یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)

 

مواد اولیه برای ۵ نفر :

آبلیمو به مقدار لازم

آرد سوخاری به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

زنجبیل ۲ قاشق چای خوری

تخم مرغ  ۲ عدد

پیاز  ۱ عدد متوسط (رنده شده)

برنج ۵ پیمانه

ماهی ۵ تکه

سبزی ۳ پیمانه (آب پز یا بخار پز)

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه پلو:

برنج رو بعد از آبکش کردن با سبزی مخلوط میکنیم و توی قابلمه مناسبی میریزیم تا دم بکشه.

طرز تهیه ماهی سوخاری:

دستور پخت غذا  , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

اول ماهی هارو داخل شیر میذاریم و اجازه میدیم تا به آرومی یخشون باز بشه.
این کار هم طعم خوبی به ماهی میده هم عجیب بوی بد اون رو میگیره.
بعد ماهی ها رو میشوریم و اگه تمایل داشتیم پوست دوطرفش رو هم میگیریم.
پیاز رنده شده و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و آبلیمو رو توی یه ظرف مسطح باهم مخلوط میکنیم و ماهی ها رو داخلش میخوابونیم.
حتما دقت کنید که دو طرف ماهی به مواد آغشته بشه.اگه دوست داشتید میتونید پودر سیر هم به مواد اضافه کنید.
حالا یه ظرف دیگه برمیداریم و تخم مرغ هارو داخلش میشکنیم و با کمی نمک حسابی مخلوطشون میکنیم.
بعد نیم تا یک ساعت ماهی ها رو از مواد قبلی خارج کرده و دو طرف ماهی رو به تخم مرغ آغشته میکنیم.
برای اضافه کردن آرد سوخاری دوره داریم:

راه اول:

آرد رو توی یه سینی بریزیم و دو طرف ماهی رو توش بخوابونیم.این کار راحتتره اما باعث میشه آردمون هدر بره.

راه دوم:

که خودمم استفاده میکنم:ماهی رو توی یک دست بگیریم و با دست دیگه آرد رو روش بپاشیم.
داخل تابه روغن ریخته و اجازه میدیم حسابی داغ بشه.زنجبیل رو هم اینجا به روغن اضافه میکنیم که مزه خوبی به ماهی میده.
بعد تا اونجایی که ممکنه شعله رو کم میکنیم و ماهی ها رو داخل روغن میذاریم تا سرخ بشه.حتما دو طرف ماهی رو کامل سرخ کنیم.
نوش جان!

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • طرز تهیه کتلت تن ماهی

    طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

  • طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

        مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

  • نمونه های تزیین ماهی غزل آلا

      عکس تزیین ماهی قزل الا سرخ شده و شکم پر   عکسهایی از طرح های مختلف تزئین ماهی قزل آلا عکسهایی از طرح های مختلف تزئین ماهی قزل آلا   عکسهایی از طرح های …

  • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

    دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • طرز تهیه رشته پلو با مرغ طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی شده غذایی مجلسی و سنتی

    طرز تهیه رشته پلو با مرغ رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران بخصوص همدان رواج داشته و دارد. رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای …

  • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • کتلت میگو , سس تمر هندی طرز تهیه کتلت میگو با سس تمر هندی

    طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.   مواد لازم برای تهیه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

    • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

      دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

      • طرز تهیه اسلایس کدو سبز طرز تهیه اسلایس کدو سبز Slice zucchini غذایی مقوی و خوشمزه

        طرز تهیه اسلایس کدو سبز  در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه اسلایس کدو سبز را تقدیمتون می کنیم. طعمش عالیه. شبیه پیتزاس اما بدون سوسیس کالباس. این غذا رو میشه در برشهای کوچک به عنوان فینگر …

        • طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

              طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

          • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

            طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

            • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

              دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

              • طرز تهیه خورش پرتقال

                    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

                • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

                  قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

                  • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

                    شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

                    • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                        طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                      • طرز تهیه کوفته تبریزی

                        طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

                        • طرز تهیه کاری میگو

                          طرز تهیه کاری میگو مواد لازم: شیر نارگیل شیرین نشده  ۱ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده  ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم میگو بزرگ …

                          • طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت

                            طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت و خوشمزه! + عکس در آموزش های قبلی چند روش پخت کیک سیب زمینی تقدیم شما عزیزان شد و امروز دستور تهیه کیک سیب زمینی متفاوتی را شرح خواهیم …