چهارشنبه , ۲۹ دی , ۱۳۹۵


 

خمیر مخصوص انواع پای میوه ای

 طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای

 

آماده سازی: ۱۲ ساعت

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۱۳ ساعت

 

مواد اولیه :

نمک ۱قاشق چایخوری
آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲عدد
کره ۲۲۰گرم
آرد ۳ونیم لیوان
شکر ۳قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا آرد را با نمک مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند. سپس شکر را به آنها بیفزایید و داخل میکسر ریخته و خوب هم بزنید. کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.یا آن را داخل میکسر بریزید تا مواد کاملا مخلوط شده و یکدست شوند. سپس ۵قاشق غذاخوری آب خیلی سرد ، آبلیمو و زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.سطحی مناسب را آرد پاشی کرده و خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند .توجه داشته باشید این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند.
خمیر پای را پس از آماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود.

نکات:

۱)بهتر است مواد را از ابتدا داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید.
۲)بهتر است برای بهتر شدن خمیر آن را بعد از آماده شدن ۲۴اعت داخل ظرف چرب شده داخل یخچال قرار دهید و بعد استفاده کنید.
۳)برای تهیه پای سعی کنید یک ظرف آب داخل فر قرار دهید تا پای خوشمزه و ترد شود.

نوش جان
سوران
مطالب مرتبط :

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

    طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

  • طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

    طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

  • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

    طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …

  • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

    چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای

      دستور تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه ای (بدون نیاز به فر)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : رب گوجه فرنگی ۳قاشق …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : آب ۲لیوان (کاملا ولرم) زرده تخم مرغ ۳عدد پودر خمیر مایه ۳قاشق چایخوری آرد ۵لیوان شکر ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع …

  • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

    طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

مطالب قبلی این بخش
  • کیک پنیری, پخت انواع کیک طرز تهیه کیک پنیری / دستور پخت انواع کیک

    دستور پخت کیک پنیری کیک پنیری یا چیز کیک شیرینی خوش‌طعمی است که می‌توان گفت مزه‌ی شور و شیرین آن دلیل جذب ذائقه و سلیقه‌های متفاوت است. در ترکیب این کیک حنما از پنیر در مدل‌های …

    • طرز تهیه ژله خانگی

        ژله خانگی برای اون دسته از افرادی که دوست دارن همه چیزو خودشون درست کنن عالیه!ژله خیلی خیلی راحت تهیه میشه و همه از پس درست کردنش بر میان تازه اصلا هم فوت و …

      • طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

        طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

        • طرز تهیه دسر گلابی داغ

          طرز تهیه دسر گلابی داغ    مواد لازم: گلابی : ۴ عدد گلاب  : ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری شکر :  نصف پیمانه برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید عسل …

          • نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

            طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن ) نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده …

            • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

              دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

              • طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا

                طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی دسر هندوانه دارچینی فقط برای شب یلدا نیست. این دسر خوشرنگ و خوشمزه را می تونید هر وقت مایل بودین درست کرده و نوش جان کنید.   مواد لازم برای …

                • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

                  طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

                  • طرز تهیه پاستیل به شکل کرم

                    طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله!!   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کش ۱عدد ظرف با ارتفاعی به اندازه نی …

                    • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

                      دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

                      • طرز تهیه رولت حلوا و خرما برای افطار + فیلم

                          دسر افطاری ؛ رولت حلوا و خرما در ماه رمضان بهتر است مصرف زولبیا و بامیه را هنگام افطار کم کرده و به جای آن خوراکی هایی مثل رولت حلوا و خرما را جایگرین …

                        • نان شکلاتی رولی طرز تهیه نان شکلاتی مناسب افطار ماه رمضان

                          دستور پخت نان شکلاتی برای افطار نان شکلاتی ، نانی کم شیرین بوده و یکی از بهترین نان ها برای یک افطاری سبک به همراه چای است. طرز تهیه این نان بسیار ساده است.   …

                          • فرنی سه رنگ, دسر ماه رمضان طرز تهیه فرنی سه رنگ مجلسی / دسر ماه رمضان

                            آموزش روش پخت فرنی سه رنگ مجلسی  فرنی سه رنگ یک دسر مجلسی خوشمزس که به شکل های مختلفی می تونین تزیین و سرو کنین. فرنی را بیشتر سر سفره های افطار ماه رمضان میشه دید. …

                            • مسقطی هندوانه ای ویژه شب یلدا

                              طرز تهیه مسقطی هندوانه ای برای شب یلدا   قبلا روش تهیه باسلوق هندوانه ای از نوع رولی رو براتون آموزش دادیم و امروز دستور تهیه مسقطی هندوانه ای تقدیمتون میشه .   شب یلدا …