مواد لازم:
آناناس کوچک و کاملا رسیده : ۲ عدد
پودر نارگیل : ۳ قاشق غذاخوری
نارگیل تازه ورقه شده : مقداری
پودر شکر : ۴ قاشق غذاخوری
وتنیل : نوک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته : ۵۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
برای تهیه دسر بستنی آناناس و نارگیل ابتدا آناناس را له کنید و با پودر نارگیل و شکر به شکل پوره درآورید.سپ س وانیل را به آن اضافه کنید و اگر مایل بودید شکر بیشتری به مواد بزنید.خامه را به آن اضافه کنید و در فریزر بگذارید.هرازگاهی مواد را از فریزر درآورده و هم بزنید.۲۰ دقیق قبل از سرو آن را در یخچال بگذارید تا کمی از حالت یخ زدگی بیرون آید.دسر را در ظرف مخصوص بریزید و تزیین کنید.
منبع : ۳نشانه