سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


شیرینی های مخصوص شب کریسمس, آشنایی با شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی های کریسمس, طرز تهیه کوکی لینزر, شیرینی های بلژیکی مخصوص کریسمس, طرز تهیه شیرینی های بلژیکی کریسمس, پخت انواع شیرینی های کریسمس, آموزش شیرینی پزی, سایت آشپزی

شیرینی های مخصوص شب کریسمس

 

کریسمَس یا نوئل جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی‌داشت زادروز مسیح برگزار می‌شود. بسیاری از اعضای کلیسای کاتولیک روم و پیروان آیین پروتستان، کریسمس را در روز ۲۵ دسامبر جشن گرفته و بسیاری آنرا در شامگاه ۲۴ دسامبر نیز برگزار می‌کنند. اعضای بیشتر کلیساهای ارتودوکس در سراسر دنیا نیز روز بیست و پنجم دسامبر را به عنوان میلاد مسیح جشن می‌گیرند.

برخی از مسیحیان ارتودوکس در روسیه، اوکراین، سرزمین مقدس (ناحیه تاریخی فلسطین) و دیگر مکانها، به سبب پیروی از گاهشماری یولیانی، جشن کریسمس را در روز ۷ ژانویه برپا می‌دارند. اعضای کلیسای ارامنه طبق سنت منحصر به فردی، روز میلاد و همچنین روز غسل تعمید مسیح را همزمان در روز ششم ژانویه جشن می‌گیرند.

همانند نوروز ما، این شب غذا و شیرینی های مخصوص خود را دارد که در کشورهای مختلف دنیا با هم فرق دارند. ما در این مطلب، طرز تهیه شیرینی های رایج در شب های کریسمس در برخی کشورهای دنیا را انتخاب کرده ایم.

اتریش: کوکی لینزر
کوکی‌ Linzer، محبوب ترین شیرینی شب عید کشور اتریش و ایالت متحده آمریکا است. این شیرینی را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد. اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که همچون ساندویچ روی هم قرار گرفته اند و یک لایه مربا یا مارمالاد وسط آنها را پر کرده است.

تعداد: ۴۸ عدد کوکی
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم :

 گردو ۲۲۷ گرم
 نشاسته ذرت  نصف پیمانه
 کره آب شده  ۱٫۵ پیمانه
 شکر قنادی ۱ و ۱/۳ پیمانه
وانیل دو قاشق چایخوری
نمک ¾ قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت یک عدد
آرد کامل ۲ و ۳/۴  پیمانه
مربای آلبالو یا تمشک ¾ پیمانه

طرز تهیه :
۱- گردو و نشاسته ذرت را در غذاساز بریزید هم بزنید تا گردوها کاملا پوره و آسیاب شوند.

۲- در یک کاسه بزرگ، کره و یک پیمانه شکر قنادی را با هم‌زن برقی و سرعت پایین مخلوط کنید. سپس سرعت همزن را زیاد کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. وانیل، نمک و تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید. دوباره سرعت دستگاه را کم کنید و به تدریج و مرحله به مرحله مخلوط آرد و گردو را اضافه کنید.

۳- خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آنها را گلوله کنید و سپس فشار دهید تا به دایره مسطح تبدیل شوند. آنها را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

۴- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس روی سطح صاف، آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز کنید تا نازک شود. با قالب های فلزی به اشکال دلخواه آنها را برش دهید و هر تعداد کوکی که می توانید از آن تهیه کنید. همین کار را با باقی مانده خمیر تکرار کنید.

۵- کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کوکی ها را با فاصله داخل آن بچینید. آنها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا لبه های آنها طلایی شوند. سپس کوکی ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۶- پس از پخته و خنک شدن همه کوکی ها، ۱/۳ پیمانه پودر قند باقی مانده را روی آنها الک کنید.

۷- در یک کاسه کوچک، مربا را با چنگال هم بزنید تا نرم شود. سپس روی نیمی از کوکی ها بمالید. روی آنها یک لایه کوکی دیگر که پودر قند دارد بگذارید. این شیرینی خوشمزه آماده سرو است.

۸- باید بدانید این شیرینی را می توان به مدت ۱ هفته در دمای اتاق و دو ماه در فریزر نگهداری کرد.

 

*********

 

  شیرینی های مخصوص شب کریسمس, آشنایی با شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی های کریسمس, طرز تهیه کوکی لینزر, شیرینی های بلژیکی مخصوص کریسمس, طرز تهیه شیرینی های بلژیکی کریسمس, پخت انواع شیرینی های کریسمس, آموزش شیرینی پزی, سایت آشپزی

 

بلژیک:  Speculaas
شیرینی رایج کشورهای بلژیک و هلند، ادویه‌دار، ترد و باریک است و روی آنها انواع تصاویر سنتی مخصوص کریسمس حکاکی می شود. Speculaas در اصل برای کشور بلژیک است و برای کودکان تهیه می شود تا در ششم دسامبر هر سال مراسم سنت نیکولاس را جشن بگیرند.

تعداد: ۳۲ عدد کوکی
زمان پخت: ۶۵ دقیقه

مواد لازم :

آرد کامل ۳٫۵ پیمانه
 جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
 نمک نصف قاشق چایخوری
 پودر دارچین ۱٫۵ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
پودر جوزهندی ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل ۳/۴ قاشق چایخوری
 پوست رنده شده جوزهندی ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر فلفل سفید ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر میخک نوک انگشت
کره آب شده ۱۷۰ گرم
شکر قهوه ای یک پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه :
۱- در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش‌شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل، پوست جوزهندی، فلفل سفید و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

۲- شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند. نیمی از مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب و باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و سطح آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۳- روی سطح صافی پودر قند بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. قالب مورد نظر را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید تا نقش دلخواه روی خمیر ایجاد شود. سپس، لبه های طرح را برش دهید و آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها کمی خود ر ا بگیرند.

۴- در این مرحله، فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.  یک سینی از شیرینی ها را داخل فر بگذارید، دمای فر را به ۲۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه آنها را بپزید.

 

منبع : bartarinha.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • حلوای بادام زعفرانی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی مقوی و خوشمزه | حلوای سفره افطار

    دستور پخت حلوای بادام زعفرانی در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی را به شما آموزش می دهیم. این حلوای خوشمزه و مقوی در ماه رمضان می‌تواند زینت …

    • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

      دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

      • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

        دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

        • طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

             کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی   در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی …

          • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

            طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …

            • طرز تهیه کراکر نمکی خانگی

              طرز تهیه کراکر نمکی در منزل   کراکر نمکی با بیسکویت ترد شور می تواند عصرانه و میان وعده ای سالم و خوشمزه برای همه افراد بخصوص کودکان و سالمندان باشد. در ادامه دستور تهیه …

              • طرز تهیه شیر عسلی در منزل

                طرز تهیه شیر عسلی خانگی آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : کره۲۵گرم شیر۲لیوان شکرنصف لیوان حتما شما هم تا به حال در طرز تهیه کیک ها و دسر ها با واژه شیر عسلی رو …

                • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

                  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

                    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

                    • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

                      طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

                      • طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز

                        طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز   نوقای گردویی یکی از قدیمی ترین شیرینی های سنتی تبریز است که تمامی خواص گردو همراه این شیرینی بوده و به عنوان یکی از سوغات اصیل این منطقه …

                        • طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی

                          طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی   تخم شربتی و خاکشیر از از شربت های سنتی هستن که برای رفع تشنگی موثرند. در این مطلب با آموزش روش تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی …

                          • طرز تهیه پای توت فرنگی

                            طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

                            • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

                              روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …