شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید

دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه 

شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین از شکلات، میوه ، پودر قند و … استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی :

خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ یک عدد

خامه ۴۰۰ گرم

خاکه قند ۵ قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ ۳ عدد

 

شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید

 

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی :

خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود.

سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد ۴۰۰ گرم خامه را با ۵ قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد.

۴ عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.

سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند.

از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید.

سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید.

می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.

من خاک قند نزدم از خامه شیرین استفاده کردم داخل مایکرو با گریل پایین ۶٠٠ وات و ١۵ دق پختم و به جاى دو لایه سه لایه گذاشتم مثل بیرون.

 

شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید

 

نکات مهم برای پخت خمیر هزار لا:

‎حرارت فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۵ مناسب است اگر هنگام پخت خمیر ورقه ای کمی بخار به وجود آورید کیفیت خمیر بسیار خوب می شود.

‎در تهیه خمیر هزارلا دقت کنید تا خمیر را از یک طرف باز نکنید بلکه هر بار جهت باز کردن خمیر را تغییر دهید در غیر این صورت هنگام پخت خمیر جمع می شود برای آنکه هنگام آماده کردن خمیر دچار اشتباه نشوید در هر مرحله از باز کردن خمیر در سمتی که خمیر باز شده نشانه ای بگذارید.

‎اگر خواستید روی خمیر ورقهای را زرده تخم مرغ بمالید دقت کنید به لبه های آن مالیده نشود زیرا مانع لایه لایه شدن خمیر می شود.

باقیمانده خمیر را می توانید روی یکدیگر بگذارید و خیلی آرام به هم فشار دهید و آن را دوباره باز کنید البته این قسمت خمیر را می توانید برای شیرینی های کوچک یا رشته های تزئینی استفاده کنید.

‎نکته مهم اینکه هر بار برای باز کردن خمیر نیاز به آرد پاشی است ولی حتماً موقع جمع کردن خمیر تمام آردها را با برس پاک کنید و در آخر سرمای خمیر و محیط نقش بسیار مهم تر در بهبود تهیه این خمیر دارد.

‎بهتر است تمام مواد هنگام مصرف کاملاً سرد باشند در صورتیکه خواستید این خمیر را می توانید به مدت ۴ ماه در فریزر نگهداری کنید.

‎بعداز آماده شدن خمیر. خمیر رو پهن کنید و دور تا دور آن را (حدود یکی دو میلی متر) با چاقو ببرید اینکار باعث میشه تا موقع پخت خمیر پف کنه چون از طریق کناره ها هوا وارد خمیر میشه وپف میکنه.

‎واسه شیرینی ناپلئونی روی خمیر رو با چنگال سوراخ کنید تا پف کنه.حتما حتما موقع کار خمیر سرد باشه. من بعد از قالب زدن چندتا از شیرینی هام گذاشتمشون توی یخچال تا بقیه رو قالب بزنم.

درجه حرارت محل کار باید خنک باشد. گرمای محیط باعث ذوب شدن کره و خراب شدن خمیر می‌شود.

 

منبع:کانال پخت و پز آسان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی کنجدی , کلوچه کنجدی , نان کنجدی طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی خوشمزه

    دستور پخت شیرینی کنجدی در منزل    شیرینی کنجدی یا کلوچه کنجدی را می تونید سر میز صبحانه یا به عنوان یک عصرونه مقوی و خوشمزه در کنار عزیزانتون با شیر یا چای میل کنید.   …

  • روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی

    مراحل ترمیم ظروف چدنی سوخته و قدیمی   آشپزی با ظروف چدنی معمولا بسیار لذت‌بخش و مناسب است، زیرا ظروف چدنی این قابلیت را دارند تا گرما را به طور متوازن و یکنواخت در کل ظرف …

  • طرز تهیه شیرینی قارچی

    طرز تهیه شیرینی قارچی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۵ نفر: آرد نشاسته ذرت (یا ۳۰۰ گرم آرد نشاسته ذرت و ۱۰۰ گرم آرد سفید) ۴۰۰ گرم پودر قند …

  • طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

       کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی   در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی …

  • طرز تهیه پشمک قالبی شکلاتی طرز تهیه پشمک قالبی شکلاتی

    پشمک قالبی شکلاتی برای پذیرایی مهمانان نوروزی    پشمک قالبی راهی جالب و راحت برای سرو پشمک هنگام پذیرایی مهمانان نوروزیه. اگر مابل هستین پشمک کاملا با شکلات پوشیده بشه بهتره از روش تهیه پشمک حاج عبدالله استفاده کنین. …

  • از مسافرت نوروزی خود لذت ببرید

    با رعایت این نکات مسافرت نوروزی خوبی داشته باشید   نوروز در راه است و عید نوروز فرصتی مناسب برای مسافرت نوروزی است. اگر به هر دلیلی، تصمیم به مسافرت نوروزی گرفته اید و یا …

  • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

    روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

  • طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

      طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص   دونات یا پیراشکی یه نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. تو این مطلب طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص رو …

  • طرز تهیه انواع باسلوق

    طرز تهیه انواع باسلوق، باسلوق ژله ای ،رنگی ،راحت الحلقوم و سجوق آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نشاسته ۱فنجان شکر ۱ونیم فنجان جوهر لیمو ۱چهارم قاشق چایخوری آب ۳فنجان …

  • مدل تزیین جام سفره هفت سین ایده هایی برای تزیین جام هفت سین

    پیشنهادهایی برای تزیین جام هفت سین نوروز    امروزه استفاده از جام های تزیین شده به عنوان ظرف برای چیدمان سفره هفت سین معموله. به همین دلیل عکس هایی از تزیین جام هفت سین که توسط …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای

        طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای کیک ژله هندوانه ای دسر مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز و بافت کیک در اطراف آن، ترکیب لطیف و …

    • طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

      طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

      • شیر بادام خانگی طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

        دستور تهیه شیر بادام خانگی سالم و مقوی شیر بادام یه نوشدنی مقویه که میتونه جایگزین خوبی برای شیر گاو باشه مخصوصا اگه با لاکتوز مشکل دارید و یا به خاطر کلسترل از لبنیات استفاده …

        • طرز تهیه پودینگ لیمو ترش طرز تهیه پودینگ لیمو ترش دسری با عطر لیمو

          دستور پخت پودینگ لیمو ترش پودینگ لیمو ترش هم مثل سایر پودینگ ها نوعی دسراست. این پودینگ گرچه از نظر مواد تشکیل‌ دهنده شبیه کیک است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همان‌طور با همان ظرف …

          • طرز تهیه حریره بادام مخصوص

            طرز تهیه حریره بادام مخصوص     مواد لازم : مغز بادام شیرین و خام :  ۵ عدد آب :  دو سوم لیوان آرد برنج قهوه ای : ۱ قاشق غذا خوری عصاره کشمش  :۲ …

            • طرز تهیه نان پنیری برزیلی طرز تهیه نان پنیری،پفک برزیلی،شیرینی برزیلی طرز تهیه نان پنیری برزیلی

              طرز تهیه نان پنیری برزیلی شیرینی پزی,طرز تهیه نان پنیری برزیلی،ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی …

              • طرز تهیه کیک یزدی خانگی طرز تهیه کیک یزدی سنتی به سبک قنادی ها

                روش پخت کیک یزدی خانگی کیک یزدی یکی از انواع شیرینی های سنتی استان یزده که طرفدارای زیادی داره. هر کجای ایران که باشین می تونین این کیک خوشمزه را در منزل درست کنین و از …

                • طرز تهیه دست پیچ خرما

                  طرز تهیه دست پیچ خرما   مواد اولیه : خرما ۱۲۵ گرم آرد ۱/۵ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۴ پیمانه گردو ۱/۴ پیمانه   طرز …

                  • کیک آجیلی مغزدار طرز تهیه کیک آجیلی مغز دار + تصویر

                    دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده …

                    • طرز تهیه مسقطی انار طرز تهیه مسقطی انار دسر سنتی و خوشمزه شب یلدا + فیلم آموزشی

                      طرز تهیه مسقطی انار + فیلم آموزشی  یادش بخیر قدیما وقتی سفره شب یلدا با شکلاتای رنگارنگ پر نشده بود مسقطی انار و بقیه شیرینی های سنتی خونگی جایی تو سفره یلدای ما ایرانی ها …

                      • طرز تهیه گز آردی , گز اصفهان طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم

                           طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم/ شیرینی نوروزی   گز آردی یکی از انواع گز است. گز سوغات اصفهان و کرمان، یزد و چهار محال و بختیاری و یکی از تنقلات شیرین معروف و سنتی …

                        • طرز تهیه نان تورتیلا خانگی

                          طرز تهیه نان تورتیلای خانگی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : آب گرم ۱ فنجان روغن زیتون یا روغن کانولا ۱/۳ فنجان بیکینگ‌ پودر (در صورتی که می‌خواهید …

                          • حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز پخت حلوا شیر, طرز تهیه حلوا با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی, مواد لازم برای حلوا شیر, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, نحوه پخت حلوای عربی, درست کردن حلوا با شیرخشک, طرز تهیه انواع حلوا طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو

                            طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو یک نوع حلوای عربی که با شیر خشک درست شده که بخاطر داشتن شیر حلوای حالت کش مانند پیدا میکند. آماده سازی : ۱۰ دقیقه  پخت : ۲۵ …