شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف

پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … دارد. در این مطلب ۴ روش پخت بلال را به شما آموزش خواهیم داد.

البته بهترین روش برای پخت ذرت بخار پز کردن است که هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ می‌شود. بعد از پختن ذرت می‌توانید به آن مقداری نمک، فلفل و کمی کره بیفزایید.

 

روشهای پختن بلال :

روش اول پخت ذرت : جوشاندن در آب یا آب پز کردن بلال

مواد لازم برای پخت بلال :

ذرت: ۲ عدد

شکر: ۱ قاشق غذاخوری (فقط برای روش جوشاندن)

کره فاقد نمک: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

 

قابلمه ای با سایز مناسب بلال هایتان را انتخاب کرده و در آن مقداری آب به جوش آورید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

پوسته روی ذرت را جدا کنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره)دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

ذرت را با آب سرد بشوئید تا تمامی زائده های باقیمانده بر روی آن پاک شود و حسابی تمیز شود.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

شکر را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید (البته از اون جایی که این مرحله ممکنه زیاد با ذائقه ایرانی ها سازگار نباشه، میتونید این مرحله رو حذف کنید).

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

ذرت ها را به آرامی داخل آب قرار دهید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

چند دقیقه صبر کنید تا آب مجددا به دمای جوش برسد.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

ذرت ها را برای ۵ تا۷ دقیقه بپزید تا حسابی نرم شوند. برای تست کردن میزان پخت ذرت ها می توانید یک چنگال را به آرامی در قسمتی از ذرت فرو ببرید، اگر نرم بود پخته است.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

وقتی اطمینان حاصل کردید که ترد شده است، ذرت ها را از اب بیرون کشیده، چوب انتهای آنها را کاملا جدا نموده و آنها را داخل بشقابی قرار دهید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

کره را بروی سطح ذرت قرار دهید تا ذوب شود و به خورد ذرت برود. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و نوش جان کنید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

 

 روش دوم پخت ذرت : کباب کردن بلال

بلال را پوست بکنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره) دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.

بلال ها را بشویید. بلال ها را در آب سرد بشویید تا هرگونه جسم خارجی از آن جدا شود.

تکه ای از یک ورق فویل آلومینیومی را جدا کنید. فویل باید به اندازه ای باشد که کاملا دور ذرت پیچیده شود.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

روی ورق آلومینیومی کره بمالید. از قلم موی تمیزی برا     ی پوشاندن کل ورقه ی آلومینیومی با ۳ قاشق غذاخوری کره ی آب شده ی بدون نمک استفاده نمایید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

به کره نمک و فلفل بزنید. بسته به ذائقه ی خود میزان مناسبی از نمک و فلفل به کره بزنید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

فویل را تا کنید تا بلال پوشانده شود.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

سپس آن را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه گریل کنید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

سرو کنید. اگر مایلید میزان بیشتری نمک و فلفل و کره بزنید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

 

روش سوم پخت ذرت : تنوری کردن بلال

آون را تا دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۵ درجه ی سانتیگراد) گرم کنید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

دو عدد بلال را به طور مستقیم روی رف آون قرار دهید.

بلال ها را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که ذرتها نرم شوند، بپزید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

وقتی که کار تمام شد آنها را از درون آون خارج کنید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

به ذرت خود چاشنی بیفزایید. ۳ قاشق غذاخوری کره ی بدون نمک را به بلال بمالید و برای مزه دار شدن به آن نمک و فلفل بیفزایید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

سرو کنید. غلاف ذرت را جداکرده و از آن برای نگهداری ذرت در هنگام خوردن آن استفاده کنید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

 

روش های دیگر پخت ذرت : گریل کردن ، پخت در ماکروویو

 پختن ذرت در مایکروویو : برای هر عدد ذرت به زمان ۹۰ ثانیه احتیاج دارد.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

پختن بلال اسپایسی (پر از ادویه و تند). بلال را میتوان با ادویه های متعدد و متنوعی پخت.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

پختن ذرت آتیشی روی گریل. این نوع گریل شده ی ذرت به شدت خوشمزه و کاملا قهوه ای رنگ میشود.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

 

نکات

انواع متعددی از ذرت وجود دارند. ذرت شیرین و چرب شیرین ترین نوع ذرت در بازار است.اگر از این ذرت دو رنگ استفاده می کنید لازم نیست به آن شکر بیفزایید.
هنگام کندن پوست ذرت سعی کنید که رشته های ابریشمی را همراه با غلاف بگیرید.اینکار باعث می شود که این رشته ها راحتتر جدا شوند.
ذرت ها را همراه با کره سرو کنید.
یک نان هات داگ را پر از کره کنید و بلال خود را درون آن بغلتانید.

 

هشدار
مراقب باشید با آب داغ خود را نسوزانید.
قبل از سرو کردن اجازه دهید ذرت خنک شود.
همواره هنگام برداشتن در ظرفی که آب درون آن در حال جوشیدن است صورت خود را دور بگیرید.

 

منابع:چگونه/مجله تیار/wikihow



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

      طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

    • طرز تهیه میگو برشته

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

      • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

          طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

        • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

          طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

          • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و قارچ

                مواد لازم: لوبیا سبز تازه خرد شده : ۵۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲ عدد کره : ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده : ۱ عدد قارچ تازه حلقه شده : ۳۰۰ گرم …

            • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

              طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

              • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

                طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

                • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

                  طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

                  • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

                    دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

                    • طرز تهیه ماست موسیر خانگی

                      روش تهیه ماست موسیر خوشمزه   تهیه ماست موسیر یا ماست و خیار کار سختی نیست. با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست …