دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه
در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی میکنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمانها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک خمیر آماده (خمیر هزارلا یا ورقهای) درست کنید، شیرینی سریع و خوشمزه ای که حتی قبل از غذا آماده شود.
خمیرآماده این روزها همه جا پیدا میشود، قیمتاش هم چندان زیاد نیست؛ کاربردش در شیرینیپزی است و برای پیراشکی و اشترودل شور یا شیرین و حتی یکجور نان هم استفاده میشود. با این خمیرها
میتوانید یک باقلوای خانگی درست کنید که در کمتر از پانزده دقیقه آماده میشود.
زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت یا تهیه: ۶ دقیقه
مواد لازم برای تهیه باقلوای پانزده دقیقه ای :
یک رول خمیر هزارلا یا ورقه ای
خلال پسته و بادام
هل
گلاب
شکر
طرز تهیه باقلوای پانزده دقیقه ای :
خمیر آماده را در سینی فر پهن کنید. آن را به اندازههایی که دوست دارید (قطعههای مربع، مستطیلی یا لوزی) ببرید.
خمیر را همینطوری و بدون هیچ تغییری بعد از برش در فر بگذارید ( فری که قبلا دمای آن به ۲۵۰ درجه سانتیگراد رسیده).
آماده شدن خمیر در فر کمتر از شش دقیقه طول میکشد.
روی اجاق، شکر را در یک لیوان آب حل کنید، هم بزنید و بگذارید یک محلول غلیظ شبیه شیره شکل بگیرد.
آخرین لحظه، خلال پسته و بادام و هل ساییده و گلاب را اضافه کنید. میزان همه اینها بستگی به میل شما دارد که کم شیرین و کمعطر باشد یا غلیظ و معطر و پرمغز.
کافی است خمیر کمی طلایی رنگ شود و در فر پف کند( زماناش بستگی به قدرت فر دارد).
کمی که سرد شد، آن را داخل ظرف بچینید و با قاشق از شیرهای که در آن خلال پسته و بادام معلق است، روی قطعههای خمیر بریزید.
نمیدانم این دسر خوشطعم، باقلوای فوریست یا یک شیرینی ساده و راحت؛ به هر حال هم سریع آماده می شود، هم ظاهر زیبایی دارد و هم اینکه ترد و لذیذ است.
در مطالب قبلی طرز تهیه باقلوای خانگی و طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر را آموزش داده ایم. می توانید یا این دستورات باقلواهای حرفه ای درست کنید و یا اینکه از هموطن های یزدی قلقهای پخت باقلوای حرفه را یاد بگیرید، تقریبا با همین مواد، شاید با کمی تغییر و زمان بیشتر.
منبع:گوشه