چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 
مواد اولیه برای ۲ نفر :
ثعلب ۴ گرم
گلاب ۴ ق غ
شکر ۳۰۰ گرم
شیر پر چرب ۱ لیتر
محلول زعفران ۲ ق س

 طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

 

طرزتهیه 

شکر و ثعلب را باهم مخلوط کنین وشیر را هم توی قابلمه ریخته وروی حرارت میذاریم تا جوش بیاد

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم وروی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

من بجای آب مقداری شیر را با زعفران مخلوط میکنم

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته کمی که سرد شدوزعفران را بهش اضافه میکنم

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

گلاب را هم اضافه میکنیم وحتما توی ظرف استیل بریزید یا فلزی که زودتر بسته شه ودر فریزر میذاریم

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش ودوباره درفریزر میذاریم

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

چندین بار اینکار را تکرار میکن

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

تا کاملامواد مرکز ظرفتون هم سفت شه وبعد اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو این مرحله اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره خامه که چربیش زیاد باشه یخ نمیزنه البته یه روش تقلبی دیگه هم هس جای خامه پرچرب همون خامه معمولی با کمی نشاسته مخلوط کنین وبه همین روش بذارین تو فریزر…

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

خامه که خودش رو گرفت داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

توی این مرحله که مخلوطش کردیم میتونین توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر

!!بستنی سنتی زعفرانی!!

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

    آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

  • طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

    دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو

      طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

      طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ   تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی هاست که به شکل های مختلف تهیه میشه. در ادامه طرز تهیه بستنی تیرامیسو رو ببینید. بستنی تیرامیسو دسری بسیار خوشمزه و …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

مطالب قبلی این بخش
  • ژله توت فرنگی تک نفره , ژله مجلسی طرز تهیه ژله توت فرنگی یک نفره | ژله توت فرنگی مجلسی | ژله شیک و مجلسی

    دستور تهیه ژله توت فرنگی یک نفره شیک و مجلسی  ژله توت فرنگی یک نفره بسیار شیک و مجلسیه و براحتی سرو میشه. برای درست کردن این ژله از توت فرنگی های خیلی درشت استفاده …

    • ژله عروسکی , ژله جشن تولد, دسر مجلسی طرز تهیه ژله عروسکی برای بچه ها / دسر جشن تولد

      ژله عروسکی ایده ای جالب برای تهیه دسر جشن تولد ژله عروسکی مورد پسند بچه ها بخصوص دختر کوچولوهاست. برای تهیه این ژله زیبا از کاغذ کادوهای طرح سیندرلا یا باربی استفاده کنین. کلا پرنسس …

      • طرز تهیه کیک پنیری بدون پخت (چیز کیک)

            آموزش تصویری طرز تهیه کیک پنیری   در این مطلب طرز تهیه چیز کیک یا کیک پنیری که دسری خوشمزه و بدون پخت هست رو فرا می گیرین . برای تزیین اون می …

        • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

          • طرز تهیه ژله بستنی

              در این مطلب روش تهیه یک دسر مجلسی خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز به شما عزیزان آموزش داده می شود.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …

            • طرز تهیه انواع باسلوق

              طرز تهیه انواع باسلوق، باسلوق ژله ای ،رنگی ،راحت الحلقوم و سجوق آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نشاسته ۱فنجان شکر ۱ونیم فنجان جوهر لیمو ۱چهارم قاشق چایخوری آب ۳فنجان …

              • شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ | بیسکویت دو رنگ عصرانه | شیرینی عید نوروز

                دستور پخت شیرینی دو رنگ ترد و خوشمزه این شیرینی دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه اس که یک میان وعده خوب و سالم برای مدرسه بچه هاست. این شیرینی را می تونین همراه با …

                • فرنی پرتقالی , انواع دسر طرز تهیه فرنی پرتقالی / دسر ماه رمضان

                  دستور تهیه فرنی پرتقالی فرنی پرتقالی یکی از انواع فرنی و دسری خوشمزه با عطر پرتقاله. فرنی فرنی دسری اصیل و خیلی قدیمیه. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی …

                  • طرز تهیه مسقطی خامه ای

                    طرز تهیه مسقطی خامه ای   مسقطی یک نوع شیرینی است. مواد اولیه این شیرینی آرد نشاسته است. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و …

                    • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

                      روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

                      • طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

                        طرز تهیه حلوای گل سرخ برای ماه رمضان   تاکنون مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده اید. امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ …

                        • فروماژ پرتقال طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی و خوشمزه

                          دستور تهیه دسر مجلسی فروماژ پرتقال   فروماژ پرتقال دسری خوش عطر و خوشمزه با رنگ و ظاهری شیک و مجلسیه. این دسر خوش طعم رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.   مواد لازم …

                          • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

                            طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …

                            • طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

                              طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   باتر میلک که شاید همگی اسمش رو توی دستورهای کیک و شیرینی دیده باشید یه محصول لبنی هست که توی بیشتر …