شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه‌ ادویه مخلوط

راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا

 

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، آدم نمی‌تواند ازشان دل بکند. شما رو نمی‌دانم، اما برای من حتی مزه‌ی نیمروی مادربزرگم هم با بقیه فرق داشت.

اما چرا واقعا اینطوری بود؟ به نظر من که فوت کوزه گری آشپزی مادربزرگ‌ها رو هیچ وقت نمی‌توانیم یاد بگیریم، اما خب حداقل ادویه هایی که از آن استفاده می‌کنند را می‌توان از آنها پرسید و سعی کرد مانند آنها درست کرد.

در این مقاله ما هم همین کار را کردیم، ادویه‌های معروف برخی کشورها را پیدا کردیم و دستور آنها را نوشتیم تا شما هم بتوانید از آنها استفاده کنید و غذاهایی با طعم بین‌المللی درست کنید. اگر هم دستور تهیه‌ی ادویه‌ی خاصی مد نظرتان است، در قسمت نظرات به ما بگویید تا از مادربزرگ‌ها بپرسیم. اگر هم خودتان دستور تهیه‌ی ادویه ی خاصی را می‌دانید، محض رضای خدا در قسمت نظرات به ما هم بگویید تا بتوانیم در آینده مادربزرگ‌های خوبی شویم!

 


۱-ادویه مخلوط تاکو از مکزیک

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

۲ قاشق چایخوری پونه کوهی (اورگانو)

۳/۴ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری دارچین

¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

¼ قاشق غذاخوری زردچوبه

 


 

۲- ادویه مخلوط بهارات از ترکیه

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز

۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک

۱ قاشق غذاخوری میخک

۱ قاشق غذاخوری جوز هندی

۱ قاشق غذاخوری هل سبز

۱ نوک قاشق چایخوری دارچین

 


 

۳- ادویه مخلوط تندوری از پاکستان

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل هندی

 


 

۴- ادویه ی بخارات، یا ۷ ادویه ی عربی

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری پاپریکا

۲ قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز

۱ قاشق غذاخوری پودر میخک

۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین

½ قاشق چایخوری پودر هل

 


 

۵- پنج ادویه، از چین

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر میخک

۱ قاشق چایخوری پودر دانه‌ی بوداده‌ی رازیانه

۱ قاشق چایخوری پودر رازیانه‌ی ستاره‌ای

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوان بوداده

 


 

۶- ادویه مخلوط، از جامائیکا

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

 

۲ قاشق چایخوری فلفل هندی (Cayenne)

۱ قاشق غذاخوری پودر جوز هندی

۴ قاشق چایخوری نمک

۴ قاشق چایخوری شکر

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل

۲ قاشق غذاخوری پیاز خردشده‌ی خشک

۱ ½ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱ ½ قاشق چایخوری پودر آویشن

۱ ½ قاشق چایخوری تخم خردل

۱/۸ قاشق چایخوری پودر میخک

 


 

۷-گارام ماسالا، از هند

نکات آشپزی  , طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱۲ عدد فلفل سیاه

۳ عدد دانه‌ی هل (پوست کنده)

۱۲ عدد میخک

۱ عدد چوب دارچین

¼ پیمانه تخم گشنیز

¼ پیمانه دانه‌ی زیره

دانه رازیانه

جوز هندی

تمامی این مواد و دانه‌ها را با هم مخلوط و در آسیاب برقی، آسیاب کنید.

 

نکته :

لازم به ذکر است که با وجود در دسترس بودن تمامی این مواد و ادویه ها به صورت پودری، اگر آنها را به صورت دانه تهیه کنید و خودتان آسیاب کنید، عطر و طعم ادویه ها چندین برابر می‌شود.

 

blog.bamilo.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

    طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

  • کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

    آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

  • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

    روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

        آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …

  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

مطالب قبلی این بخش
  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

    • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

      روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

      • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                              روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

        • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

            آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

          • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

              ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

            • فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

                  فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی   ژله تزریقی از زیباترین و محبوب ترین ژله هاست . وقتی طرح های زیبای اون رو می بینیم احساس می کنیم از عهده اون برنمیاییم ولی با …

              • فوت و فن پخت کیک

                    مشکلات احتمالی و نکات مفید برای پخت کیک     دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیش زحمت کشیدید کیک شما خراب …

                • ترفندهای دم کردن چای

                    نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

                  • آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

                      آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی …

                    • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

                        ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

                      • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

                        نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …