جمعه , ۱۱ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه خمیر مارزیپان

(بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)

 

طرز تهیه خمیر مارزیپان

 
خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک خمیر هست که از پودر بادام و شکر تهیه میشه، خمیر خوشمزه ای هست و طرفدار های خاص خودش رو داره! از این خمیر میشه استفاده های مختلفی توی کیک و شیرینی داشت.شیرینی این خمیر نسبت به فوندانت کمتره و راحت میشه باهاش کار کرد و به خاطر داشتن بادام طعمشم خوبه

 

آماده سازی: ۱ ساعت

 

مواد اولیه :
سفیده تخم مرغ (بزرگ) ۱عدد
گلاب ۲قاشق غذاخوری
پودر بادام ۴۰۰گرم
شکر ۲۰۰گرم
پودر قند به میزان لازم
 
طرز تهیه:

اول شروع کنید پوست بادام ها رو جدا کنید و حواستون باشه که این میزان بادام بدون پوست هست یعنی بعد از جدا کردن پوست بادام اون رو وزن کنید و مطمئن بشید ۴۰۰گرم بادام بدون پوست دارید.برای جدا کردن پوست بادام اول مقداری آب و کمی گلاب رو روی حرارت بذارید و صبر کنید به جوش بیاد.بعد بادام رو بهش اضافه کنید و ۳ دقیقه بذارید روی حرارت بجوشه و بعد برش دارید.سعی کنید زمان بیشتر از این نشه چون برای اسیاب کردن مشکل پیش میاد.
بعد از اینکه بادام ها جوشید اون رو از روی حرارت بردارید و داخل آبکش بریزید و بلافاصله اونها رو با اب خیلی سرد بشورید و بعد صبر کنید تا اب اضافی اونها خارج بشه.
حالا با یه فشار کوچیک دست پوست بادام رو جدا کنید.دقت کنید اگر آب سرد نباشه پوست بادام راحت جدا نمیشه.
بادام های پوست کنده شده رو روی یک دستمال بریزین تا اون مقدار کمی آب که دارن هم خشک بشه .بادام باید کامل خشک بشه.میتونید اون رو روی بخاری یا شوفاژ هم بذارید تا زودتر خشک بشه.
بعد از خشک شدن بادام ها اونها رو آسیاب کرده و از الک رد کنین تا پودر ریزی داشته باشین و خمیر یکدست تری به دست بیارین. در صورتیکه موقع آسیاب کردن بادام هاتون زیادی روغن انداخت و یا کمی خیس بود برای اینکه چسبندگیش رو کمتر کنین مقدار خیلی کمی بهش پودر قند اضافه کنین.البته این حالت بیشتر به خاطر خیس بودن بادام ایجاد میشه پس بهتره بذارید بادام کامل خشک بشه و بعد اسیاب کنید که این مشکلات ایجاد نشه.
وقتی بادام هاتون به خوبی پودر شدن نوبت به تهیه خود خمیر میرسه . برای تهیه خمیر ابتدا مخلوط آب، شکر و گلاب رو روی حرارت قرار بدین تا بجوشه خیلی نباید شربتتون بجوشه و غلیظ بشه! ما نیاز به یک شربت رقیق داریم پس حدود دقیقه جوشیدن کافیه! حالا شربت رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی سرد شد پودر بادام رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین.
وقتی خوب مخلوط شد سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنین،حالا مجددا ظرف رو روی حرارت قرار بدین و دو سه دقیقه مرتب هم بزنید تا سفیده تخم مرغ بپزه و خام نمونه و در عین حال خمیرتون نسوزه!
خمیر توی این مرحله شدیدا چسبنده هست! بذارین کمی خنک بشه در حدی که حرارتش دستتون رو نسوزونه. توی یک سینی پودر قند بریزین و خمیر رو روی پودر قند ها قرار بدین.روش مجددا پودر قند بریزین و دست خودتون رو هم با پودر قند آغشته کنین و شروع به ورز دادن خمیر بکنین همینطور که خمیر رو ورز میدین کم کم پودر قند هم اضافه کنین، پودر قند جذب خمیر میشه و چسبندگی خمیر کم میشه! این کار رو تا جایی ادامه بدین که دیگه خمیر به دستتون نچسبه. خمیرتون آماده هست، اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدین و داخل یخچال نگهداری کنین چون در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشه. اگر میخواین برای مدت طولانی نگهش دارین می تونین داخل فریزر هم قرار بدین.
خمیر رو میشه با رنگ های خوراکی رنگ کنین و برای مصارف مختلف استفاده کنین.

 

طرز تهیه خمیر مارزیپان(بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)

 

 نکات:

۱)اگر به نظرتون خمیر خیلی شیرینه میزان شکر رو ۵۰ گرم کم کنید.
۲)اگر میخواید خمیرتون رنگی بشه وقتی مواد روی حرارت هستند بهش رنگ خوراکی اضافه کنید یا در حین ورز دادن خمیر با پودر قند این کار رو بکنید.
۳)این خمیر اگر در معرض هوا بمونه در عرض نیم ساعت خشک و بلا استفاده میشه.
نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

    طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا زعفرانی

          آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : زعفران ۱قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ) فلفل سیاه به میزان لازم …

  • طرز تهیه خمیر هزارلا

       روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : آب ۲لیوان (کاملا ولرم) زرده تخم مرغ ۳عدد پودر خمیر مایه ۳قاشق چایخوری آرد ۵لیوان شکر ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع …

  • طرز تهیه خمیر پای میوه ای

       طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

    طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای

      دستور تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه ای (بدون نیاز به فر)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : رب گوجه فرنگی ۳قاشق …

  • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

    طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

  • شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ با خمیر جادویی

    دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی …

مطالب قبلی این بخش
  • چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی طرز تهیه چیز کیک ژاپنی | کیک پنبه ای | کیک تولد | کیک پنیری عالی

    آموزش تصویری پخت چیز کیک ژاپنی عالی  من در دام عشقه این کیک گرفتار شدم، وقتی برای اولین بار چیز کیک ژاپنی رو پختم، بافت مخملی و نرم و سفید خامه ایش با اون حالت …

    • آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

      تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

      • طرز تهیه شیرینی نارگیلی عید طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

        طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه که برای تمامی مراسم ها و همینطور عید نوروز مناسبه شیرینی نارگیلی هست. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی نارگیلی با ما …

        • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

            تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

          • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

            • طرز تهیه ژله فالوده شیک و مجلسی

                طرز تهیه ژله فالوده   مواد اولیه : پودر ژله آلوئه ورا ۲ بسته ژله بلوبری ۱ بسته فالوده شیرازی نیم کیلو بستنی وانیلی ۱ لیوان آب داغ ۳ لیوان     طرز تهیه …

              • طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ

                طرز تهیه ژله نوشابه ای با کف و یخ   دسر ژله نوشابه با یخ دسری مناسب برای بعد از میل کردن غذایی خوشمزه در کنار خانواده و یا حتی در روزهای گرم تابستانی است …

                • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر

                  دستور تهیه شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی ترد و خوشمزس. ظاهر زیبایی هم داره و برای مهمانی ها و جشن های مختلف خیلی مناسبه. …

                  • حلوا خرمایی طرز تهیه حلوا خرمایی ویژه ماه رمضان

                    دستور پخت حلوا خرمایی برای ماه رمضان حلوا خرمایی را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.   مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی : آرد یک لیوان (آرد سفید …

                    • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

                      ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

                      • طرز تهیه شیرینی فسایی برای عید نوروز طرز تهیه شیرینی فسایی برای عید نوروز

                          طرز تهیه شیرینی فسایی / شیرینی نوروزی خوشمزه  شیرینی فسایی شیرینی خوشمزه ایست با بافتی مابین نخودچی و شیرینی آردی. این شیرینی برای پذیرایی های عید نوروز مناسبه و ظاهر زیبایی هم داره. دستورهای …