دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

روکر موز دسر ایتالیایی

دستور تهیه روکر موز دسر کرمی ایتالیایی 

روکر موز یک دسر شیک و خوشمزه ایتالیائیه. این دسر خوش طعم را درست کنید و از خوردن اون در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.

 

مواد لازم :

پودر ژله موزی ۱ بسته

آب سرد ۱/۲ پیمانه

پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم

بیسکوییت پتی بور ۱ بسته

شکر ۲/۳ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری

آب جوش ۲ پیمانه

پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته ۳۵۰ گرم

آرد نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری

موز ۲ عدد

 

روکر موز دسر ایتالیایی

 

طرز تهیه روکر موز :

پودر ژله در دو پیمانه آب جوش حل کرده می گذاریم سرد شود.

نیمی از ژله را در قالب ریخته در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.

یک عدد موز را حلقه کرده روی ژله بسته شده را تزیین می کنیم و بقیه ژله نیم بند را روی آن میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.

زرده ها ، شکر و  وانیل را با همزن زده تا سفید و کشدار شود. در انتها آرد نشاسته ذرت را اضافه می کنیم.

شیر را جوش آورده به زرده ها اضافه می کنیم.

مواد را روی بخار گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ شود سپس برداشته میگذاریم خنک شود.

۲۵۰ گرم از خامه فرم گرفته را با پنیر با دور کم همزن میزنیم.

کرم را به مخلوط فوق اضافه می کنیم.

ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم می افزاییم.

بیسکوییت و موز خرد شده که آبلیمو به آن زده ایم را به کرم اضافه میکنیم.

کرم نیم بند را روی ژله بسته شده میریزیم و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میگذاریم.

سپس از قالب خارج کرده ودر ظرف دلخواه تزیین می کنیم.

 

روکر موز دسر ایتالیایی

 

گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی

منبع:کانال پخت و پز آسان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه حلوای ایرمیک ترکی طرز تهیه حلوای ایرمیک یا حلوای سمولینا دسر سبک و خوشمزه ترکیه ای

    طرز تهیه حلوای ایرمیک irmik helvasi حلوای ایرمیک با آرد سمولینا که نوعی آرد دانه درشت سنتی ترکیه هست تهیه میشه و بسیار سبک و خوشمزس. طرز تهیه حلوای ایرمیک بسیار ساده هست را در …

  • طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)

      طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)   ژله گل رز ، ژله ای شیک و مجلسی و یه نفره هست که سرو کردنش آسونه. درست کردنش کاری نداره فقط به دو …

  • طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

    دستور پخت بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه این رسپی روشی ساده برای تهیه سس دولچه دلسه و بیسکویت آلفاخر است. این شیرینی خوشمزه برای تمامی مراسم ها به ویژه عید نوروز مناسب است.   مواد لازم …

  • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …

  • طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره طرز تهیه حلوا،حلوای پاستیلی،دسر مقوی طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره

      طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره   مواد اولیه : گلاب : به میزان لازم دارچین : به میزان لازم آب : ۲ و نیم لیوان آرد : ۴ قاشق غذاخوری سرپر روغن : ۳ قاشق سوپ‌خوری شیره : یک لیوان     طرز تهیه : …

  • طرز تهیه کیک یزدی خانگی طرز تهیه کیک یزدی سنتی به سبک قنادی ها

    روش پخت کیک یزدی خانگی کیک یزدی یکی از انواع شیرینی های سنتی استان یزده که طرفدارای زیادی داره. هر کجای ایران که باشین می تونین این کیک خوشمزه را در منزل درست کنین و از …

  • طرز تهيه شیرینی بادام زمینی طرز تهیه شیرینی بادام زمینی

    طرز تهیه شیرینی بادام زمینی   شیرینی بادام زمینی را می توانید در ظرف دربسته مخصوص و با گذاشتن یک برگ کاغذ مومی در میان طبقات شیرینی، به مدت یک ماه در فریزر نگه دارید.   …

  • کیک آجیلی مغزدار طرز تهیه کیک آجیلی مغز دار + تصویر

    دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده …

  • طرز تهیه ژله هندوانه ای

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه    برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر …

  • برشتوک نخودچی زنجبیلی و شکلاتی طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی / برشتوک زنجبیلی

    برشتوک نخودچی شکلاتی و زنجبیلی برشتوک نخودچی که به اون حلوای خشک هم میگن یکی از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانیه که بیشتر در ماه رمضان زینت بخش سفره های افطار میشه. برشتوک نخودچی مزه‌ای …

  • طرز تهیه نان برنجی قزوین طرز تهیه نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز + فیلم آموزشی

    طرز تهیه نان برنجی قزوین + فیلم آموزشی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی و از سوغات های کرمانشاه و قزوین است. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه نان …

  • طرز تهیه ژله خانگی

      ژله خانگی برای اون دسته از افرادی که دوست دارن همه چیزو خودشون درست کنن عالیه!ژله خیلی خیلی راحت تهیه میشه و همه از پس درست کردنش بر میان تازه اصلا هم فوت و …

  • طرز تهیه رولت هندوانه ای ویژه شب یلدا

    با این رولت هندوانه ای از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.   درست کردن این رولت هندوانه ای برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور …

  • طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

    طرز تهیه کیک فرشته لیمویی آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست لیمو ترش ۱ و نیم قاشق چایخوری پوست ۲ لیمو (رنده شده) …