یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


 

بادمجان سوخاری ، پیش غذای گیاهی

 

امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدیم . امیدواریم خوشتون بیاد و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین .

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه بادمجان سوخاری

 

مواد لازم:

بادمجان : ۲ عدد
آرد : به میزان لازم
تخم مرغ : یک عدد
آب یا شیر : یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن : به مقدار لازم

 

طرز تهیه بادمجان سوخاری :

جهت تهیه بادمجان سوخاری ابتدا بادمجان ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنها را به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌ نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌ بریزید تا آبشان‌ برود.
در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمک‌ وفلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود، آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان را در مخلوط تخم‌ مرغ‌ بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌ کنید.

 

نکته :

بادمجان (Eggplant) را باید طبق دستور زیر برای خوردن آماده سازند تا بدن انسان را آماده برای بعضی بیماری ها نکند. به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، بادمجان باید تازه و کم تخم و جوان بوده و پوست براق داشته باشد و نوع طویل آن از نوع مدورش بهتر است. قبل از پختن باید پوست آنرا کنده و هر بادمجان را چهار قسمت کنند و یا ورقه ورقه نمایند و بر آن ها نمک بمالند و مدت چند ساعت در آب خنک گذارند تا آب قدری سیاه و تیز طعم گردد. این آب را عوض کرده و عمل را تکرار کنند تا مواد سیاه رنگ و مواد نفخ زا و مواد سست کننده در آب داخل شده و با آب دور ریخته شوند. سپس با آب پاک آنرا شسته و با روغن حیوانی تازه آنرا سرخ کرده و با مقداری گوشت گوسفندی بریان شده آنرا دم بدهند تا خوب پخته شود سپس می توانند آنرا با مقداری انار یا رب انار یا قدری سرکه و یا ماست میل نمایند. اکنون مضار آن از بین رفته و منافع آن باقی مانده است. اگر بادمجان را در آب و نمک بفرم مذکور نخیسانند و بعضی مواد را از آن نگیرند در بدن ایجاد نفخ و درد پهلو و عرق بدن را بد بو و رنگ رخساره را کدر و غیر شفاف کرده و سلول های بدن را در برابر بعضی ویروس ها کم استقامت می سازد.
 

آکا ایران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

    طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

  • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

      پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

    دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

    طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

  • طرز تهیه بادمجان برگر

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه   مواد اولیه : بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم آرد ۱ فنجان تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده) خرده …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه میگو گریل شده

    طرز تهیه میگو گریل   میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند. میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال …

    • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

      دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

      • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

        • طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

            طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

          • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

            دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

            • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

              دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

              • طرز تهیه اسلایس کدو سبز طرز تهیه اسلایس کدو سبز Slice zucchini غذایی مقوی و خوشمزه

                طرز تهیه اسلایس کدو سبز  در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه اسلایس کدو سبز را تقدیمتون می کنیم. طعمش عالیه. شبیه پیتزاس اما بدون سوسیس کالباس. این غذا رو میشه در برشهای کوچک به عنوان فینگر …

                • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

                    طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

                  • طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

                      طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

                    • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

                      روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

                      • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

                        دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

                        • طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

                              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

                          • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

                            بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …