جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)

 

اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین کباب کوبیده رو یاد بگیرین.

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :
برنج ۳ پیمانه
گوشت (گوشت آماده برای کباب) ۲۰۰گرم
ماست ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
هل (پودر) به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
آب ۱ چهارم پیمانه
کره ۵۰ گرم

 

طرز تهیه:

برنج رو حتما به مدت ۲ ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید.
برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید.
۲۰۰گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و … مخلوط کنید و خوب ورز بدید)
قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید.
اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید.
گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید.
حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.
۱چهارم پیمانه آب جوش رو با ۵۰ گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید.
روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید.

طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

نکات:
۱) زیباترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید.

طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

۲)اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.
۳)سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه.
۴)اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید.
نوش جان

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای

    دستور پخت ته چین کبابی مجلسی  ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه …

  • طرز تهیه والک و سیرک پلو

    » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

  • طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

    لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • نمونه های تزیین پلو مجلسی

    نمونه های تزیین پلو مجلسی   اگر به دنبال ایده های جالب برای تزیین پلو و چلو مهمانی خود هستید به ادامه مطلب توجه کنید. امیدواریم این تصاویر برایتان مفید باشد.   ایده هایی جالب …

  • طرز تهیه رولت ته چین مرغ

    رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

    شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کوکوی سبزیجات

     طرز تهیه کوکوی سبزیجات شامل لوبیا، فلفل دلمه ای و گوجه (با سس پستو)   آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : تخم مرغ  ۴ عدد ریحان ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد …

    • لازانیا با ژامبون گوشت

      لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

      • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

        دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

        • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

            طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

          • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

            طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

            • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

                  کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

              • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

                   شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

                • طرز تهیه خورش به

                  طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

                  • طرز تهیه کتلت کدو سبز

                      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

                    • طرز تهیه پاچانگای گوشت

                        طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

                      • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

                        طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

                        • طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

                            طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

                          • طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت

                            طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت و خوشمزه! + عکس در آموزش های قبلی چند روش پخت کیک سیب زمینی تقدیم شما عزیزان شد و امروز دستور تهیه کیک سیب زمینی متفاوتی را شرح خواهیم …

                            • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

                              طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …