چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


17631

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :

رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

روغن۴ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد (بزرگ)

قارچ ۳۰۰ گرم

فلفل به میزان لازم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم (کم چربی)

بادمجان ۳ عدد

 

طرز تهیه بادمجان شکم پر :

بادمجان ها را از وسط دو قسمت کنید و داخل شکم آنهارا با قاشق یاوسیله مناسب دیگری خالی کنید . دقت کنید به بدنه بادمجان آسیب نزنید. 
داخل بادمجان های خالی شده را نمک بزنید. 
پیاز را خرد کرده و با ۴ قاشق روغن تفت نیم دقیقه ئی بدهید و سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید خوب مخلوط کرده و در آن راپوشانید و بگذارید با حرارت کم با بخار خودش بپزد.
بعد از پختن گوشت با پیاز ..قارچ سرخ شده و رب گوجه فرنگی ر اضافه کنید و هم بزنید نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. 
با مایه گوشتی داخل شکم بادمجان را پر کنید بهتر است تا مایه گوشت هنوز داغ است بادمجان ها را از آن پر کنید.
سطح بادمجان ها رو با پنیر پیتزا بپوشونید و کمی با دست روی آن فشار دهید تا از روی بادمجان ها نریزد… 
کف سینی فر را چرب کنید و بادمجان ها را در آن بچینید در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۸۰درجه قرار دهید.
در حین پختن چند بار به خوراک سر بزنید.

 

سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

    دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

  • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

    طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

  • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

      پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

    طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

    • طرز تهیه میتلف لقمه ای

        طرز تهیه میتلف لقمه ای   میتلف را همیشه بصورت بزرگ درست میکنن ولی میتلف لقمه ای هم شکیل تره هم خوردن و سروش آسونتر چون داخل قالب کاپ کیک درست میکنن و میشه …

      • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

          طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

        • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

          • طرز تهیه کشک و بادمجان

              آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

            • طرز تهیه شامی برنج ,کتلت برنج طرز تهیه شامی برنج یا کتلت برنج غذایی ساده و خوشمزه

              طرز تهیه شامی برنج آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی برنج مجلسی و خوشمزه شامی برنج دارای ۲۳۱۹ کیلوکالری انرژی٬ ۶۰ گرم کربوهیدرات٬ ۸۱ گرم پروتئین و ۱۹۵ گرم چربی می باشد.   مواد لازم …

              • طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی

                  طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی   مواد اولیه : روغن زیتون بی بو به میزان لازم گوجه فرنگی سفت و گوشتی ۱ کیلو و نیم سبزیجات معطر ((آویشن، ریحان، رزماری، …)) به میزان لازم …

                • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و قارچ

                      مواد لازم: لوبیا سبز تازه خرد شده : ۵۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲ عدد کره : ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده : ۱ عدد قارچ تازه حلقه شده : ۳۰۰ گرم …

                  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

                    طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

                    • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

                      • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

                        طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …

                        • طرز تهیه خورش کاری

                            مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

                          • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

                              روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

                            • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

                               دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …