دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه ماهی پفکی چینی

طرز تهیه ماهی پفکی چینی

 

ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.

 

مواد لازم :

آرد سفید : یک سوم لیوان

آرد برنج : یک دوم لیوان

آرد نشاسته ذرت : یک دوم لیوان

بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ : یک عدد

ماءالشعیر : به میزان لازم

نمک، فلفل : به میزان لازم

زعفران سائیده : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ماهی پفکی چینی

طرز تهیه:

جهت تهیه ماهی پفکی ابتدا تخم مرغ رو باچنگال زده با مواد خشک ( آردها، ادویه، زعفران، نمک و بکینگ پودر) مخلوط کنین.

ماءالشعیر رو کم کم اضافه کرده و دائما به هم بزنید تا کرم غلیظ بدست بیاد.

مایع را ۱۵ دقیقه بگذارید بمونه بعد استفاده کنید.

توی این فاصله ماهی ها رو به تکه ها و شکل های دلخواهتون ببرین. پیازها رو حلقه کنین و …

می تونن ماهی ها رو بعد از اینکه توی مواد پفکی زدین توی کنجد یا خلال بادوم هم بغلطونین.

پیاز حلقه شده، قارچ، میگو، سیب زمین و بروکلی بخارپز هم می تونین توی مواد بزنین و سرخ کنین.

طرز تهیه میگو پفکی

نکات:

دقت کنین ماءالشعیر رو کم کم به خمیر ماهی پفکی اضافه کنین ینی یه کم بریزین موادو کاملا مخلوط کنین و اگه دیدین سفته دوباره ماءالشعیر بریزین.

مایع نه باید شل باشه و نه خیلی سفت. تقریبا غلظت و سفتی مواد در حد ماست های پر چرب باشه.

من بیشتر از ماهی تیلا پیا برای پخت ماهی پفکی استفاده می کنم. برای اینکار عالیه.

حتما پیاز یا قارچ رو کنار ماهی هاتون بذارین. شک نکنین سر پیازا دعوا میشه از خود ماهی هم خوشمزه تر میشه.

می تونین توی موادتون ادویه های مورد علاقتون یا پودر سیرم بریزین.

توصیه من اینه اگه ماهیتون کمی بو میده اونو یکی دو ساعت توی پیاز و سیر و ادویه و آبلیمو بذارین بمونه ، بهتر و خوشمزه تر میشه .
ماهی تیلا هم ممکنه بو بده اونو هم قبل سرخ کردن بذارین توی مواد

بهتره ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب می کنین سطح بزرگی نداشته باشه تا بتونین بقدر کافی توش روغن بریزین. ماهی ها توی روغن فراوون سرخ بشن سریعتر پف می کننو روی روغن میان.

روغن نه خیلی داغ باشه و نه سرد اگه قطره ای از مواد رو بریزین و سریع پف کنه و روی روغن بیاد ینی دمای روغن خوبه.

ضمنا اگه آرد برنجو خودتون از برنج مرغوب تهیه کنین خیلی بهتره

 

طرز تهیه آرد برنج:

برنج را ۲ روز خیس کرده و هر روز آبش را عوض می کنیم. روز سوم از آب کشیده و کوبیده و الک می کنیم. سپس آن را در محل دور از رفت و آمد و آفتاب خوب پهن می کنیم تا کاملا خشک شود. پس از خشک شدن بار دیگر از الک رد می کنیم.

 

نویسنده : نسیم

اختصاصی مجله تصویر زندگی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

  • طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس

      طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس   مواد اولیه برای ۴ نفر : ماست سفت (یا کیسه ای) ۵۰ گرم پنیر سفید ( یا خامه ای) ۲۰۰ گرم آرد ذرت ۲ ق غ سفیده تخم مرغ …

  • طرز تهیه کتلت کدو سبز

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه آرد …

  • طرز تهیه دلمه میوه

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

  • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

    طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

      طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

  • طرز تهیه چیپس بادمجان

        مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

  • طرز تهیه سالاد انار شب یلدا طرز تهیه سالاد انار برای شب یلدا • سالاد دستبند انار

    روش تهیه سالاد انار شب چله به صورت تصویری شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید. امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه ماست موسیر خانگی

    روش تهیه ماست موسیر خوشمزه   تهیه ماست موسیر یا ماست و خیار کار سختی نیست. با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست …