نرسد کمی بسایید و اطراف آن را بشویید تا پوسته ها ی اضافی شسته شود .سپس کامکوات و دارچین را در آب انداخته و بگذارید تا بجوشد آب آن نبایستی زیاد باشد وقتی پخت شکر و آب پرتقال را اضافه کرده و به آرامی بجوشد تا زمانی که شیشه ای شود در آخر گلاب اضافه نموده و به قدر کافی که جوشید حرارت را خاموش کنید . و قطعه دارچینی که در شهد است را خارج و دور بیندازید .

اضافه کردن آب پرتقال در این مربا را از پیج خوب بیتوته یادگرفتم وبه شما هم سفارش میکنم امتحان کنید . من (نسرین میوه رأ إز وسط برش زدم هسته هاشو خارج کردم چون میوه من ترش بود در حین پخت شکر أضافه کردم در ۲مرحله بدون هم زدن اجازه دادم شربت قوام بیاد ابلیمو هم أضافه نکردم

 

طرز تهیه مربای کامکوات

 

روش دوم پخت مربای کامکوات 

آماده سازی: ۲ ساعت

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۳ ساعت

 
مواد اولیه :

پودر زیره سبز ۱چهارم قاشق مرباخوری
آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
آب ۱لیوان
شکر نیم کیلوگرم
کامکوات نیم کیلو
پودر هل سبز ۱چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه مربای کامکوات

طرز تهیه

ابتدا کامکوات را کاملا بشویید و بعد به کمک چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد کنید .

داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید. دو بار دیگر هم این کار را تکرار کنید و هربار آن را با آب بسیار سرد آبکشی کنید تا تلخی آن از بین برود.
داخل قابلمه شکر و ۱ لیوان آب و نصف لیوان گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، مواد را مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود ۱ ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.
در انتها پودر هل سبز و زیره سبز را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با پارچه ای بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.

نکات:

در صورت تمایل به جای آب از گلاب استفاده کنید.

نوش جان

 

سوران / آشپزی رنگین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مربای خانگی خوش عطر و خوشمزه زمستانی

    طرز تهیه مربای پرتقال حلقه حلقه ای مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای را ببینید.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

    دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

  • طرز تهیه مربای زرشک

    طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

  • مربای پوست هندوانه , مربای هندوانه طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

      دستور پخت مربای پوست هندوانه  مربای پوست هندوانه را می تونین با آهک یا بدون آهک درست کنین. در این پست دو روش تهیه این مربا بدون آهک تقدیم شما عزیزان میشه و در پست …

  • مربای پرتقال درسته طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

      روش پخت مربای پرتقال درسته  مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا …

  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

  • طرز تهیه مربا توت فرنگی

        آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : توت فرنگی ۱کیلو شکر ۱کیلو آبلیمو ۲قاشق غذاخوری هل ۳عدد گلاب ۲قاشق غذاخوری   طرز …

  • طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست | روش تهیه مارمالاد نارنگی

    دستور پخت مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد. در این …

  • طرز تهیه مربای هویج

    طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

  • طرز تهیه مربای آناناس

        روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

    لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

    • طرز تهیه مربای آلبالو

      طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

      • ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

        طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

        • استاک , استاک سفید استاک چیست ؟ | طرز تهیه استاک قهوه ای | استاک سفید | انواع استاک

          دستور درست کردن استاک قهوه ای و سفید در این پست با طرز تهیه استاک قهوه ای و استاک سفید آشنا می شوید. استاکها یکی از ارکان اصلی آشپزی هستند که به عنوان یک طعم دهنده بسیار …

          • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

            دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

            • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

              روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

              • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

                دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

                • طرز تهیه لواشک چند آلو به صورت تصویری

                  آموزش تصویری روش تهیه لواشک چند آلو    لواشک یکی از سالم ترین تنقلات و مورد علاقه کوچیک و بزرگه البته اگه توی منزل اونو درست کنین. بهترین، سالم‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین روش برای …

                  • طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مربای خانگی خوش عطر و خوشمزه زمستانی

                    طرز تهیه مربای پرتقال حلقه حلقه ای مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای را ببینید.   مواد لازم برای …

                    • طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی

                       طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی   توت فرنگی میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذیه و خواص و فواید درمانی زیادی داره. بنابراین تصمیم گرفتم طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی …

                      • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

                        سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

                        • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

                          روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

                          • پنج روش تهیه سس سفید

                            طرز تهیه سس سفید (به ۵ روش مختلف) مواد اولیه : کره (یا مارگارین ) ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری شیر …

                            • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

                              روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …