دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف

پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … دارد. در این مطلب ۴ روش پخت بلال را به شما آموزش خواهیم داد.

البته بهترین روش برای پخت ذرت بخار پز کردن است که هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ می‌شود. بعد از پختن ذرت می‌توانید به آن مقداری نمک، فلفل و کمی کره بیفزایید.

 

روشهای پختن بلال :

روش اول پخت ذرت : جوشاندن در آب یا آب پز کردن بلال

مواد لازم برای پخت بلال :

ذرت: ۲ عدد

شکر: ۱ قاشق غذاخوری (فقط برای روش جوشاندن)

کره فاقد نمک: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

 

قابلمه ای با سایز مناسب بلال هایتان را انتخاب کرده و در آن مقداری آب به جوش آورید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

پوسته روی ذرت را جدا کنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره)دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

ذرت را با آب سرد بشوئید تا تمامی زائده های باقیمانده بر روی آن پاک شود و حسابی تمیز شود.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

شکر را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید (البته از اون جایی که این مرحله ممکنه زیاد با ذائقه ایرانی ها سازگار نباشه، میتونید این مرحله رو حذف کنید).

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

ذرت ها را به آرامی داخل آب قرار دهید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

چند دقیقه صبر کنید تا آب مجددا به دمای جوش برسد.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

ذرت ها را برای ۵ تا۷ دقیقه بپزید تا حسابی نرم شوند. برای تست کردن میزان پخت ذرت ها می توانید یک چنگال را به آرامی در قسمتی از ذرت فرو ببرید، اگر نرم بود پخته است.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

وقتی اطمینان حاصل کردید که ترد شده است، ذرت ها را از اب بیرون کشیده، چوب انتهای آنها را کاملا جدا نموده و آنها را داخل بشقابی قرار دهید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

کره را بروی سطح ذرت قرار دهید تا ذوب شود و به خورد ذرت برود. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و نوش جان کنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

 

 روش دوم پخت ذرت : کباب کردن بلال

بلال را پوست بکنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره) دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.

بلال ها را بشویید. بلال ها را در آب سرد بشویید تا هرگونه جسم خارجی از آن جدا شود.

تکه ای از یک ورق فویل آلومینیومی را جدا کنید. فویل باید به اندازه ای باشد که کاملا دور ذرت پیچیده شود.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

روی ورق آلومینیومی کره بمالید. از قلم موی تمیزی برا     ی پوشاندن کل ورقه ی آلومینیومی با ۳ قاشق غذاخوری کره ی آب شده ی بدون نمک استفاده نمایید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

به کره نمک و فلفل بزنید. بسته به ذائقه ی خود میزان مناسبی از نمک و فلفل به کره بزنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

فویل را تا کنید تا بلال پوشانده شود.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

سپس آن را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه گریل کنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

سرو کنید. اگر مایلید میزان بیشتری نمک و فلفل و کره بزنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

 

روش سوم پخت ذرت : تنوری کردن بلال

آون را تا دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۵ درجه ی سانتیگراد) گرم کنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

دو عدد بلال را به طور مستقیم روی رف آون قرار دهید.

بلال ها را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که ذرتها نرم شوند، بپزید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

وقتی که کار تمام شد آنها را از درون آون خارج کنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

به ذرت خود چاشنی بیفزایید. ۳ قاشق غذاخوری کره ی بدون نمک را به بلال بمالید و برای مزه دار شدن به آن نمک و فلفل بیفزایید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

سرو کنید. غلاف ذرت را جداکرده و از آن برای نگهداری ذرت در هنگام خوردن آن استفاده کنید.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

 

روش های دیگر پخت ذرت : گریل کردن ، پخت در ماکروویو

 پختن ذرت در مایکروویو : برای هر عدد ذرت به زمان ۹۰ ثانیه احتیاج دارد.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

پختن بلال اسپایسی (پر از ادویه و تند). بلال را میتوان با ادویه های متعدد و متنوعی پخت.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

پختن ذرت آتیشی روی گریل. این نوع گریل شده ی ذرت به شدت خوشمزه و کاملا قهوه ای رنگ میشود.

دستور پخت غذا  , آب پز كردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

 

نکات

انواع متعددی از ذرت وجود دارند. ذرت شیرین و چرب شیرین ترین نوع ذرت در بازار است.اگر از این ذرت دو رنگ استفاده می کنید لازم نیست به آن شکر بیفزایید.
هنگام کندن پوست ذرت سعی کنید که رشته های ابریشمی را همراه با غلاف بگیرید.اینکار باعث می شود که این رشته ها راحتتر جدا شوند.
ذرت ها را همراه با کره سرو کنید.
یک نان هات داگ را پر از کره کنید و بلال خود را درون آن بغلتانید.

 

هشدار
مراقب باشید با آب داغ خود را نسوزانید.
قبل از سرو کردن اجازه دهید ذرت خنک شود.
همواره هنگام برداشتن در ظرفی که آب درون آن در حال جوشیدن است صورت خود را دور بگیرید.

 

منابع:چگونه/مجله تیار/wikihow



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

    طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

    • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

          کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

      • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

        دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

        • خوراک ایرلندی جیمی الیور طرز تهیه خوراک ایرلندی با دستور جیمی الیور

          دستور پخت خوراک ایرلندی خوراک ایرلندی از مجموعه دستورهای غذایی جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شبیه آن را در ایران زیاد درست کرده ایم، ولی نه …

          • طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

            طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

            • طرز تهیه سوپ خامه

                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

              • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

                طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

                • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

                  طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

                  • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

                      طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

                    • طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی

                      طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی   روشی آسان برای تهیه سیب زمینی بریان با طعمی منحصر به فرد و به یاد ماندنی تقدیم به شما عزیزان و همراهان مجله تصویر زندگی. آماده سازی: ۵ …

                      • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

                        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

                        • طرز تهیه پنیر کاتیج

                           طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …