چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه‌ ادویه مخلوط

راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا

 

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، آدم نمی‌تواند ازشان دل بکند. شما رو نمی‌دانم، اما برای من حتی مزه‌ی نیمروی مادربزرگم هم با بقیه فرق داشت.

اما چرا واقعا اینطوری بود؟ به نظر من که فوت کوزه گری آشپزی مادربزرگ‌ها رو هیچ وقت نمی‌توانیم یاد بگیریم، اما خب حداقل ادویه هایی که از آن استفاده می‌کنند را می‌توان از آنها پرسید و سعی کرد مانند آنها درست کرد.

در این مقاله ما هم همین کار را کردیم، ادویه‌های معروف برخی کشورها را پیدا کردیم و دستور آنها را نوشتیم تا شما هم بتوانید از آنها استفاده کنید و غذاهایی با طعم بین‌المللی درست کنید. اگر هم دستور تهیه‌ی ادویه‌ی خاصی مد نظرتان است، در قسمت نظرات به ما بگویید تا از مادربزرگ‌ها بپرسیم. اگر هم خودتان دستور تهیه‌ی ادویه ی خاصی را می‌دانید، محض رضای خدا در قسمت نظرات به ما هم بگویید تا بتوانیم در آینده مادربزرگ‌های خوبی شویم!

 


۱-ادویه مخلوط تاکو از مکزیک

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

۲ قاشق چایخوری پونه کوهی (اورگانو)

۳/۴ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری دارچین

¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

¼ قاشق غذاخوری زردچوبه

 


 

۲- ادویه مخلوط بهارات از ترکیه

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز

۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک

۱ قاشق غذاخوری میخک

۱ قاشق غذاخوری جوز هندی

۱ قاشق غذاخوری هل سبز

۱ نوک قاشق چایخوری دارچین

 


 

۳- ادویه مخلوط تندوری از پاکستان

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل هندی

 


 

۴- ادویه ی بخارات، یا ۷ ادویه ی عربی

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری پاپریکا

۲ قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز

۱ قاشق غذاخوری پودر میخک

۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین

½ قاشق چایخوری پودر هل

 


 

۵- پنج ادویه، از چین

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر میخک

۱ قاشق چایخوری پودر دانه‌ی بوداده‌ی رازیانه

۱ قاشق چایخوری پودر رازیانه‌ی ستاره‌ای

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوان بوداده

 


 

۶- ادویه مخلوط، از جامائیکا

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

 

۲ قاشق چایخوری فلفل هندی (Cayenne)

۱ قاشق غذاخوری پودر جوز هندی

۴ قاشق چایخوری نمک

۴ قاشق چایخوری شکر

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل

۲ قاشق غذاخوری پیاز خردشده‌ی خشک

۱ ½ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱ ½ قاشق چایخوری پودر آویشن

۱ ½ قاشق چایخوری تخم خردل

۱/۸ قاشق چایخوری پودر میخک

 


 

۷-گارام ماسالا، از هند

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱۲ عدد فلفل سیاه

۳ عدد دانه‌ی هل (پوست کنده)

۱۲ عدد میخک

۱ عدد چوب دارچین

¼ پیمانه تخم گشنیز

¼ پیمانه دانه‌ی زیره

دانه رازیانه

جوز هندی

تمامی این مواد و دانه‌ها را با هم مخلوط و در آسیاب برقی، آسیاب کنید.

 

نکته :

لازم به ذکر است که با وجود در دسترس بودن تمامی این مواد و ادویه ها به صورت پودری، اگر آنها را به صورت دانه تهیه کنید و خودتان آسیاب کنید، عطر و طعم ادویه ها چندین برابر می‌شود.

 

blog.bamilo.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

  • کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

    آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

  • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

    روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …

  • طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

    طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق مرباخوری نعنا …

مطالب قبلی این بخش
  • روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

    روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه …

  • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

      روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

  • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

  • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

  • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

    طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

  • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

       باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

  • آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

      آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

  • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

      نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

  • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

    نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

  • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

    چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

  • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …