پنج شنبه , ۵ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس

می توانید از این بیسکوئیت کاج برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.

 

این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند. در ضمن خودش یک بازی شیرین و سرگرم کننده برای آنهاست و این طوری مادرها و بچه ها لحظات خوبی را با هم می گذرانند ….

 

ابتدا خمیر بیسکوئیت را طبق دستور زیر آماده کنید.

 

مواد لازم :

تخم مرغ ۱ عدد

کره ۱۵۰ گرم

پودر قند ۱۰۰ گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )

آرد ۳۰۰ گرم (بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید)

بکینگ پودر نصف ق م

وانیل شکری نصف ق م

رنگ ژله ای قرمز و سبز ویلتون

خلال دندان

وردنه

کاغذ روغنی

قالب به شکل درخت کاج

 

طرز تهیه بیسکوئیت کاج :

کره رو با همزن خوب هم می زنیم . توجه کنید مدت هم زدن خیلی زیاد نیست در حی که کمی رنگش عوض بشه ۳-۲ دقیقه کافیه.

پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا” هم می زنیم.

بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و هم می زنیم .

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم کنار و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر به دستمون نچسبه.اگه نیاز بود باز آرد اضافه کنید(البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).

نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.

برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه روی خمیر چنگال بکشید، بایستی جای چنگال روی خمیر بمونه.

داخل نایلون فریزر گذاشته و بذارین توی یخچال بمدت ۱۵ دقیقه .

پس از استراحت در یخچال , خمیر را دو قسمت کرده , یکی را با رنگ قرمز و یکی را با رنگ سبز رنگ کنید.

طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس

طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس

نکته :
سعی کنید خمیر را تا حد ممکن کم ورز بدهید چون از نوع کره ای هست و بعد از پخت در اثر ورز زیاد بیسکوئیتها سفت خواهند شد.

خمیر سبز را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب کاج  قالب بزنید و در سینی فر بچینید.

طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس

از خمیر قرمز گلوله های ریزی درست کنید و روی کاج ها بچینید.

طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس

سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بذارید و در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بیسکوئیتها بپزند.

طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس

سعی کنید در درست کردن کاج ها حتما از بچه هاتان کمک بگیرید چون از درست کردن آن خیلی ذوق زده میشوند .

طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس

منبع : baharsite.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نکات مهم در پخت بیسکویت نکات مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید

    توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی  برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست …

  • شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ | بیسکویت دو رنگ عصرانه | شیرینی عید نوروز

    دستور پخت شیرینی دو رنگ ترد و خوشمزه این شیرینی دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه اس که یک میان وعده خوب و سالم برای مدرسه بچه هاست. این شیرینی را می تونین همراه با …

  • طرز تهیه بیسکویت دو رنگ

    طرز تهیه بیسکویت دو رنگ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

  • کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

    طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به …

  • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

      دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

  • طرز تهیه بیسکویت ویفر خانگی

    روش تهیه بیسکویت ویفر در منزل   بیسکوییت ویفر خامه ۱/۳ لیوان  .  عسل ۱ قاشق غذاخوری  .  کره ۶۰ گرم  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۲۰ گرم  .  اسانس وانیل یا میوه ۱ قطره  .  نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم …

  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا   بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت …

  • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

    طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

مطالب قبلی این بخش