یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی

شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی صبحانه میل کنین.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای پیچ :

خمیر جادویی
کره آب شده: ۱۵۰ گرم

کشمش و شکر: به میزان لازم

رنده پوست لیمو ترش: یک ق س سر پُر

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

بهبود دهنده: ۱/۴ قاشق چایخوری

شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی

طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ :

خمیر را بعد از ور آمدن به چانه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید. هر چانه را به شکل مستطیل ۲۰×۸ باز کنید.

سطح خمیر را با برس کره مالیده یک طرف طول خمیر کمی شکر و کشمش بریزید.

خمیر را از عرض تا بزنید حالا یک مستطیل ۲۰×۴ خواهید داشت. خمیر را رول کرده داخل قالب ترجیحاً پیرکس بچینید.

تمام چانه ها را به همین ترتیب درست کرده با فاصله در قالب بچینید.

حدود ۱۷ تا ۱۸ تا چانه خواهید داشت پس اندازه ظرف را مناسب انتخاب کنید.

حتما باید بین رولها فاصله کافی برای پف کردن باشد.

ظرف را نیم ساعت کنار بگذارید تا رولها پف کنند. روی آنها را ۱۵۰ گرم کره آب شده بدهید کف قالب کاملا با کره پوشیده میشود.

روی رولها کمی شکر پاشیده در فر گرم شده ۱۸۰ درجه حدودا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طبخ کنید.

هنگام طبخ ظرف آبی کف فر قرار دهید تا بخار حاصله شیرینی را نرم نگهدارد. ته شیرینی ها باید به رنگ قهوه ای روشن در بیاید. در صورت نیاز با گریل روی شیرینی را طلایی کنید.

در صورت دلخواه شکر خمیر جادویی را برای این شیرینی بیشتر کنید.

رنده پوست لیمو، بیکینگ پودر و بهبود دهنده را هنگام تهیه خمیر جادویی به آن اضافه کنید.

عطر و طعم این شیرینی را کره و رنده پوست لیمو بسیار مطبوع میکند.

کیفیت شیرینی پیچ کره ای مانند نان فانتزی و شیرینی دانمارکی میباشد.

با توجه به یکسان نبودن حرارت فرها بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ته شیرینی ها را چک کنید.شاید زمان کمتری برای طبخ لازم باشد.

 

دستور تهیه خمیرجادویی

مواد لازم:

آرد: ۳ لیوان
خمیر مایه: ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر یا آب :۱ لیوان
روغن: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

نکته:

انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره هستش.

موفق باشید.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شکلات صبحانه خانگی,نوتلای خانگی طرز تهیه شکلات صبحانه | نوتلای خانگی بسازید

    دستور تهیه شکلات صبحانه در خانه / نوتلای خانگی  اگه دنبال یه شکلات صبحانه خوشمزه بدون مواد افزودنی و سالم هستید با ما همراه باشید تا روش درست کردن نوتلای خانگی را به شما آموزش …

  • حاج بادام , شیرینی نائینی طرز تهیه حاج بادام / شیرینی نایینی عید

    طرز تهیه حاج بادام / شیرینی عید خوشمزه نائین    حاج بادام این شیرینی کوچیک و لذیذ طرفدارهای زیادی داره و به روش های متفاوتی پخته میشه . روشی که در  ادامه تقدیمتون میشه مخصوص …

  • نان نخودچی , شیرینی نخودچی نائینی , نان نخودی طرز تهیه نان نخودچی / شیرینی نایینی برای عید

    دستور پخت نان نخودچی نایینی / شیرینی نخودچی عید نوروز   این نان نخودچی ها بسیار ترد و خوش طعم هستن. بعضی از شیرینی نخودچی ها روغن زیادی داره که وقت خوردن ته گلو حس …

  • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

      دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

  • طرز تهیه نان کشمشی , شیرینی کشمشی , شیرینی نوروزی طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی + فیلم

        آموزش روش تهیه شیرینی کشمشی خانگی با تصویر و فیلم   شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی ایران است که معمولا مورد پسند همه می باشد. این شیرینی همراه با چای یا شیر برای عصرانه …

  • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

    دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • شیرینی نوروزی :طرز تهیه پاپاتیا

      روش تهیه شیرینی پاپاتیا   امروز براتون دستور پخت شیرینی پاپاتیا را در نظر گرفتیم تا عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی های دست پخت خودتون شیرین کنید.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت …

  • طرز تهیه ژله چشم نظر + عکس

      دستور تهیه ژله چشم نظر + عکس   روش اول برای تهیه ژله چشم نظر: مواد لازم ژله بلوبری: ابسته ژله آلوئه ورا : ۱ بسته بستنی وانیلی : یک لیوان (یا ۱ لیوان شیر …

  • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

    دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …

  • طرز تهیه دسر ترکیه ای ترایفل

       طرز تهیه ترایفل دسری ترکیه ای   درست کردن برخی دسرها وقت‌گیر نیست، بعضی از آنها آن‌قدر سریع درست می‌شوند که شما می‌توانید همان موقع که مهمان در خانه‌تان هست، آن را درست کرده …

  • طرز تهیه حلوا

       طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …

  • لرزونک سه رنگ ,دسر برای افطار, دسر مجلسی طرز تهیه لرزونک سه رنگ برای افطار

    روش تهیه لرزونک سه رنگ دسر مجلسی برای ماه رمضان لرزونک دسری بسیار لذیذ و عالی برای سفره های افطار شما عزیزانه. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.     مواد لازم برای تهیه …

  • طرز تهیه کیک پنیری بدون پخت (چیز کیک)

        آموزش تصویری طرز تهیه کیک پنیری   در این مطلب طرز تهیه چیز کیک یا کیک پنیری که دسری خوشمزه و بدون پخت هست رو فرا می گیرین . برای تزیین اون می …