دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 
طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس

طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :
ماست سفت (یا کیسه ای) ۵۰ گرم
پنیر سفید ( یا خامه ای) ۲۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ ق غ
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شوید (خوردشده) ۲ ساقه
جوز هندی ۱/۴ یک عدد
سیر ( ریز خوردشده) ۲ سر
اسفناج ۳۰۰ گرم
کالباس (کالباس دودی یا هرنوع کالباس) ۲۰۰گرم
نمک به میزان لازم

 
طرز تهیه :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم می کنیم. 
اسفناج رو می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه در بسته ۵ دقیقه می پزیم تا نرم بشه. دوباره آبکش می کنیم و خوب می چلونیم تا آبش کاملاً بره. 
سیر و شوید و نمک و جوز هندی رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. 
سفیده های تخم مرغ رو می زنیم نه خیلی زیاد و به اسفناج اضافه می کنیم. 
آرد ذرت رو اضافه می کنیم. 
مخلوط رو روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن می کنیم و ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کردیم می پزیم. 

طرز تهیه رولت اسفناج با کالباساز فر در میاریم و صبر می کنیم کمی خنک بشه با کاغذ لوله ش می کنیم تا فرم بگیره. 
و می گذاریم کاملاً سرد بشه. 
در این فاصله ماست و پنیر رو مخلوط می کنیم و روی سطح اسفناج پخته پهن می کنیم. 
تکه های کالباس رو روی پنیر می چینیم و 

طرز تهیه رولت اسفناج با کالباسرولت رو سفت می پیچیم و داخل یک فویل می بندیم و ۲۰ دقیقه فریز می کنیم. 

طرز تهیه رولت اسفناج با کالباسموقع سرو با یک کارد تیزبه ضخامت ۲و نیم سانت برش می زنیم. 

طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس 

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

    طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه دلمه برگ مو

    طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

  • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

    طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه املت به شکل جزیره

    املت زیبا به شکل جزیره(بدون قالب) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  به …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

     دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

  • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

    قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

  • طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

  • طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و قارچ

        مواد لازم: لوبیا سبز تازه خرد شده : ۵۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲ عدد کره : ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده : ۱ عدد قارچ تازه حلقه شده : ۳۰۰ گرم …

  • طرز تهیه مرغ ذغالی

      ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …