جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


 

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .

 
آماده سازی : ۴۵ دقیقه 
پخت : ۳۰ دقیقه 
 

مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر :

بادمجان ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
اورگانو به میزان لازم
 

طرز تهیه:

بادمجانها را به سفیدهء تخم مرغ و زعفران آغشته میکنیم و در روغن سرخ می کنیم این طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.

  طرز تهیه بقچه بادمجان

  طرز تهیه بقچه بادمجان

سفیده تخم مرغ با زعفران

طرز تهیه بقچه بادمجان

مواد گوشتی: گوشت پیاز داغ ، سیر خردشده، فیلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران

  طرز تهیه بقچه بادمجان

بادمجانها را بصورت + روى هم قرار می دهیم و از مواد گوشتى کمى وسط آن گذاشته و بقچه میکنیم.

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .

بقچـه بادمجان, درست کردن بقچه بادمجـان, نحوه پخت بقچه بادمجـان, پخت بقچه بادمجـان, مواد لازم برای بقچه بادمجـان, پخت غذاهای فانتزی با بادمجـان, آموزش پخت بادمجان بقچه ای, مواد میانی بقچه بادمجـان, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

بقچـه بادمجان, درست کردن بقچه بادمجـان, نحوه پخت بقچه بادمجـان, پخت بقچه بادمجـان, مواد لازم برای بقچه بادمجـان, پخت غذاهای فانتزی با بادمجـان, آموزش پخت بادمجان بقچه ای, مواد میانی بقچه بادمجـان, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

 

منبع : beryooni.com

 
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • خورش کرفس

     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

  • طرز تهیه خورشت ماست هندی

        طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه بابا قنوش

    روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

  • طرز تهیه خورش به

    طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

  • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

    اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

    طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو   جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد …

    • ژله آبرنگی, طرز تهیه ژله آبرنگی, مواد لازم برای ژله آبرنگی, طرز تهیه انواع ژله, درست کردن ژله آبرنگی, طرز درست کردن ژله آبرنگی, درست کردن انواع ژله, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی)

      طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی) دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی …

      • طرز تهیه کباب چوبی

        مواد لازم • مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو • پیاز متوسط: ۱ عدد • گوجه فرنگی: ۴ عدد • غوره: ۲۵۰ گرم • دنبه: ۱۰۰ گرم • فلفل …

        • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

          طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

          • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

            طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

            • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

                روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

              • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

                  طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

                • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

                    روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

                  • طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

                    روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

                    • طرز تهیه چیپس بادمجان

                          مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

                      • طرز تهیه دیزی , آبگوشت طرز تهیه دیزی (آبگوشت) خوشمزه به صورت تصویری و قدم به قدم

                          طرز تهیه آبگوشت (دیزی) به صورت تصویری  و همراه با جزئیات   من به شخصه  دیزی رو از هر نوع کبابی بیشتر دوست دارم و خیلی وقت بود که میخواستم  طرز تهیه آبگوشت ( …

                        • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

                          طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

                          • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

                            طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

                            • لازانیا با گوشت چرخ کرده

                              لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …