یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


 مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

روش پخت مربای پرتقال درسته 

مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا را آموزش بدیم.

 

مواد لازم  :

آب   ۴ الی ۵ پیمانه

پرتقال درشت   ۶ عدد

شکر   ۲ الی ۲/۵ کیلو

آب پرتقال   ۱ پیمانه

 

روش پخت مربای پرتقال درسته :

برای تهیه مربای پرتقال  از پرتقالهای پوست کلفت و درشت باید استفاده کرد . پوست پرتقال را با رنده یا اسکاچ کمی می سائیم تا پوست صاف و باز شود.

وقتی خشک شد یک دایره با قطر دو سانت از ته پرتقال نسبتا عمیق برش داده و در می آوریم.

با نوک کارد یا قاشق بلند شربت خوری هسته های پرتقال را حتی المقدور خارج می کنیم.

پرتقال را می شوئیم و در ظرفی می ریزیم و مقداری آب روی آن ریخته و می جوشانیم.

حدود ۵ دقیقه بعد پرتقال ها را در صافی می ریزیم.

 

مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

 

دو تا سه بار دیگر نیز پرتقالها را به همین طریق می جوشانیم، بطویکه پوست پرتقال کاملاً نرم بشود.

در ظرفی آب سرد ریخته و پرتقال‌ها را در آب سرد قرار می دهیم، پرتقال‌ها باید یک روز در آب سرد بمانند. در این مدت چندین بار آب پرتقال را عوض می کنیم.

هر دفعه پرتقال را در دست کمی فشار می دهیم تا آب داخل پرتقال خارج شود. آب داخل پرتقال را می چشیم ,هر وقت تلخ نوبد پرتقال برای تهیه مربا آماده است .

آب و شکر را مخلوط نموده روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید و شکر در آب حل شود. شربت را از صافی رد می کنیم.

بعد پرتقالها را درشربت می اندازیم با حرارت ملایم می گذاریم پرتقالها بجوشند و شربت آن کاملاً قوام بیاد.

بعد آب پرتقال را اضافه می کنیم که شربتمان عطر و مزه بهتری داشته باشد. باز هم می گذاریم پرتقال چند جوش بزند و شربت غلیظ شود.

توجه داشته باشید وقتی پرتقالها در حال جوشیدن است گاهی با پت قاشق پرتقالها را کمی قشار می دهیم تا شربت رقیق داخل آن خارج شود.

 

نکات :

مقدار شکر کاملا بستگی به ذائقه و اندازه پرتقالها دارد.

من یک کیلو برای هفت پرتقال استفاده کردم.

 

منبع:جدیدترین

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای کامکوات

       طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

  • مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر با عطر وانیل در منزل

    چگونه مربای انجیر درست کنیم ؟ انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه …

  • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

    دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

  • طرز تهیه مربا توت فرنگی

        آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : توت فرنگی ۱کیلو شکر ۱کیلو آبلیمو ۲قاشق غذاخوری هل ۳عدد گلاب ۲قاشق غذاخوری   طرز …

  • طرز تهیه مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

    طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و خوشمزه  مربای زردآلو علاوه بر رنگ و ظاهر زیبا، عطر و طعم زردآلوی تازه را میهمان سفره های صبحانه حتی سفره های زمستانی ما می نماید. این مربا همچنین مزه …

  • طرز تهیه مربای آلبالو

    طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

  • طرز تهیه مربای هویج مجلسی

      طرز تهیه مربای هویج مجلسی به شکل رزهای زیبا   امروز براتون طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشگل رو آماده کردیم . این مربا برای جهیزیه عروس خانومای گل خیلی شیک و عالیه . …

  • سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

      طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان   اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه …

  • طرز تهیه مربای زرشک

    طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

  • Grape jam, مربای انگور طرز تهیه مربای انگور | مربای پاییزی پرخاصیت | مربای راحت و خوشمزه

    دستور پخت مربای انگور مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونه‌ای …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ترشی به

      طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده …

    • طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

      طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی  سس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی …

      • دو روش تهیه ترشی بندری

        دو دستور تهیه ترشی بندری   در این مطلب دو روش ساخت ترشی بندری که یکی از ترشیجات بسیار خوش عطر و خوش طعم است تقدیم شما عزیزان میشود :   روش اول :   …

        • سس کره قهوه ای , سس پاستا طرز تهیه سس کره قهوه ای / سس پاستا

          طرز تهیه سس کره قهوه ای سس ساده پاستا   سس کره قهوه ای یک سس ساده پاستا است که به سرعت آماده می شود  برای زمانی که هیچی در خانه نداریم. با این سس می …

          • سس سبزیجات با ماست

            سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

            • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

               روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

              • سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

                  طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان   اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه …

                • طرز تهیه مربای آلبالو

                  طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

                  • طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

                    لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

                    • سس ووستشایر , سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشایر / ووستشیر / ورچستر

                      آموزش روش تهیه سس ووستشایر در منزل  (ووستشیر) سس ووستشایر (Worcestershire ) یک سس اصیل انگلیسیه که طعم ویژه ای به غذای شما میده و برای غذاهای گوشتی و کبابی و دریایی استفاده میشه. بعضی سسها توی خیلی از …

                      • طرز تهیه مربای گل گاوزبان

                          طرز تهیه مربای گل گاوزبان   با توجه به خواص بی شمار گل گاوزبان که در ادامه به اونها اشاره شده بد نیست برای صبحونه هم از این گیاه مفید استفاده بشه. به همین …

                        • طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست | روش تهیه مارمالاد نارنگی

                          دستور پخت مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد. در این …

                          • طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

                            طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …

                            • طرز تهیه سس پستو

                               طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …