یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


سمبوسه با خمیر

دستور پخت سمبوسه با خمیر

سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان قرار گرفته است گرچه ایرانی ها معمولا این غذا را با نان طبخ میکنند.

 

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت

 

مواد اولیه برای ۴ نفر:

سیب زمینی  ۲عدد (پخته و خرد شده)

گشنیز ۲قاشق غذاخوری (خرد شده)

زیره ۱قاشق مرباخوری (پودر)

تخم گشنیز ۱قاشق مرباخوری (پودر)

شنبلیله ۱قاشق غذاخوری (خشک)

نخود فرنگی نصف لیوان (پخته)

رب گوجه فرنگی ۱قاشق مرباخوری

کاری به میزان لازم (پودر)

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

روغن به میزان لازم

 

مواد خمیر  :

آرد یک و نیم لیوان

نمک یک قاشق چایخوری

روغن ۳ قاشق غذاخوری

طرزتهیه مواد داخل سمبوسه:

ابتدا در ظرفی مناسب روغن را داغ کرده و سپس به آن رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم حالا نخود فرنگی و سیب زمینی پخته شده را به آنها اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و سپس بقیه مواد را هم به ظرف اضافه کرده و آنها را خوب سرخ میکنیم. بعد از مخلوط شدن از روی حرارت برمی داریم و اجازه میدهیم خوب خنک شود.

 

طرز تهیه خمیر:

در ظرفی مناسب آرد، نمک و روغن را اضافه کرده و به میزان لازم آب اضافه میکنیم و آن قدر ورز میدهیم تا به دست نچسبد و خوب بگیرد. حالا خمیر را در نایلون می گذاریم تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.
پس از این زمان، از خمیر کوفته هایی به اندازه گردو برداشته و با وردنه یا جسم مناسبی مثل جای نوشابه خانواده به صورت گرد باز می کنیم. حالا اگر دوست دارید بین همین خمیر مواد را گذاشته و لبه ها را روی هم می اوریم و با دست فشار میدهیم تا لبه ها کاملا بسته شود یا اینکه دایره را با چاقو نصف کرده و دو هلال میکنیم. لبه صاف خمیر را تا زده و بوسیله آب به هم می چسبانیم تا به صورت یک قیف درآید. از مواد، داخل سمبوسه گذاشته و بالای خمیر را به صورت قطاب می پیچیم. پایین سنبوسه را هم یک پیچ می دهیم (برای زیبایی کار). سپس در روغن زیاد سرخ می کنیم و روی دستمال کاغذیِ آشپزخانه میگذاریم تا روغن زیادی آن گرفته شود. سپس سمبوسه با خمیر را سرو می کنیم.

توجه دقت کنین

روش های پیچیدن سمبوسه

 

نکات:

۱)میتوانید در سمبوسه خود از هر مواد دیگری که دوست دارید نظیر سوسیس یا کالباس یا مرغ و …استفاده کنید .
۲)اگر به خمیرتان بیشتر زمان استراحت بدهید پوک تر و خوشمزه تر میشود.
۳)میتوانید برای زیبایی بعد از پیچیدن سمبوسه ها به آنها زعفران آب کرده و کنجد بزنید و بعد سرخ کنید.
نوش جان

 

طرز تهیه سمبوسه با خمیر

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

    دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

    دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

مطالب قبلی این بخش
  • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

    حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

    • بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی بوکاتینی آل آماتریچاتا غذایی ایتالیایی

      طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی) بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.   آماده سازی: …

      • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

        روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

        • طرز تهیه دلمه میوه

            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

          • طرز تهیه پاچانگای گوشت

              طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

            • طرز تهیه ماهی پفکی چینی

                طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

              • طرز تهیه شامی برنج ,کتلت برنج طرز تهیه شامی برنج یا کتلت برنج غذایی ساده و خوشمزه

                طرز تهیه شامی برنج آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی برنج مجلسی و خوشمزه شامی برنج دارای ۲۳۱۹ کیلوکالری انرژی٬ ۶۰ گرم کربوهیدرات٬ ۸۱ گرم پروتئین و ۱۹۵ گرم چربی می باشد.   مواد لازم …

                • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

                    طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

                  • طرز تهیه سوپ شیر

                        مواد لازم برای تهیه سوپ شیر : جو پوست کنده  ۱ پیمانه‌ گردن و بال مرغ ۴ تا ۵ عدد هویچ نگینی خرد شده  ۱ پیمانه‌ ساقه کرفس خرد شده  ۱ پیمانه‌ قارچ …

                    • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

                      دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

                      • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

                        سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

                        • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

                          طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

                          • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

                            طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

                            • طرز تهیه مرغ ذغالی

                                ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …