دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه خورش قرمه سبزی
از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان شده.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :

سبزی یک و نیم پیمانه (شامل تره ، جعفری ، گشنیز، اسفناج، شنبلیله)

آبغوره یک و نیم پیمانه

لوبیا قرمز یک و نیم پیمانه

لیمو عمانی ۳ عدد (شسته و هسته گرفته)

رب گوجه فرنگی یک قاشق مربا خوری

زردچوبه به میزان لازم

گوشت ۳۵۰ گرlم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

زعفران ۱ قاشق چایخوری (ساییده شده)

 

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب سبزی ها را کاملا خرد کرده و با مقداری روغن کاملا سرخ میکنیم تا رنگ آن به صورت سبز بسیار تیره در بیاید.در ظرفی جدا پیاز را نگینی کرده و نیمه سرخ میکنیم و گوشت را به آن اضافه میکنیم و آن را تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم تا رب کاملا سرخ شود.زعفران را آب کرده و نیمی از آن را به همراه سبزی سرخ شده به مواد اضافه میکنیم.
لوبیا قرمز را شسته و آب آن را با آبکش گرفته و به مواد اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.بعد از کمی تفت دادن مقداری آب جوش به غذا اضافه کرده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم بپزد.پس از یک و نیم تا ۲ ساعت لیمو عمانی های شسته شده و هسته گرفته شده و بقیه زعفران آبکرده را به قرمه سبزی اضافه میکنیم و اجازه میدهیم نیم ساعت بپزد.پس از آن آبغوره و نمک را به خورش اضافه میکنیم و باز هم ۱۵دقیقه به خورش زمان میدهیم تا جا بیفتد.

طرز تهیه خورش قرمه سبزی

 

 

 

نکات:

۱) اضافه کردن رب آلوچه به جای رب گوجه فرنگی غذای شما را خوشمزه تر میکند.
۲)برخی افراد در سبزی قرمه اسفناج استفاده نمیکنند سعی کنید حداقل یکبار این خورش را با اسفناج بپزید تا متوجه تفاوت طعم بسیار فاحش آن باشید.
۳)میتوانید به جای ابغوره از گرد لیمو عمانی یا گرد غوره هم استفاده کنید.
۴)توجه داشته باشید هرچه قرمه سبزی بیشتر بپزد خوشمزه تر میشود.
۵)سرخ کردن سبزی با روغن نباتی به خوشمزه تر شدن خورش کمک زیادی میکند.

نوش جان

فودسوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

      مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

    روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

  • طرز تهیه خورش به

    طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

  • طرز تهیه خورش آلو مرغ

      خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ماهی پفکی چینی

      طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

    • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

      دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

      • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

        بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

        • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

          دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

          • طرز تهیه کتلت بادمجان

                مواد لازم : بادمجان  : دو عدد سیب زمینی آب پز  : سه عدد پیاز :  یک عدد تخم مرغ  : یک عدد جعفری خردشده  : یک قاشق غذاخوری پنیر پیتزا :  ۳۰ گرم …

            • فیکن چیکن , طرز تهیه طرز تهیه فیکن چیکن

              دستور پخت فیکن چیکن فیکن چیکن غذای شیک و خوشمزه ایه که می تونین به سادگی و در مدت زمان کمی اون را آماده کنین. بخاطر سرو راحت و قابلیت تزیین می تونه گزینه مناسبی برای جشن …

              • سیب زمینی آکاردئونی طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی + تصویر

                آموزش تصویری تهیه سیب زمینی آکاردئونی سیب زمینی آکاردئونی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه، خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب …

                • طرز تهیه کوکو کدو سبز

                    توی آشپزخونه ما که کدو با شکل و ظاهر معمولیش جائی نداره ، بنابراین همیشه به دنبال راه هائی برای تغییر شکل ظاهری اون هستم. یک راه تهیه کوکو کدو سبز هست که  در …

                  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

                    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

                    • طرز تهیه خورشت ماست هندی

                          طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

                      • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

                        طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

                        • طرز تهیه لازانیا با گوشت معطر و سبزیجات

                          طرز تهیه لازانیا با گوشت معطر و سبزیجات   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه فرنگی ۲ قاشق …

                          • طرز تهیه کیک گل کلم

                              بالاخره با یه ترفندی باید خانواده مفید کلم رو وارد چرخه تغذیه کرد! نظرتون در مورد کیک گل کلم چیه؟!حواستون باشه که این نه گراتنه و نه سوفله! گفته باشم! گل کلم رو با …

                            • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

                              آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …