چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید

دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه 

شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین از شکلات، میوه ، پودر قند و … استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی :

خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ یک عدد

خامه ۴۰۰ گرم

خاکه قند ۵ قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ ۳ عدد

 

شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید

 

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی :

خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود.

سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد ۴۰۰ گرم خامه را با ۵ قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد.

۴ عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.

سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند.

از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید.

سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید.

می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.

من خاک قند نزدم از خامه شیرین استفاده کردم داخل مایکرو با گریل پایین ۶٠٠ وات و ١۵ دق پختم و به جاى دو لایه سه لایه گذاشتم مثل بیرون.

 

شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید

 

نکات مهم برای پخت خمیر هزار لا:

‎حرارت فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۵ مناسب است اگر هنگام پخت خمیر ورقه ای کمی بخار به وجود آورید کیفیت خمیر بسیار خوب می شود.

‎در تهیه خمیر هزارلا دقت کنید تا خمیر را از یک طرف باز نکنید بلکه هر بار جهت باز کردن خمیر را تغییر دهید در غیر این صورت هنگام پخت خمیر جمع می شود برای آنکه هنگام آماده کردن خمیر دچار اشتباه نشوید در هر مرحله از باز کردن خمیر در سمتی که خمیر باز شده نشانه ای بگذارید.

‎اگر خواستید روی خمیر ورقهای را زرده تخم مرغ بمالید دقت کنید به لبه های آن مالیده نشود زیرا مانع لایه لایه شدن خمیر می شود.

باقیمانده خمیر را می توانید روی یکدیگر بگذارید و خیلی آرام به هم فشار دهید و آن را دوباره باز کنید البته این قسمت خمیر را می توانید برای شیرینی های کوچک یا رشته های تزئینی استفاده کنید.

‎نکته مهم اینکه هر بار برای باز کردن خمیر نیاز به آرد پاشی است ولی حتماً موقع جمع کردن خمیر تمام آردها را با برس پاک کنید و در آخر سرمای خمیر و محیط نقش بسیار مهم تر در بهبود تهیه این خمیر دارد.

‎بهتر است تمام مواد هنگام مصرف کاملاً سرد باشند در صورتیکه خواستید این خمیر را می توانید به مدت ۴ ماه در فریزر نگهداری کنید.

‎بعداز آماده شدن خمیر. خمیر رو پهن کنید و دور تا دور آن را (حدود یکی دو میلی متر) با چاقو ببرید اینکار باعث میشه تا موقع پخت خمیر پف کنه چون از طریق کناره ها هوا وارد خمیر میشه وپف میکنه.

‎واسه شیرینی ناپلئونی روی خمیر رو با چنگال سوراخ کنید تا پف کنه.حتما حتما موقع کار خمیر سرد باشه. من بعد از قالب زدن چندتا از شیرینی هام گذاشتمشون توی یخچال تا بقیه رو قالب بزنم.

درجه حرارت محل کار باید خنک باشد. گرمای محیط باعث ذوب شدن کره و خراب شدن خمیر می‌شود.

 

منبع:کانال پخت و پز آسان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری طرز تهیه دونات توپی با رویه کرم شیری

       طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری   دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان …

  • طرز تهیه کوکی لاهیجان

      روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

  • برای خانه تکانی برنامه ریزی کنید

      برای خانه تکانی از کجا باید شروع کرد؟   خانه تکانی همراه با برنامه‌ریزی صحیح و همیاری، این کار را به یک محصول مشترک و تفریحی دلپذیر تبدیل می‌کند و از استرس آن می‌کاهد. …

  • مدل ظروف هفت سین سفالی , طروف سفالی هفت سین مدل های زیبای ظروف هفت سین سفالی

    نمونه هایی از مدل نقاشی ظروف هفت سین سفالی   انتخاب ظروف هفت سین زیبا و تزیین اونها به بهترین شکل، نقش زیادی در زیبایی سفره هفت سین داره. یکی از زیباترین ظروف برای چیدن هفت …

  • طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی

    طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی   زمان مورد نیاز برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر خامه‌ای (نرم شده) …

  • طرز تهیه شیرینی قلبی برای روز عشق

    دستور تهیه شیرینی قلبی شکل ویژه ولنتاین و روز عشق   این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، …

  • طرز تهیه شیرینی اتابکی طرز تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی اتابکی برای پذیرایی عید نوروز شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. میتوانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. …

  • طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی خوشمزه و مجلسی شیرینی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی برای پذیرایی عید نوروز در بخش آموزش آشپزی مجیه تصویر زندگی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی ترد و خوشمزه را تقدیم شما می کنیم. این شیرینی برای پذیرایی در عید …

  • باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی طرز تهیه باسلوق ژله ای رنگارنگ / باسلوق میوه ای

          دستور تهیه باسلوق ژله ای (باسلوق میوه ای)   باسلوق ژله ای چون با پودر ژله درست میشه احتیاجی به اضافه کردن رنگ نداره. باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی و بسیار خوش عطر و …

  • مدل سفره هفت سین تصاویر مدل سفره هفت سین جدید

    نمونه های زیبای مدل سفره  هفت سین عکس مدل سفره هفت سین , چیدمان سفره هفت سین , تزیین سفره هفت سین , جدیدترین مدل های چیدن سفره هفت سین , تصاویر هفت سین های زیبا  …

مطالب قبلی این بخش
  • تیرامیسو قهوه و نارگیل , دسر مجلسی طرز تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل

    دستور تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل    تیرامیسو (tiramisù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیاییه که به ایتالیایی به معنی «بِکِش من‌رو بالا» هست. تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. امروز برای دوستداران طعم قهوه روش تهیه تیرامیسوی …

    • طرز تهیه خمیر مارزیپان

        طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

      • طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

        روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …