سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵


دستور پخت دسر کشکول

دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه داران در ماه رمضان مناسب است.

موارد مورد نیاز دسر کشکول :
آرد برنج ۳ ق غ
بادام آسیاب شده ۱۰۰ گرم
پسته خلال ۴ ق غ
گلاب ۲ ق سوپ خوری
شیر دو ونیم پیمانه
نمک کمی به اندازه نوک انگشتان
شکر ۵ ق غ
آب جوش ۳ الی ۴ ق غ

 

دسر کشکول

 

طرز تهیه دسر کشکول :
پودر بادام را در آب جوش بریزید تا روغن اون دربیاید و تبدیل به خمیر شود.
در قابلمه دیگری شیر ریخته و قبل ازجوش آمدن آرد برنج را در آن ریخته و هم می زنیم تا گلوله نشود.

بعد خمیر بادام را در قابلمه می ریزیم، با شعله ملایم حدود بیست دقیقه مدام هم می زنیم و بعد شکر را اضافه کرده و هم می زنیم.

بعد کمی نمک را اضافه کرده و پسته را می کوبیم و مقداری را برای تزئین کنار می گذاریم.

بقیه را در ظرف مورد نظر ریخته و قوام که پیدا کرد گلاب را در قابلمه ریخته چند قل که زد آن را خاموش کرده تا عطر گلاب از بین نرود.

در ظرف مورد نیاز کشیده تا سرد شود و تزئین می کنیم.
نکته:

برای آسیاب کردن بادام خلال بادام یا بادام پرک را با یک قاشق آرد که در دستور آمده در آسیاب بریزید تا راحت آسیاب شود.

 

منبع:مجله قشنگ/برترینها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دسر آب هویج بستنی طرز تهیه دسر آب هویج بستنی

      دستور تهیه دسر آب هویج بستنی دسر مجلسی و خوشمزه   دسر آب هویج بستنی دسری خوش طعم و خوشرنگ است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوش طعم را یا بگیرید. …

  • طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • طرز تهیه ژله تار و پود

    طرز تهیه ژله تار و پود   ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه.   آماده …

  • حلوای انگشت پیچ طرز تهیه حلوای انگشت پیچ | دستور پخت حلوای کشدار سنتی بوشهر

    دستور پخت حلوای انگشت پیچ کشدار بوشهری حلوای انگشت پیچ یکی از شیرینی های سنتی و مشهور بوشهر و همدانه که معمولا در مراسم های مذهبی و عزاداری ها پخته میشه. درست کردن انواع حلوا …

  • طرز تهیه میلک شیک شکلاتی کلاسیک

      طرز تهیه میلک شیک شکلاتی کلاسیک   آماده سازی: ۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۱ نفر : شیر۱/۲ پیمانه بستنی شکلاتی۱ پیمانه سس شکلاتی۳ یا ۴ قاشق غذاخوری   طرز تهیه :  تمامی مواد را باهم …

  • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

    بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

  • ژله توت فرنگی تک نفره , ژله مجلسی طرز تهیه ژله توت فرنگی یک نفره | ژله توت فرنگی مجلسی | ژله شیک و مجلسی

    دستور تهیه ژله توت فرنگی یک نفره شیک و مجلسی  ژله توت فرنگی یک نفره بسیار شیک و مجلسیه و براحتی سرو میشه. برای درست کردن این ژله از توت فرنگی های خیلی درشت استفاده …

  • طرز تهیه دسر کرم نارگیلی

      کرم نارگیلی دسری خوشمزه و مقویه که برای افطار بسیار مناسبه .   طرز تهیه کرم نارگیلی   مواد اولیه برای ۳ نفر : پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم …

  • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

      نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

  • طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

    طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان پوری هندی طرز تهیه نان پوری هندی ساده

    طرز تهیه نان پوری هنذی  نان پوری از نان های معروف هندوستان است. این نان در روغن سرخ و گرم خورده می شود. طرز تهیه نان پوری را در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ببینید. …

    • دسر عیش السریا , دسر عیش السرایا طرز تهیه عیش السریا دسر عربی ماه رمضان

      دسر عیش السریا دسر عربی مخصوص ماه رمضان عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه است. درست کردن آن نیز کاری راحت و آسان بوده و ظاهری شیک و مجلسی دارد. چیز خاصی نیست همان فرنی خودمان است با یک لایه نان تست …

      • مسقطی هندوانه ای ویژه شب یلدا

        طرز تهیه مسقطی هندوانه ای برای شب یلدا   قبلا روش تهیه باسلوق هندوانه ای از نوع رولی رو براتون آموزش دادیم و امروز دستور تهیه مسقطی هندوانه ای تقدیمتون میشه .   شب یلدا …

        • یاقلوا خانگی, باقلوای پانزده دقیقه ای طرز تهیه شیرینی باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه و سریع در منزل

          دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه  در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی می‌کنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمان‌ها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک …

          • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

            طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

            • کاپ کیک ساده طرز تهیه کاپ کیک ساده و خوش طعم | کاپ کیک خانگی میان وعده مدرسه بچه ها

              دستور پخت کاپ کیک ساده و خوشمزه این کاپ کیک ساده خیلی خوشمزه اس و بافت نرم و لطیفی داره. خیلی هم خوب پف می کنه. با مقدار موادی که در این دستور گفته شده شما ۱۳ …

              • شیرینی ساق عروس طرز تهیه شیرینی ساق عروس سنتی | شیرینی مجلسی

                  دستور پخت شیرینی ساق عروس سنتی مخصوص شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی راحت میشه اونو درست کرد. این شیرینی مخصوص عید نوروز و تولد هست.   مواد لازم برای شیرینی …

                • فرنی بستنی , دسر مجلسی طرز تهیه فرنی بستنی دسر مجلسی

                    دستور تهیه فرنی بستنی دسر خوشمزه فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه …

                  • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

                     طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

                    • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

                        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

                      • نان رول شیری,افطار ماه رمضان نان رول شیری مناسب سحر و افطار ماه رمضان

                        دستور پخت نان رول شیری برای افطار  و سحر  نان رول شیری بسیار خوش طعم با بافتی فوق العاده لطیف سبک و پنبه ایه که هم ظاهرش و هم طعمش نظر هر کسی را به خودش جلب …

                        • فرنی سه رنگ, دسر ماه رمضان طرز تهیه فرنی سه رنگ مجلسی / دسر ماه رمضان

                          آموزش روش پخت فرنی سه رنگ مجلسی  فرنی سه رنگ یک دسر مجلسی خوشمزس که به شکل های مختلفی می تونین تزیین و سرو کنین. فرنی را بیشتر سر سفره های افطار ماه رمضان میشه دید. …

                          • طرز تهیه شیرینی قلبی برای روز عشق

                            دستور تهیه شیرینی قلبی شکل ویژه ولنتاین و روز عشق   این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، …

                            • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

                              طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …