سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای پاستا

طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا

 

سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه با پاستا می توانید غذایی سریع و لذیذ فراهم کنید.

 

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 

مواد اولیه :
برای ۵ نفر
کره ۳ قاشق غذاخوری
خامه (پر چرب) ۱ لیوان
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۳/۴ قاشق چای خوری
پونه ۱/۴ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق غذاخوری
سیر (خرد شده) سیر ۱ حبه
کنسرو گوجه فرنگی ۴۵۰گرم
پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای پاستا
طرز تهیه سس گوجه خامه ای :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .
سیر و پیاز را داخل فویل قرار داده و روی آنها مقدار کمی روغن زیتون بریزید و صبر کنید داخل فر حدود ۲۰دقیقه کباب شوند.
سیر و پیاز را خارج کرده و پوست آنها را بکنید و داخل میکسر به خوبی پوره کنید.
داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.پوره را داخل روغن سرخ کنید و ادویه ها را به آن بیفزایید و بعد کنار بگذارید.
گوجه فرنگی کنسرو شده را به همراه آب آن پوره کنید.داخل تابه روغن ریخته و آن را داغ کنید و پوره را کاملا داخل آن سرخ کنید و صبر کنید تا آب آن بخار شده و به خوبی سفت شود.ریحان، شکر، پونه، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بیشتر مایع تبخیر شود.حال پوره سیر و پیاز را نیز به آن اضافه کنید.سس را از روی حرارت بردارید و صبر کنید کمی خنک شود و بعد خامه و کره را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس ۵ دقیقه دیگر روی حرارت کم بگذارید.

 

نکته:
از این مقدار مواد اولیه، سس به میزان ۵ بشقاب پاستا یا انواع خوراک بدست می آید.
در صوتی که کنسرو گوجه در دسترس نبود مقداری گوجه را داخل ابجوش قرار دهید و بعد پوست آن را جدا کنید و بعد آن را خرد کرده و با مقدار کمی آبجوش و نمک آن را یک ربع بپزید و بعد برای سس استفاده کنید.

نوش جان

 

منبع :سوران 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

  • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

    ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

  • طرز تهیه خیار شور فوری

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

  • طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

    لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

  • طرز تهیه مربای آلبالو

    طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

  • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

  • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

    دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

  • طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مربای خانگی خوش عطر و خوشمزه زمستانی

    طرز تهیه مربای پرتقال حلقه حلقه ای مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای را ببینید.   مواد لازم برای …

  • ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

    طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

  • طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

  • طرز تهیه مربای کامکوات

       طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

  • مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خوشرنگ و خوشمزه

    روش پخت مربای گل محمدی به دو روش برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. در ادامه دو …

  • طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

    طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …