دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه خمیر مارزیپان

(بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)

 

طرز تهیه خمیر مارزیپان

 
خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک خمیر هست که از پودر بادام و شکر تهیه میشه، خمیر خوشمزه ای هست و طرفدار های خاص خودش رو داره! از این خمیر میشه استفاده های مختلفی توی کیک و شیرینی داشت.شیرینی این خمیر نسبت به فوندانت کمتره و راحت میشه باهاش کار کرد و به خاطر داشتن بادام طعمشم خوبه

 

آماده سازی: ۱ ساعت

 

مواد اولیه :
سفیده تخم مرغ (بزرگ) ۱عدد
گلاب ۲قاشق غذاخوری
پودر بادام ۴۰۰گرم
شکر ۲۰۰گرم
پودر قند به میزان لازم
 
طرز تهیه:

اول شروع کنید پوست بادام ها رو جدا کنید و حواستون باشه که این میزان بادام بدون پوست هست یعنی بعد از جدا کردن پوست بادام اون رو وزن کنید و مطمئن بشید ۴۰۰گرم بادام بدون پوست دارید.برای جدا کردن پوست بادام اول مقداری آب و کمی گلاب رو روی حرارت بذارید و صبر کنید به جوش بیاد.بعد بادام رو بهش اضافه کنید و ۳ دقیقه بذارید روی حرارت بجوشه و بعد برش دارید.سعی کنید زمان بیشتر از این نشه چون برای اسیاب کردن مشکل پیش میاد.
بعد از اینکه بادام ها جوشید اون رو از روی حرارت بردارید و داخل آبکش بریزید و بلافاصله اونها رو با اب خیلی سرد بشورید و بعد صبر کنید تا اب اضافی اونها خارج بشه.
حالا با یه فشار کوچیک دست پوست بادام رو جدا کنید.دقت کنید اگر آب سرد نباشه پوست بادام راحت جدا نمیشه.
بادام های پوست کنده شده رو روی یک دستمال بریزین تا اون مقدار کمی آب که دارن هم خشک بشه .بادام باید کامل خشک بشه.میتونید اون رو روی بخاری یا شوفاژ هم بذارید تا زودتر خشک بشه.
بعد از خشک شدن بادام ها اونها رو آسیاب کرده و از الک رد کنین تا پودر ریزی داشته باشین و خمیر یکدست تری به دست بیارین. در صورتیکه موقع آسیاب کردن بادام هاتون زیادی روغن انداخت و یا کمی خیس بود برای اینکه چسبندگیش رو کمتر کنین مقدار خیلی کمی بهش پودر قند اضافه کنین.البته این حالت بیشتر به خاطر خیس بودن بادام ایجاد میشه پس بهتره بذارید بادام کامل خشک بشه و بعد اسیاب کنید که این مشکلات ایجاد نشه.
وقتی بادام هاتون به خوبی پودر شدن نوبت به تهیه خود خمیر میرسه . برای تهیه خمیر ابتدا مخلوط آب، شکر و گلاب رو روی حرارت قرار بدین تا بجوشه خیلی نباید شربتتون بجوشه و غلیظ بشه! ما نیاز به یک شربت رقیق داریم پس حدود دقیقه جوشیدن کافیه! حالا شربت رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی سرد شد پودر بادام رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین.
وقتی خوب مخلوط شد سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنین،حالا مجددا ظرف رو روی حرارت قرار بدین و دو سه دقیقه مرتب هم بزنید تا سفیده تخم مرغ بپزه و خام نمونه و در عین حال خمیرتون نسوزه!
خمیر توی این مرحله شدیدا چسبنده هست! بذارین کمی خنک بشه در حدی که حرارتش دستتون رو نسوزونه. توی یک سینی پودر قند بریزین و خمیر رو روی پودر قند ها قرار بدین.روش مجددا پودر قند بریزین و دست خودتون رو هم با پودر قند آغشته کنین و شروع به ورز دادن خمیر بکنین همینطور که خمیر رو ورز میدین کم کم پودر قند هم اضافه کنین، پودر قند جذب خمیر میشه و چسبندگی خمیر کم میشه! این کار رو تا جایی ادامه بدین که دیگه خمیر به دستتون نچسبه. خمیرتون آماده هست، اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدین و داخل یخچال نگهداری کنین چون در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشه. اگر میخواین برای مدت طولانی نگهش دارین می تونین داخل فریزر هم قرار بدین.
خمیر رو میشه با رنگ های خوراکی رنگ کنین و برای مصارف مختلف استفاده کنین.

 

طرز تهیه خمیر مارزیپان(بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی) 

 نکات:

۱)اگر به نظرتون خمیر خیلی شیرینه میزان شکر رو ۵۰ گرم کم کنید.
۲)اگر میخواید خمیرتون رنگی بشه وقتی مواد روی حرارت هستند بهش رنگ خوراکی اضافه کنید یا در حین ورز دادن خمیر با پودر قند این کار رو بکنید.
۳)این خمیر اگر در معرض هوا بمونه در عرض نیم ساعت خشک و بلا استفاده میشه.
نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

    طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

  • شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ با خمیر جادویی

    دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی …

  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

    طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

    طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …

  • خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • طرز تهیه خمیر پای میوه ای

       طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

  • طرز تهیه خمیر هزارلا

       روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای

      دستور تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه ای (بدون نیاز به فر)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : رب گوجه فرنگی ۳قاشق …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک

    طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک / ژله جدید   ژله ویترای یا ژله مشبک ژله ای رنگارنگ و زیبا ، مجلسی و بسیار شیکه که می تونین به روشهای مختلف اونو تزیین و …

  • شکلات صبحانه خانگی,نوتلای خانگی طرز تهیه شکلات صبحانه | نوتلای خانگی بسازید

    دستور تهیه شکلات صبحانه در خانه / نوتلای خانگی  اگه دنبال یه شکلات صبحانه خوشمزه بدون مواد افزودنی و سالم هستید با ما همراه باشید تا روش درست کردن نوتلای خانگی را به شما آموزش …

  • کیک مخملی قرمز , کیک قلبی ولنتاین طرز تهیه کیک مخملی قرمز ویژه ولنتاین

      طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین   کیک مخملی قرمز را در قالب قلبی شکل بپزید یا به فرم قلب ببرید . این کیک خوشرنگ و خوشمزه دسری زیبا برای جشن ولنتاین و سالگرد ازدواج …

  • شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ با خمیر جادویی

    دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی …

  • ژله رولی ، ژله رولتی ، ژله فر فره ای طرز تهیه ژله رولی / رولتی / فرفره ای

      آموزش تصویری تهیه ژله رولی ( ژله فرفره ای ) ژله رولی ژله ای مجلسی و شیک بعد از آموزش هایی که برای تهیه انواع ژله مجلسی در مجله قرار دادیم نوبت  میرسه به …

  • طرز تهیه شیرینی کره ای

       طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد . با ما همراه باشین تا روش تهیه این شیرنی ترد …

  • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

    دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …

  • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

    طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

  • کرم هات چاکلت طرز تهیه کرم هات چاکلت دسری مجلسی

    دستور تهیه کرم هات چاکلت دسر مجلسی و خوشمزه کرم هات چاکلت دسری خوشمزه برای دوست داران کاکائو و شکلات است. هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است. در این نوشیدنی فقط …

  • حلوای پرتقالی طرز تهیه حلوای پرتقالی

    دستور پخت حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یه حلوای خوش عطر و خوشمزه برای دوستداران عطر و طعم پرتقاله. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ و سرو ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ یا تارت می تونید استفاده کنید.   مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقال : …

  • طررز تهیه شیرینی دانه قهوه طرز تهیه شیرینی دانه قهوه خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز و عصرانه

    طرز تهیه شیرینی دانه قهوه این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی داره و برای پذیرایی عید مناسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی دانه قهوه با ما همراه باشید.   مواد لازم …

  • طرز تهیه گوش فیل ویژه ماه رمضان

    روش پخت گوش فیل ویژه ماه رمضان   کم کم به روزهای پرفیض ماه رمضون ، ماه ضیافت نور نزدیک می شیم. پس مطلب امروز اختصاص داره به آموزش نحوه پخت یکی از شیرینی های …

  • دو روش تهیه کاسه شکلاتی

    طرز تهیه کاسه شکلاتی       در این مطلب دو روش ساخت کاسه شکلاتی به شما عزیزان آموزش داده می شود. این ظروف شکلاتی بسیار زیبا و مجلسی هستند که از آنها برای سرو …

  • کیک روز پدر , کیک سبیل طرز تهیه کیک روز پدر / کیک سبیل

    طرز پخت کیک روز پدر به شکل سبیل / کیک سبیل  اگه قراره کیک روز پدر یا کیک هر مناسبت دیگه ای را تزیین کنید بهتره کیک روز قبل آماده شه چون تزیین نیاز به حوصله …