چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی

دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو

لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.

 
مواد اولیه برای ۳ نفر :

نمک،فلفل،روغن مایع و کره به مقدار لازم
لازانیا ۲۵۰ گرم
میگو ۲۵۰ گرم
ابلیمو ۲قاشق غذا خوری
ماهی ۲عدد
پنیر پیتزا ۱ بسته
پیازچه یا موسیر ۳ بوته

 

مواد لازم برای سس :

خامه ۱۵۰ گرم
پیاز پیاز ۱ عدد
شیر شیر ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
آرد گندم ۱ فنجان
قارچ  ۲۰۰گرم
گوجه فرنگی ۵ عدد
ریحان ۵ شاخه
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی

طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو 

۱- میگو های تازه ی بدون پوست را از پشت با چاقو ببرید و رگ ان را بیرون بیاوردید.
۲- ماهی هارا در اندازه های یکسان خرد کنید.
۳- موسیر یا پیازچه را ریز خورد کرده و با کره تفت دهید.سپس میگو،ابلیمو،نمک و فلفل را با نصف فنجان اب به آن اضافه کنید.
۴- میگو و موسیر را از آن خارج کرده و در ظرفی بریزید.
۵- برای تهیه سس،پیاز را ریز خورد کرده و به همراه شیر و نیمی از پودر فلفل در ظرفی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
۶- قارچ ها را ریز خورد کرده و در سس باقی مانده ی میگو و موسیر بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
۷- آرد را با کره،کمی تفت دهید سپس به سس شیر اضافه کرده و هم بزنید.
۸- سس شیر باید ولرم باشد و اگر گولوله شد،از صافی رد کنید تا یکدست شود.
۹- قارچ و اب ان را روی سس سفید بریزید و هم بزنید.
۱۰- گوجه را پوست کرده و ریز خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۱۱- سپس ریحان را خورد کرده و به اندازه یک قاشق به مواد اضافه کنید.
۱۲- لازانیا را پس از پختن اب کش کنید.
۱۳- کف ظرف پیرکس را سس سفید بزنید و روی ان میگو و موسیر بچینید.
۱۴- سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید،تکه های ماهی را روی ان بچینید.
۱۵- دوباره یک ردیف لازانیا بچینید و بقیه میگو و موسیر را روی ان بریزید.
۱۶- پنیر پیتزای رنده شده را روی ان ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • کوکوی مرغ و لوبیا سفید طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید

     طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید  کوکوی مرغ  لوبیا سفید غذائیه که هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن. اصولا کوکو ها و کتلت ها …

  • سوپ سیب زمینی با فلفل

    سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

  • طرز تهیه املت فرانسوی

    املت فرانسوی (صبحانه فرانسوی)   املت فرانسوی یک وعده غذایی مناسبT مقوی و شیک تر و متفاوت از املت ساده است. یک روز خوب برای فرانسوی‌ها روزی است که با یک فنجان قهوه خوب و …

  • طرز تهیه والک و سیرک پلو

    » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

  • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

    طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

  • طرز تهیه امورایس

     امورایس یک غذای معروف کره ای و البته ژاپنی است. اگر کمی برنج پخته اضافه مونده باشه امورایس یک غذای خوشمزه است برای درست کردن. آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

    طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

  • طرز تهیه میگو گریل شده

    طرز تهیه میگو گریل   میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند. میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال …

  • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

    طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

  • غذا با تره فرنگی انواع غذا با تره فرنگی / خواص تره فرنگی

    با تره فرنگی چه غذاهایی میشه پخت ؟ تره فرنگی ، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. …

  • دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

    دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

  • طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

    طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …