شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه 

شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین از شکلات، میوه ، پودر قند و … استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی :

خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ یک عدد

خامه ۴۰۰ گرم

خاکه قند ۵ قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ ۳ عدد

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

 

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی :

خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود.

سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد ۴۰۰ گرم خامه را با ۵ قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد.

۴ عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.

سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند.

از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید.

سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید.

می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.

من خاک قند نزدم از خامه شیرین استفاده کردم داخل مایکرو با گریل پایین ۶٠٠ وات و ١۵ دق پختم و به جاى دو لایه سه لایه گذاشتم مثل بیرون.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

 

نکات مهم برای پخت خمیر هزار لا:

‎حرارت فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۵ مناسب است اگر هنگام پخت خمیر ورقه ای کمی بخار به وجود آورید کیفیت خمیر بسیار خوب می شود.

‎در تهیه خمیر هزارلا دقت کنید تا خمیر را از یک طرف باز نکنید بلکه هر بار جهت باز کردن خمیر را تغییر دهید در غیر این صورت هنگام پخت خمیر جمع می شود برای آنکه هنگام آماده کردن خمیر دچار اشتباه نشوید در هر مرحله از باز کردن خمیر در سمتی که خمیر باز شده نشانه ای بگذارید.

‎اگر خواستید روی خمیر ورقهای را زرده تخم مرغ بمالید دقت کنید به لبه های آن مالیده نشود زیرا مانع لایه لایه شدن خمیر می شود.

باقیمانده خمیر را می توانید روی یکدیگر بگذارید و خیلی آرام به هم فشار دهید و آن را دوباره باز کنید البته این قسمت خمیر را می توانید برای شیرینی های کوچک یا رشته های تزئینی استفاده کنید.

‎نکته مهم اینکه هر بار برای باز کردن خمیر نیاز به آرد پاشی است ولی حتماً موقع جمع کردن خمیر تمام آردها را با برس پاک کنید و در آخر سرمای خمیر و محیط نقش بسیار مهم تر در بهبود تهیه این خمیر دارد.

‎بهتر است تمام مواد هنگام مصرف کاملاً سرد باشند در صورتیکه خواستید این خمیر را می توانید به مدت ۴ ماه در فریزر نگهداری کنید.

‎بعداز آماده شدن خمیر. خمیر رو پهن کنید و دور تا دور آن را (حدود یکی دو میلی متر) با چاقو ببرید اینکار باعث میشه تا موقع پخت خمیر پف کنه چون از طریق کناره ها هوا وارد خمیر میشه وپف میکنه.

‎واسه شیرینی ناپلئونی روی خمیر رو با چنگال سوراخ کنید تا پف کنه.حتما حتما موقع کار خمیر سرد باشه. من بعد از قالب زدن چندتا از شیرینی هام گذاشتمشون توی یخچال تا بقیه رو قالب بزنم.

درجه حرارت محل کار باید خنک باشد. گرمای محیط باعث ذوب شدن کره و خراب شدن خمیر می‌شود.

 

منبع:کانال پخت و پز آسان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • عروسک نمدی خروس هفت سین 96 آموزش دوخت عروسک نمدی خروس ساده و زیبا برای تزیین هفت سین سال ۹۶ سال خروس

    عروسک نمدی خروس ساده و زیبا این عروسک خروس نمدی های زیبا را برای تزیین سبزه سفره هفت سین می تونین بکار ببرین و یا به عنوان جاکلیدی، آویز یا مگنت رویخچالی به عزیزانتون هدیه بدین. …

  • زمان کاشت سبزه عید نوروز دانه های مختلف زمان کاشت سبزه عید نوروز دانه های مختلف

    نکاتی در مورد کاشت سبزه عید نوروز با دانه های مختلف   شاید خرید سبزه عید نوروز ، بسیار راحت‌تر از سبز کردن سبزه  آن باشد اما لذت سبز کردن سبزه عید نوروز به کمی زحمت می‌ارزد. …

  • طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی

    طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی   زمان مورد نیاز برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر خامه‌ای (نرم شده) …

  • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

      طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

  • اس ام اس دید و بازدید عید نوروز

      اس ام اس دید و بازدید عید نوروز   آجیل هایی در شب عید در سطح کشور به فروش میرسد که علاوه بر خوش رنگ و لعاب بودن وداشتن قیمت مناسب آلوده به نوعی …

  • سبز کردن تخم مرکبات ( لیمو - نارنج - پرتقال ) سبز کردن تخم مرکبات (لیمو – نارنج – پرتقال)

    روش سبز کردن تخم مرکبات ( کاشت تخم لیمو ، نارنگی و پرتقال )   سبز کردن تخم مرکبات باعث می شه دانه های خوراکی مثل گندم ، عدس ، ارزن و … و هم چنین منابع …

  • تزیین تخم مرغ هفت سین به شکل کوکشی

    تزیین تخم مرغ هفت سین به شکل کوکشی تزیین تخم مرغ یکی از کارهایی است که برای سال نو و عید نوروز انجام می شود. یکی از ایده ها برای تزیین تخم مرغ هفت سین، …

  • روش درست کردن سبزه عروسکی , سبزه فانتزی روش درست کردن سبزه عروسکی

    آموزش ساخت سبزه عروسکی برای عید نوروز    درست کردن سبزه عروسکی کار سختی نیست و به راحتی و با صرف هزینه ای بسیار کم می تونین سبزه ای متفاوت و زیبا برای سفره هفت …

  • آموزش درست کردن سبزه کوزه ای , سبز کردن کوزه آموزش درست کردن سبزه کوزه ای

    آموزش ساخت سبزه کوزه ای برای هفت سین   سبزه کوزه ای جلوه زیبایی بهه سفره هفت سین می دهد. با کمی دقت می توانید سبزه کوزه ای زیبایی را برای سفره هفت سین امسال تهیه کنید. …

  • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

    روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

مطالب قبلی این بخش
  • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

    آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

    • بیسکویت مرسین طرز تهیه بیسکویت مرسین

      دستور پخت بیسکویت مرسین بیسکویت مرسین (yaban mersini bisküvi) در واقع بیسکویت با میوه خشک شده بلوبری است که در ایران یافت نمیشود و یا اگر هم باشد فراوان نیست شما به جای بلو بری …

      • کلوچه لاهیجان , کوکی لاهیجان طرز تهیه کلوچه لاهیجان اصیل در منزل

          دستور پخت کلوچه لاهیجان خانگی بدون شک تا حالا کلوچه لاهیجان را امتحان کردین و از طعم خوبش لذت بردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت …

        • طرز تهیه ساوارین نوتلا طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

          طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه فرانسوی  ساوارین یکی از شیرینی های خوشمزه فرانسوی و یک عصرونه دلچسبه. در بخش آشپزی ، طرز تهیه ساوارین نوتلا را برای دوست داران شکلات انتخاب کردیم که امیدواریم مورد …

          • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی

              طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی   مواد اولیه : بکینگ پودر ۳/۴ ق چ آرد ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه شکر۱ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ (بزرگ) ۱ عدد …

            • طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای

              طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای   شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه …

              • طرز تهیه فروماژ گل سرخ

                طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …

                • طرز تهیه نان خامه ای قیفی

                  طرز تهیه نان خامه ای قیفی یکی از شیرینی های پرطرفدار و خوشمزه نان خامه ایه که به شکل های مختلفی درست میشه. امروز براتون دستور تهیه نان خامه ای قیفی رو آماده کردیم . …

                  • طرز تهیه شیرینی چنگالی طرز تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه و مجلسی مناسب پذیرایی عید نوروز

                    طرز تهیه شیرینی چنگالی با بافت لطیف و عالی این شیرینی بسیار ترد و نرم و خوشمزه هست. ظاهر زیبایی هم داره که مناسب پذیرایی عیده. اگر دنبال یک شیرینی راحت و عالی هستین در …

                    • شیرینی نوروزی : شیرینی زبان و پاپیونی

                        با شیرینی زبان و پاپیونی از مهمانان نوروزی پذیرایی کنید   این دو تا شیرین به شدت خوشمزه و پر طرفدار با خمیر هزار لا تهیه میشن که قبلا طرز تهیش رو به صورت …

                      • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

                        طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

                        • دسر فروماژ شکلاتی طرز تهیه دسر فروماژ شکلاتی

                             طرز تهیه دسر فروماژ شکلاتی فروماژ شکلاتی دسری مجلسی و خوشمزه و مورد علاقه دوستداران شکلات و کاکائو است. این دسر خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.   مواد …

                          • روش پخت لبو در فر بدون آب

                            بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

                            • طرز تهیه حلوا

                                 طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …