سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه بستنی سوخاری

طرز تهیه بستنی سوخاری

 

بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه بستنی سوخاری :

برای ۸ نفر
بستنی ۱ لیتر
پودر نارگیل ۷۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ  ۲ عدد
شیر  ۱ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی ۳۵۰ میلی لیتر
عسل ۸ قاشق چای خوری
کورن فلیکس ۱۲۰ گرم

بستنی سوخاری

 

طرز تهیه بستنی سوخاری :

وسایل لازم را آماده کنید. میتوانید قاشق مخصوص بستنی را در آب گرم قرار دهید تا کمک کند بستنی ها را راحت تر جدا کنید.

بستنی سوخاریبستنی با طعم دلخواهتان را انتخاب کنید.

بستنی سوخاریسپس ۸ اسکوپ بستنی جدا کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

بستنی سوخاریدر این حین کورن فلیکس را در غذاساز یا کیسه پلاستیکی بریزید و کاملا خرد کنید.

بستنی سوخاریاگر در کیسه پلاستیکی ریختید میتوانید از وردنه استفاده کنید.

بستنی سوخاریپودر نارگیل را اضافه کنید.

بستنی سوخاریدارچین را اضافه کنید.

بستنی سوخاریسپس مواد را در کیسه پلاستیکی تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند.
ترکیب بدست آمده را در یک ظرف عمیق بریزید.

بستنی سوخاریتخم مرغ و شیر را به مدت ۱ دقیقه بزنید.

بستنی سوخاریبستنی ها را از فریزر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید.

بستنی سوخاریسپس در ترکیب تخم مرغ و شیر بغلتانید.

بستنی سوخاریسپس مجددا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید تا سطحش کاملا پوشیده شود.

بستنی سوخاریبستنی ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و حداقل به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید. اگر میخواهید نتیجه کار بهتر شود پیشنهاد میکنم یک شب در فریزر بمانند چرا که خیلی مهم است بستنی ها کاملا سفت شوند.

بستنی سوخاریروغن را در ماهی تابه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
برای تست کردن حرارت مناسب روغن، می توانید یک کورن فلیکس در روغن بیندازید و اگر در ۲۰ ثانیه قهوه ای شد، حرارت روغن مناسب است.
بستنی را از فریزر خارج کنید (هر بار یک اسکوپ را برداشته باقیمانده بستنی ها را در فریزر بگذارید) و به مدت ۲۰ تا ۲۵ ثانیه در روغن بیندازید سپس طرف دیگرش را به همین منوال در روغن برشته کنید.

بستنی سوخاریسپس بستنی را از روغن خارج کرده، روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بلافاصله ۱ قاشق چای خوری عسل روی بستنی ریخته و سرو کنید. البته به جا عسل از هر طعم دهنده دلخواه مانند شکلات مایع و … می توانید استفاده کنید.
در صورت تمایل بستنی های برشته را با میوه دلخواه و کمی خامه فرم گرفته سرو کنید.

طرز تهیه بستنی سوخاری 

 

منبع : سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا

    طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا   باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه، ملایر و اراکه و باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها یا بهتر بگم تنقلاتیه که بیشتر در شب یلدا …

  • طرز تهیه چیز کیک انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      طرز تهیه چیز کیک انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین   چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک …

  • طرز تهیه کیک رولتی طرح دار

    تو این آموزش قصد داریم طرز تهیه کیک رولتی طرح دار رو بهتون نشون بدیم. کل کار طراحی قبل از پختن انجام میگیره و در صورت نیاز بعد از پختن هم تزیین اضافه روش انجام …

  • طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز

    طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز   نوقای گردویی یکی از قدیمی ترین شیرینی های سنتی تبریز است که تمامی خواص گردو همراه این شیرینی بوده و به عنوان یکی از سوغات اصیل این منطقه …

  • طرز تهیه دسر رویای زمستان (دسر برفی)

      طرز تهیه دسر رویای زمستان(دسر برفی) مواد اولیه : شیر ۱ لیتر آرد ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم کرم شانتی (میتونین بجای کرم …

  • نمونه شکل های مختلف ترافل

     تصاویری از انواع شکل های ترافل رنگی   ترافل های از قبل آماده شده برای زمانهایی که فرصت زیاد برای تزیین کیک ، شیرینی، دسر یا بستنی نداریم خیلی مناسبن. در اینجا طرز تهیه تـرافل …

  • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

    دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

  • بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا

    طرز تهیه بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا  mouth-​​​​watering watermelon bars بارهای هندوانه ، دسری جدید و خوشمزه برای شب یلداست که از آب  هندوانه و بیسکویت ویفر تهیه می شود. برای تهیه این دسر ویفری …

  • طرز تهیه دسر کرم نارگیلی

      کرم نارگیلی دسری خوشمزه و مقویه که برای افطار بسیار مناسبه .   طرز تهیه کرم نارگیلی   مواد اولیه برای ۳ نفر : پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم …

  • طرز تهیه کیک بستنی با سس شکلات

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۱۰ نفر : بیسکوییت ۱۶ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) بادام ۱ فنجان (تست شده) شکر ۳ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه ژله حباب دار

      طرز تهیه ژله حباب دار زیبا و شیک   ژله حباب دار ژله ای بسیار زیبا و مجلسیه که میشه اونو به شکل های مختلفی درست کرد. در این مطلب با روش تهیه ژله …

  • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

        طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

  • طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

      طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

  • طرز تهیه ژله بستنی

      در این مطلب روش تهیه یک دسر مجلسی خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز به شما عزیزان آموزش داده می شود.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …