یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

خرما شکم پر , تزیین خرما

آموزش روش تهیه خرما شکم پر با کره بادام زمینی 

خرما شکم پر دسری خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان است.

 

مواد اولیه :
برای ۱۵ نفر
خرما ۱۵ عدد
کره بادام زمینی ۱۵ ق غ
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
پسته خرد شده ۱/۳ پیمانه
بادام خرد شده ۱/۳ پیمانه

خرما شکم پر , تزیین خرما

طرز تهیه خرما شکم پر :

ابتدا خرما را از وسط نصف کرده و هسته آن را بیرون می آوریم.

سپس داخل هر خرما را با یک قاشق از کره بادام زمینی پر می کنیم.

حالا شکلات تلخ را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم کتری) یا با ماکروویو ذوب می کنیم.

بعد نصف هر خرما را با شکلات آب شده می پوشانیم.

سپس داخل پسته و بادام خرد شده میزنیم و می گذاریم یخچال تا سفت شوند.

پس از مدتی از یخچال بیرون آورده و در ظرف می چینیم.

 

می توانید به جای پسته و بادام خرد شده از پودر نارگیل یا کنجد با گروی خرد شده استفاده کنید.

طاعاتتان قبول و نوش جان

 

کره بادام زمینی :

کره بادام زمینی جزو لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام‌زمینی است و حدود یک سوم بادام‌زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف تهیه کره ی آن می‌شود.

بادام زمینی و کرهٔ آن، منبع خوب و با صرفه‌ای از پروتئین هستند و بیشتر ویتامین‌ها و املاحی را که به سختی به‌دست می آیند، تامین می کنند.

کره بادام زمینی ضد کلسترول ، ضد سرطان ، ضد دیابت ایت و از سنگ کیسهٔ صفرا جلوگیری می کند.

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی برای پذیرایی عید نوروز امسال

    طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی بافت این شیرینی مربایی بسیار نرم و لطیف است. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. در بخش شیرینی مخصوص عید با طرز تهیه شیرینی مربایی یا ما همراه شوید. این …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو

      طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

  • آموزش تزئین کیک به شکل سبد

      آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سبد گل های بهاری آموزش تزئین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک تولد آموزش تصویری تزیین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک …

  • کیک روز پدر , کیک سبیل طرز تهیه کیک روز پدر / کیک سبیل

    طرز پخت کیک روز پدر به شکل سبیل / کیک سبیل  اگه قراره کیک روز پدر یا کیک هر مناسبت دیگه ای را تزیین کنید بهتره کیک روز قبل آماده شه چون تزیین نیاز به حوصله …

  • شکلات مکعبی, شکلات بدون پخت شکلات مکعبی بدون پخت | شکلات یخچالی

    طرز تهیه شکلات مکعبی بدون پخت  شکلات مکعبی یا چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه …

  • طرز تهیه ژله خانگی

      ژله خانگی برای اون دسته از افرادی که دوست دارن همه چیزو خودشون درست کنن عالیه!ژله خیلی خیلی راحت تهیه میشه و همه از پس درست کردنش بر میان تازه اصلا هم فوت و …

  • طرز تهیه ژله نسکافه ای

      در این مطلب طرز تهیه ژله نسکافه ای رو برای دوستداران نسکافه آماده کردیم.   طرز تهیه ژله نسکافه ای   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : آب جوش ا لیوان شکر ۶ …

  • مدل کیک تولد با طرح خرس پو

      بچه ها دوست دارن مدل کیک تولد شون به شکل شخصیت های کارتونی مورد علاقشون باشه . تم زیبای خرس پو یک تم شاد و رنگارنگه برای تولد بچه های شماست که مشترک برای …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • طرز تهیه پودینگ زعفرانی

      درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

  • طرز تهیه پاستیل انار

    طرز تهیه پاستیل انار   این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد. شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید.   آماده …

  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

  • تیرامیسو قهوه و نارگیل , دسر مجلسی طرز تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل

    دستور تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل    تیرامیسو (tiramisù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیاییه که به ایتالیایی به معنی «بِکِش من‌رو بالا» هست. تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. امروز برای دوستداران طعم قهوه روش تهیه تیرامیسوی …

  • شیرینی نوروزی : شیرینی زبان و پاپیونی

      با شیرینی زبان و پاپیونی از مهمانان نوروزی پذیرایی کنید   این دو تا شیرین به شدت خوشمزه و پر طرفدار با خمیر هزار لا تهیه میشن که قبلا طرز تهیش رو به صورت …