سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف

پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … دارد. در این مطلب ۴ روش پخت بلال را به شما آموزش خواهیم داد.

البته بهترین روش برای پخت ذرت بخار پز کردن است که هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ می‌شود. بعد از پختن ذرت می‌توانید به آن مقداری نمک، فلفل و کمی کره بیفزایید.

 

روشهای پختن بلال :

روش اول پخت ذرت : جوشاندن در آب یا آب پز کردن بلال

مواد لازم برای پخت بلال :

ذرت: ۲ عدد

شکر: ۱ قاشق غذاخوری (فقط برای روش جوشاندن)

کره فاقد نمک: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

 

قابلمه ای با سایز مناسب بلال هایتان را انتخاب کرده و در آن مقداری آب به جوش آورید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

پوسته روی ذرت را جدا کنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره)دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

ذرت را با آب سرد بشوئید تا تمامی زائده های باقیمانده بر روی آن پاک شود و حسابی تمیز شود.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

شکر را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید (البته از اون جایی که این مرحله ممکنه زیاد با ذائقه ایرانی ها سازگار نباشه، میتونید این مرحله رو حذف کنید).

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

ذرت ها را به آرامی داخل آب قرار دهید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

چند دقیقه صبر کنید تا آب مجددا به دمای جوش برسد.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

ذرت ها را برای ۵ تا۷ دقیقه بپزید تا حسابی نرم شوند. برای تست کردن میزان پخت ذرت ها می توانید یک چنگال را به آرامی در قسمتی از ذرت فرو ببرید، اگر نرم بود پخته است.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

وقتی اطمینان حاصل کردید که ترد شده است، ذرت ها را از اب بیرون کشیده، چوب انتهای آنها را کاملا جدا نموده و آنها را داخل بشقابی قرار دهید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

کره را بروی سطح ذرت قرار دهید تا ذوب شود و به خورد ذرت برود. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و نوش جان کنید.

روش پختن بلال,آب پز کردن بلال,طرز پخت بلال

 

 روش دوم پخت ذرت : کباب کردن بلال

بلال را پوست بکنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره) دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.

بلال ها را بشویید. بلال ها را در آب سرد بشویید تا هرگونه جسم خارجی از آن جدا شود.

تکه ای از یک ورق فویل آلومینیومی را جدا کنید. فویل باید به اندازه ای باشد که کاملا دور ذرت پیچیده شود.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

روی ورق آلومینیومی کره بمالید. از قلم موی تمیزی برا     ی پوشاندن کل ورقه ی آلومینیومی با ۳ قاشق غذاخوری کره ی آب شده ی بدون نمک استفاده نمایید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

به کره نمک و فلفل بزنید. بسته به ذائقه ی خود میزان مناسبی از نمک و فلفل به کره بزنید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

فویل را تا کنید تا بلال پوشانده شود.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

سپس آن را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه گریل کنید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

سرو کنید. اگر مایلید میزان بیشتری نمک و فلفل و کره بزنید.

طرز پخت بلال,کباب کردن بلال

 

روش سوم پخت ذرت : تنوری کردن بلال

آون را تا دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۵ درجه ی سانتیگراد) گرم کنید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

دو عدد بلال را به طور مستقیم روی رف آون قرار دهید.

بلال ها را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که ذرتها نرم شوند، بپزید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

وقتی که کار تمام شد آنها را از درون آون خارج کنید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

به ذرت خود چاشنی بیفزایید. ۳ قاشق غذاخوری کره ی بدون نمک را به بلال بمالید و برای مزه دار شدن به آن نمک و فلفل بیفزایید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

سرو کنید. غلاف ذرت را جداکرده و از آن برای نگهداری ذرت در هنگام خوردن آن استفاده کنید.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

 

روش های دیگر پخت ذرت : گریل کردن ، پخت در ماکروویو

 پختن ذرت در مایکروویو : برای هر عدد ذرت به زمان ۹۰ ثانیه احتیاج دارد.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

پختن بلال اسپایسی (پر از ادویه و تند). بلال را میتوان با ادویه های متعدد و متنوعی پخت.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

پختن ذرت آتیشی روی گریل. این نوع گریل شده ی ذرت به شدت خوشمزه و کاملا قهوه ای رنگ میشود.

پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال

 

نکات

انواع متعددی از ذرت وجود دارند. ذرت شیرین و چرب شیرین ترین نوع ذرت در بازار است.اگر از این ذرت دو رنگ استفاده می کنید لازم نیست به آن شکر بیفزایید.
هنگام کندن پوست ذرت سعی کنید که رشته های ابریشمی را همراه با غلاف بگیرید.اینکار باعث می شود که این رشته ها راحتتر جدا شوند.
ذرت ها را همراه با کره سرو کنید.
یک نان هات داگ را پر از کره کنید و بلال خود را درون آن بغلتانید.

 

هشدار
مراقب باشید با آب داغ خود را نسوزانید.
قبل از سرو کردن اجازه دهید ذرت خنک شود.
همواره هنگام برداشتن در ظرفی که آب درون آن در حال جوشیدن است صورت خود را دور بگیرید.

 

منابع:چگونه/مجله تیار/wikihow



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

    • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

      روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

      • کیک ماست با سبزیجات معطر

        کیک ماست با سبزیجات معطر ماست چکیده با طعم سبزیجات معطر، پیش غذایی خوشمزه و کم هزینه است که میز غذای شما را کامل می‎کند. ماست چکیده و خامه‌ای همراه با میان‌لایه‌های سبزیجات که نام …

        • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

            ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

          • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

            دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

            • سیب زمینی سرکه ای طرز تهیه سیب زمینی سرکه ای خوشمزه

              دستور پخت سیب زمینی سرکه ای ، عصرانه بهاری عالی از خوردن یک سیب زمینی سرکه ای خوش طعم لذت ببرید. سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین سبزیجات است که طرفداران بسیاری دارد. این بار …

              • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

                طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

                • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

                  طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

                  • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

                    طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

                    • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

                      دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

                      • طرز تهیه سالاد سیب زمینی ۲

                         دستور تهیه سالاد سیب زمینی   سالاد سیب زمینی سالادی مقوی و خوش طعمه   مواد لازم: سیب زمینی متوسط : ۳ عدد هویج متوسط : ۱ عدد خیارشور : ۲عدد پنیر گودا : ۱ …

                        • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

                            مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …

                          • خوراک لوبیا چیتی ، طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی

                            طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خانگی لوبیا را می توان در سالادها، سوپ ها یا پیش غذاها استفاده کرد. کنسرو لوبیا به زمان پخت کمتری نیاز داشته و همان مزایای لوبیای معمولی را داراست، با …

                            • طرز تهیه سمبوسه میگو

                              طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …