پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین

شیرینی نان چرخی از شیرینی های سنتی قزوینه که هم برای عصرونه مناسبه و هم برای شیرینی عید. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین را تقدیمتون می کنیم.

اما چرا اسم این شیرینی خوشمزه چرخی هست؟ چون قالب اون و و مهم ترین وسیله ای که برای درست کردن این شیرینی بهش نیاز داریم دستگاه چرخ گوشت هست.

 

طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان چرخی قزوین

  • آرد برنج ۵۰۰ گرم
  • آرد سفید ۵۰۰ گرم
  • روغن جامد ۳۷۵ گرم
  • پودر قند ۳۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۵ عدد
  • ماست ۱۵۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر هل ۱ قاشق سوپخوری
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین :

روغن را اول با همزن میزنیم تا یکدست بشه بعد، پودر قند رو اضافه کرده با همزن می‌زنیم تا پوک وسبک شود به مدت ۴ دقیقه.

بعد زرده‌های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن می‌زنیم. کم بهم میزنیم.

حالا بکینگ پودر رو به ماست مخلوط کرده، میگذاریم عمل بیاد قبل از عمل اومدن گلاب رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و بعد ماست عمل اومده رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج، آرد سفید رو یک مرتبه اضافه می‌کنیم باانگشتای دستمون دورانی شروع میکنیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدهیم چون خمیر به روغن افتاده و سفت می‌شود)

خمیر شیرینی نان چرخی رو به شکل گلوله در می‌آوریم و روی آن را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و در جای خنک قرار می‌دهیم تا به مدت ۴ الی ۵ ساعت خمیر استراحت کند.

قالب نان چرخی را به چرخ گوشت نصب می‌کنیم.

خمیر را بعد از استراحت دوباره خیلی کم ورز می‌دهیم تا نرم بشود حالا داخل چرخ گوشت می‌ریزیم و از چرخ رد می‌کنیم بعد به اندازه دلخواه خمیر را با قیچی برش میدیم.

نان چرخی را در سینی فر می‌چینیم روی آن مقداری پودر پسته می‌ریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

 

نکات :

یک ربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشود.

برای تزیین روی شیرینی‌ نان چرخی به جای پودر پسته از خرفه هم می‌توانید استفاده کنید.

آرد برنج و پودر قند رو از پارچه خریر یا الک خیلی ریز رد کنید.

آرد سفید رو از الک رد کنید.

 

منیع:آشپزخانه سپیده



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی   در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست کنین خیلی راحته و کاملا طعم و بافت دانمارکی های بیرون رو …

    • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

      • دو روش تهیه کاسه شکلاتی

        طرز تهیه کاسه شکلاتی       در این مطلب دو روش ساخت کاسه شکلاتی به شما عزیزان آموزش داده می شود. این ظروف شکلاتی بسیار زیبا و مجلسی هستند که از آنها برای سرو …

        • طرز تهیه ژله فالوده و انار طرز تهیه ژله فالوده و انار دسر ویژه شب یلدا زیبا و مجلسی

          ایده جدید برای دسر شب یلدا : ژله فالوده و انار  ژله یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این بار در بخش آموزش آشپزی با …

          • دو روش تهیه حلوای هویج

            طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما   حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ …

            • طرز تهیه ژله تخم مرغی (۲)

               طرز تهیه ژله تخم مرغی (تخم مرغ ژله ای)   قبلا طرز تهیه ژله تخم مرغی رو فرا گرفتین و در این مطلب با روش دیگه ی تهیه ژله تخم مرغی آشنا می شین. ۱) …

              • آموزش تصویری طرز تهیه شله زرد

                  آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …

                • کیک های براق, مدل تزیین کیک کیک های براق و مخملی اولگا + عکس و روش تهیه

                  تصاویری از کیک های براق و زیبای اولگا شیرینی پز روسی اولگا شیرینی پز حرفه ای روس می تواند کیک های براق و مخملی و شیرینی هایی بسیار زیبا مثل سنگ مرمر درست کند. کیک هایی که …

                  • طرز تهیه شیرینی نان باگتی

                      طرز تهیه شیرینی نان باگتی   عرض شود خدمت دوستای گلم این شیرینی خوشمزه رو مامانم همیشه برای عصرونه برامون درست میکرد اسمی براش سراغ ندارم جز همون شیرینی نان باگتی. خیلی خوشمزس امیدوارم …

                    • ایده های جالب در تزیین کیک تولد

                      مدل کیک تولد های جدید شیک و باحال قشنگ   در مجموعه تصاویر زیر نمونه های جالبی از طراحی و تزیین خلاقانه و زیبای کیک تولد را مشاهده می فرمائید.   مدل های جالب تزیین …

                      • شیر بادام خانگی طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

                        دستور تهیه شیر بادام خانگی سالم و مقوی شیر بادام یه نوشدنی مقویه که میتونه جایگزین خوبی برای شیر گاو باشه مخصوصا اگه با لاکتوز مشکل دارید و یا به خاطر کلسترل از لبنیات استفاده …

                        • طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

                          طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر   مواد لازم : تخم‌ مرغ دو عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری ماست (۱۹۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم) آرد به …

                          • طرز تهیه چیز کیک آلبالو

                            طرز تهیه چیز کیک آلبالو (دسری خوشمزه و مجلسی)   چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند …

                            • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

                              روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …