یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)

 

این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور ماهیچه بدون آب درست کردم که متاسفانه ماهیچه ها خیلی خیلی سفت شده بودن و خیلی از کاربرای دیگه هم با من هم عقیده بودن که غذاشون سفت شده اما بنده با آزمون و خطا تونستم با کمی تغییر جزئی این غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه و مجلسی رو درست کنم که بی نهایت خوب و خوشمزه شد که به جرات میتونم بگم جزء ۲ غذای برتر ذائقه من هستش . پیشنهاد میکنم حتما این سبزی پلو با ماهیچه رو درستش کنید و لذتش رو ببرید.

 

آماده سازی خوراک سبزی پلو با ماهیچه : ۴ ساعت

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم
مواد اولیه برای ۳ نفر :

آب (جهت پخت نهایی ماهیچه) ۱ لیوان کوچک
پیاز (بزرگ) پیاز ۴ عدد
نمک و فلفل بi میزان لازم
روغن بمیزان لازم
سبزی خرد شده (شامل (جعفری و شوید و تره و گشنیز)) نیم کیلو
رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل) یک قاشق غذا خوری
دارچین (اگر چوب دارچین استفاده کردین یک برگ) یک قاشق چایخوری سر خالی
گوشت ماهیچه گوساله / گوسفند نیم کیلو
برنج ۳ لیوان
سیر سیر ۱ بوته کوچک
زردچوبه بمیزان لازم
زعفران دم کرده مقداری

 

طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم) :

طرز تهیه ماهیچه :
۳ عدد از پیازها رو خلالی (کمی کلفت تر بخاطر اینکه نسوزه) کرده و در ظرف نچسب با کمی روغن و زرد چوبه بحدی تفت میدیم که پیاز سبک بشه دقت کنید پیازها نباید طلائی بشن.
خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

بعد تکه های ماهیچه رو به پیازها اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگ قرمزی گوشت کمی گرفته بشه

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

سپس ۱ عدد پیاز باقی مانده رو مثل اول کار خلالی خرد کرده و همچنین یک بوته سیر که داشتیم رو پوست کنده و با پشت کارد کمی لهش میکنیم و بعد تکه های گوشت تفت داده شده رو طوری در ظرف جمعشون میکنیم که پیازهای اول و نرم شده زیر گوشتها قرار بگیرین (تا گوشتها نسوزن و با آب پیاز مغز پخت بشن) سپس پیاز ها خلالی شده جدید و سیر له شده و دارچین رو روی گوشتها میریزیم.

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم
خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

سپس در قابلمه رو میزاریم و شعله گاز رو کم میکنیم تا حدی که غذامون قل کوچک بزنه و هر از گاهی تکه های گوشت رو به آرامی جابجا میکنیم تا نسوزن و ته نگیرن.

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

بعداز حدود ۲ الی ۲:۳۰ ساعت که گوشتها کاملا پختن و رنگشون عوض شد میبینیم که کاملا ماهیچه ها پختن اما سفت هستش در مواد اولیمون یک لیوان کوچک آب داشتیم و یه قاشق رب و نمک و فلفل که ابتدا رب رو در کنار ماهیچه و گوشه ظرف تف داده و بعد آب و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم یه ۱۰ دقیقه قل بزنه و بعد زعفران آب کرده رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم که گوشت نرم بشه حدودا نیم ساعت دیگه میبینید که گوشت کاملا پخته و حالت آب شدن تو دهان رو پیدا میکنه اونوقت غذامون آماده س و زیر شعله رو خاموش میکنیم .
دقت کنید هر چقدر این غذا چرب تر باشه , خوشمزه تر و لذیذ تر میشه پس واسه روغن رحم نکنید !!!!!!
همچنین این غذا نباید آب دار سرو بشه . (کاملا بذارین با شعله کم آبش بره و فقط روغنش بمونه)

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

 

طرز تهیه سبزی پلو :
ابتدا سبزی خرد شده رو داخل تابه میریزیم و کمی بدون روغن تفت میدیم تا آبش کمی گرفته بشه و بعد کمی روغن بهش اضافه میکنیم و یه کوچک سرخش میکنیم نه در حد سیاه شدن بلکه باید رنگش سبز باقی بمونه بعد زیرش رو خاموش میکنیم
برنجی رو که از قبل خیس کرده بودیم رو روی گاز میزاریم تا حدی که برنج نیم پخت بشه دقت کنید که کمی سفت تر از حد معمول واسه آبکش کردن بردارین
بعد آبکش کردن موادمون رو با برنج مخلوط میکنیم و ته دیگ رو طبق سلیقه میچینیم و برنجهای مخلوط شده رو داخل ظرف میریزیم و البته ۱۰ دقیقه با شعله تقریبا زیاد میزاریم تا بخار برنج بالا بیاد و سپس شعله رو کم میکنیم و تا برنج پخت بشه و بعد در کنار ماهیچه میل میکنیم
نوش جانتون
این سبزی پلو با ماهیچه رو خوردین و لذت بردین که مطمئنم خیلی خوشتون میاد یه فاتحه واسه بابای گلم بخونین
عمر دوستان زیاد و با عزت

 

منابع :

سوران

 chef artist

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

    طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات   در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما …

  • طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

    دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • طرز تهیه رولت ته چین مرغ

    رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

  • طرز تهیه رشته پلو با مرغ طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی شده غذایی مجلسی و سنتی

    طرز تهیه رشته پلو با مرغ رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران بخصوص همدان رواج داشته و دارد. رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای …

  • طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

        مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

  • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

مطالب قبلی این بخش
  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

    • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

      طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

      • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

        طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

        • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

          طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

          • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                  بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

            • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

              طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

              • ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای

                دستور پخت ته چین کبابی مجلسی  ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه …

                • خوراک ایرلندی جیمی الیور طرز تهیه خوراک ایرلندی با دستور جیمی الیور

                  دستور پخت خوراک ایرلندی خوراک ایرلندی از مجموعه دستورهای غذایی جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شبیه آن را در ایران زیاد درست کرده ایم، ولی نه …

                  • طرز تهیه کباب برگ

                      مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

                    • دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

                      دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

                      • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

                            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

                        • طرز تهیه کوفته تبریزی

                          طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

                          • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

                            طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

                            • طرز تهیه والک و سیرک پلو

                              » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …