دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای پاستا

طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا

 

سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه با پاستا می توانید غذایی سریع و لذیذ فراهم کنید.

 

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 

مواد اولیه :
برای ۵ نفر
کره ۳ قاشق غذاخوری
خامه (پر چرب) ۱ لیوان
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۳/۴ قاشق چای خوری
پونه ۱/۴ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق غذاخوری
سیر (خرد شده) سیر ۱ حبه
کنسرو گوجه فرنگی ۴۵۰گرم
پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای پاستا
طرز تهیه سس گوجه خامه ای :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .
سیر و پیاز را داخل فویل قرار داده و روی آنها مقدار کمی روغن زیتون بریزید و صبر کنید داخل فر حدود ۲۰دقیقه کباب شوند.
سیر و پیاز را خارج کرده و پوست آنها را بکنید و داخل میکسر به خوبی پوره کنید.
داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.پوره را داخل روغن سرخ کنید و ادویه ها را به آن بیفزایید و بعد کنار بگذارید.
گوجه فرنگی کنسرو شده را به همراه آب آن پوره کنید.داخل تابه روغن ریخته و آن را داغ کنید و پوره را کاملا داخل آن سرخ کنید و صبر کنید تا آب آن بخار شده و به خوبی سفت شود.ریحان، شکر، پونه، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بیشتر مایع تبخیر شود.حال پوره سیر و پیاز را نیز به آن اضافه کنید.سس را از روی حرارت بردارید و صبر کنید کمی خنک شود و بعد خامه و کره را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس ۵ دقیقه دیگر روی حرارت کم بگذارید.

 

نکته:
از این مقدار مواد اولیه، سس به میزان ۵ بشقاب پاستا یا انواع خوراک بدست می آید.
در صوتی که کنسرو گوجه در دسترس نبود مقداری گوجه را داخل ابجوش قرار دهید و بعد پوست آن را جدا کنید و بعد آن را خرد کرده و با مقدار کمی آبجوش و نمک آن را یک ربع بپزید و بعد برای سس استفاده کنید.

نوش جان

 

منبع :سوران 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

  • طرز تهیه سس کچاپ در منزل سس کچاپ را خودتان بسازید

    طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)   سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس …

  • سس کره قهوه ای , سس پاستا طرز تهیه سس کره قهوه ای / سس پاستا

    طرز تهیه سس کره قهوه ای سس ساده پاستا   سس کره قهوه ای یک سس ساده پاستا است که به سرعت آماده می شود  برای زمانی که هیچی در خانه نداریم. با این سس می …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

        کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

  • طرز تهیه سس آلفردو

     طرز تهیه سس آلفردو   سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …

  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • شیره انگور / طرز تهیه شیره انگور خانگی

    روش سنتی تهیه شیره انگور در منزل   شیره انگور ، شهد شیرین و لذیذی است که بیشتر قدیمی ها از آن استفاده می کردند و شاید مانند سابق طرفدار نداشته باشد. خوردن شیره انگور …

  • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

  • سس پیتزا طرز تهیه سس پیتزا

      روش تهیه سس پیتزا در منزل  سس پیتزا نقش مهمی در دلچسب تر نمودن طعم پیتزا داره. سس پیتزا مثل پنیر از اجزای جدا نشدنی پیتزا هست. در ادامه روش تهیه سسی خوش طعم …

  • سس هزار جزیره طرز تهیه سس هزار جزیره

      دستور تهیه سس هزار جزیره سس هزار جزیره ، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مربای قارچ

      آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

    • طرز تهیه لواشک آلو

          درست کردن لواشک اصلا کار سختی نیست و می‌تونید تو خونه لواشک آلو، آلبالو یا لواشک چند میوه درست کنید. خوبی لواشکای خونگی اینه که اولا تمیز هستن، و بعد اینکه ترشی، شیرینی …

      • طرز تهیه چند نوع لواشک سیب

          طرز تهیه انواع لواشک میوه ای خانگی   لواشک میوه ای را می توانید از میوه های مختلف با ترکییب چند میوه درست کنید. در ادامه روش تهیه چند نوع لواشک سیب ذکر شده …

        • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

          طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …