سه شنبه , ۳ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه استاک گوشت (استاک قهوه ای)

تهیه استاک گوشت یا استاک قهوه ای نسبت به سایر استاک ها کمی سخت تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد، ولی به همین اندازه نیز طعم و مزه بیشتری در خود دارد. در انواع سوپ های قهوه ای و سس هایی که برای گوشت قرمز استفاده می شوند،کاربرد زیادی دارد.

 

استاک قهوه ای , استاک گوشت,brown stock
شما با دانستن این دستور میتوانید سایر استاک های قهوه ای را نیز تهیه کنید.

 

مواد اولیه برای تهیه استاک گوشت :

استخوان گوساله یا گوسفند ۱ کیلو
پیاز ۱۰۰ گرم
هویج ۵۰ گرم
کرفس ۲۵ گرم
آب ۰٫۵ لیتر
تره فرنگی (جابه جایی سیر ۲ حبه) ۲۵ گرم
گوجه فرنگی (رب) ۳ ق.غ
ادویه های عطردار (مراجعه شود به آشنایی با انواع استاک) میزان لازم

 

طرز تهیه استاک گوشت :

استخوان ها را شسته و در سینی فر قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.

رب را کمی با آب نرم کرده و روی استخوان ها با قلم مو بکشید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
این کار را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید.

استاک قهوه ای , استاک گوشت,brown stock

استخوان ها را به همراه روغن کف ظرف در قابلمه ریخته آب سرد روی آن ریخته و پس از جوش آمدن سبزیجات و
ادویه های عطر دار را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۶ ساعت حرارت دهید.

استاک قهوه ای , استاک گوشت,brown stock

در این مدت در ظرف را نبسته و کف روی آن را جمع کنید.
پس از پختن استاک را از صافی گذرانده،سرد کرده و در یخچال قرار دهید.
می توانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید.
اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود.
سپس چربی ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید.
پس از خارج کردن استخوان ها از فر و انتقال آن همراه روغن کف سینی به داخل قابلمه می توانید با کمی آب یا شراب قرمز (جایه جایی سرکه قرمز ) کف سینی را که عصاره گوشت ها چسبیده است را پاک کنید و بتراشید.
ماده حاصل Glaze نام دارد که بسیار مناسب برای استفاده در سس ها و غذاهای گوشتی است.

 

 

منابع :پیمونه/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

        کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

  • طرز تهیه سس چیلی تند طرز تهیه سس چیلی در منزل / سس تند خانگی

    دستور درست کردن سس چیلی تند سس چیلی تند که به آن سس تند هم می گویند، بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای …

  • طرز تهیه سس خامه لیمویی

    طرز تهیه سس خامه لیمویی (مناسب ماهی و پاستا) آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری (رنده شده) خامه ۱ چهارم لیوان آرد ۲ قاشق …

  • سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشیر خانگی / سس ورچستر

    طرز تهیه سس ووستشیر در خانه (سس ورچستر) سس ووستشیر  Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه. سس ووستشیر رو “ووستشایر” یا …

  • سس ووستشایر , سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشایر / ووستشیر / ورچستر

    آموزش روش تهیه سس ووستشایر در منزل  (ووستشیر) سس ووستشایر (Worcestershire ) یک سس اصیل انگلیسیه که طعم ویژه ای به غذای شما میده و برای غذاهای گوشتی و کبابی و دریایی استفاده میشه. بعضی سسها توی خیلی از …

  • پنج روش تهیه سس سفید

    طرز تهیه سس سفید (به ۵ روش مختلف) مواد اولیه : کره (یا مارگارین ) ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری شیر …

  • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

    سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

  • سس پیتزا طرز تهیه سس پیتزا

      روش تهیه سس پیتزا در منزل  سس پیتزا نقش مهمی در دلچسب تر نمودن طعم پیتزا داره. سس پیتزا مثل پنیر از اجزای جدا نشدنی پیتزا هست. در ادامه روش تهیه سسی خوش طعم …

  • طرز تهیه شیره خرما در منزل

      طرز تهیه شیره خرما در خانه   شیره‌ها جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب می‌گردند. از جمله این شیره‌ها، شیره خرما …

  • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

    دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

مطالب قبلی این بخش
  • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

    سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

    • طرز تهیه لواشک توت فرنگی

      لواشک توت فرنگی، خوش عطر و خوش طعم   توت فرنگی، میوه ای است سرشار از مواد مغذی که در آسیا که به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود، ولی آیا تا کنون لواشک …

      • ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

        طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

        • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

          روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

          • طرز تهیه مربای کامکوات

               طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

            • لواشک آلو قرمز طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه

              دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید. آماده سازی: ۳۰ …

              • طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه • دستوری کامل برای تهیه خیار شور خانگی سالم و خوشمزه

                طرز تهیه خیار شور فوری یکروزه خانگی امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه خیار شور فوری را خواهید دید که هم سالم و خیلی خوشمزه است و هم درست کردنش بسیار راحته. …

                • طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

                  طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی  سس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی …

                  • طرز تهیه سس پستو

                     طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

                    • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

                      دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

                      • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

                        ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

                        • طرز تهیه خیار شور فوری

                          آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

                          • طرز تهیه سس کچاپ خانگی طرز تهیه سس کچاپ خانگی

                            طرز تهیه سس کچاپ خانگی    سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را …

                            • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

                              سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …