جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت

مواد اولیه برای ۲ نفر :

آبلیمو به میزان لازم

سیر  ۱تا۲حبه

انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده کرد))

کنجد ۲قاشق غذاخوری

گردو ۲قاشق غذاخوری (آسیاب شده)

ماهی ۱عدد (سفید)

ادویه به میزان لازم (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا)

سبزی ۱۰۰گرم (نارلنگ یا معطر)

اشپیل ۱عدد (اشپیل همان تخم ماهی است)

طرز تهیه:

جهت تهیه ماهی شکم پر ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز کردن کاملاً شستشو دهید و خشک کنید و شکم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شکمش را خالی کنید،حال داخل شکم را کاملا بشویید و کمی نمک و آبلیمو بزنید و کنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز کنید.سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد که در حین پاک کردن ماهی بایستی کاملاً گرفته شود. در این فاصله، سبزی‌ها را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، ادویه، کنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا با یک قاشق درون ماهی را پر کنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.
۱) در یک تابه مناسب به مقدار کافی روغن سرخ کردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت کم طبخ کنید و همان طور سرو کنید.
۲)درون قابلمه ای (گمج)مقداری کره بریزید و مقداری از مواد داخل شکم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه کمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یک استکان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و بعد سرو کنید.

نکات:

۱)میزان موادی که در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌کند.
۲)داخل شکم ماهی را خیلی پر نکنید چون دوخته نمی‌شود.
۳)سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی که در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده کنید.
۴)در صورت تمایل اشپیل را حذف کرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.

نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ماهی و سبزیجات

      طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر ( رژیمی، راحت و سریع)   ماهی و سبزیجات هم یه غذای رژیمیه و هم خیلی دلچسب و خوشمزس. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه. …

  • طرز تهیه میگو گریل شده

    طرز تهیه میگو گریل   میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند. میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

  • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

    طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

  • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

    دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

  • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • طرز تهیه میگو برشته

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

  • طعم دار کردن ماهی

        ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

  • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

    طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

         طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …

    • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

      آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

      • طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

          مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

        • طرز تهیه فلافل لبنانی

          طرز تهیه فلافل لبنانی   اگر می‌خواهید فلافل‌ ها را با سس میل کنید، بهتر است که سستان، سس گوجه‌فرنگی خانگی باشد که از نمک کمی تهیه شده و گوجه‌فرنگی تازه در آن به کار …

          • خورش کرفس

             خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

            • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

              آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

              • طرز تهیه کتلت تن ماهی

                طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

                • طرز تهیه شامی برنجی طرز تهیه شامی برنجی با مرزه و ترخون غذایی لذیذ و آسان

                  طرز تهیه شامی برنجی با عطر مرزه و ترخون  شامی برنجی غذایی ترکیه ای و لذیذ و آسان است که در وعده شام و ناهار می توانید میل کنید. در بخش آموزش آشپزی ما را …

                  • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

                    روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

                    • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

                        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

                      • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

                            کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

                        • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

                            طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

                          • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                            طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                            • چربی سوزی بیشتر با ۸ دستور غذایی

                              ۸ دستورالعمل غذایی برای چربی سوزی بهتر  برخی از مواد غذایی مانند پروتیین های بدون چربی، میوه ها ،سبزیجات و غلات کامل بیشتر برای خوردن مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا که شما در طول …