شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


دسر, پودینگ شکلاتی, دسر مجلسی

دستور تهیه دسر مجلسی پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان خود تهیه کنید.

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
شیر شیر سه پیمانه
شکر نصف پیمانه

 

دسر, پودینگ شکلاتی, دسر مجلسی

 

روش تهیه پودینگ شکلاتی :

در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید.

همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.

در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.

وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.

ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید.

شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.

 

نوش جان

 

نکته :

به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ژله خاکشیر

    طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

  • تصاویر تزیین ژله ویژه ولنتاین

      نمونه هایی از تزیین ژله برای روز عشق (ولنتاین) گلچینی از انواع تزیین ژله در روز ولنتاین   تزئینات ژله ولنتاین – مدل های زیبای تزئین ژله روز عشق تزئینات ژله ولنتاین – مدل …

  • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

    دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

  • طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی پودینگ خامه ای،طرز تهیه پودینگ،پودینگ شکلاتی طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی شیرینی پزی,طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی،چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و …

  • طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

      ژله بستنی ویترینی (فوق العاده شیک و مجلسی)   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ …

  • طرز تهیه ژله رز سیب

    روش تهیه ژله رز سیب   میخوام یه دسر خوشگل یادتون بدم اما قبلش لازمه روش ساخت رز سیب رو یاد بگیرین. رز سیب درست کردنش خیلی ساده است و برای روی دسر و یا …

  • طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

    طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …

  • طرز تهیه فالوده شیرازی

    طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

  • تیرامیسو قهوه و نارگیل , دسر مجلسی طرز تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل

    دستور تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل    تیرامیسو (tiramisù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیاییه که به ایتالیایی به معنی «بِکِش من‌رو بالا» هست. تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. امروز برای دوستداران طعم قهوه روش تهیه تیرامیسوی …

  • طرز تهیه شارلوت انار طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی برای شب یلدا و یلدایی عروس

    طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی شب یلدا  شارلوت انار دسری خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا ست که ظاهر اشتها برانگیز و شیک و زیبایی هم داره. در بخش نان،شیرین،دسر با ما باشید تا طرز …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان سنگک خانگی

      طرز تهیه نان سنگک خانگی   برای تهیه نان سنگک خانگی به چیزی بنام خمیر ترش نیاز داریم. خمیر ترش با مایه خمیر یا yeast یک کم فرق داره. با خمیر ترش نان کیفیت …

    • تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی

        آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی   کیک کاسه ای و کیک شیفون را به صورت زیر روی هم قرار میدهیم و داخل لایه های آن را با هر کرم و خامه …

      • طرز تهیه بیسکوئیت کاج برای کریسمس

        می توانید از این بیسکوئیت کاج برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.   این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند. …

        • طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک

          طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک / ژله جدید   ژله ویترای یا ژله مشبک ژله ای رنگارنگ و زیبا ، مجلسی و بسیار شیکه که می تونین به روشهای مختلف اونو تزیین و …

          • طرز تهیه کیک پسته طرز تهیه کیک پسته | کیک گرم و خوشمزه | کیک مجلسی برای افطار

            دستور پخت کیک پسته  کیک پسته کیکی خوشمزه و مقویه که می تونین هم به عنوان عصرانه و هم در وعده صبحانه میل کنین. این کیک خوشمزه را درست کنین و از خوردنش کنار خونواده …

            • شکلات صبحانه خانگی,نوتلای خانگی طرز تهیه شکلات صبحانه | نوتلای خانگی بسازید

              دستور تهیه شکلات صبحانه در خانه / نوتلای خانگی  اگه دنبال یه شکلات صبحانه خوشمزه بدون مواد افزودنی و سالم هستید با ما همراه باشید تا روش درست کردن نوتلای خانگی را به شما آموزش …

              • آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

                  آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

                • طرز تهیه قطاب گردویی

                      آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

                  • نوتلای بدون شکر , نوتلا رژیمی طرز تهیه نوتلای بدون شکر رژیمی | شکلات صبحانه رژیمی

                    نوتلای بدون شکر سالم و بی ضرر را خودتان درست کنید در تهیه این نوتلای بدون شکر از عسل طبیعی استفاده شده و شکر مصنوعی به کار نرفته است. نوتلا علاقمندان زیادی دارد این صبحانه مقوی …

                    • طرز تهیه دسر ترکیه ای ترایفل

                         طرز تهیه ترایفل دسری ترکیه ای   درست کردن برخی دسرها وقت‌گیر نیست، بعضی از آنها آن‌قدر سریع درست می‌شوند که شما می‌توانید همان موقع که مهمان در خانه‌تان هست، آن را درست کرده …