پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن

راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته 

تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن سبزی خوردن, روش نگه‌ داشتن سبزی‌ خوردن, روش های تازه نگهداری سبزی‌ خوردن ,نگهداری بهتر سبزی خوردن

 
چند روز پس از خرید، سبزی ها پلاسیده می‌شود. اما آیا می توان سبزی را بیشتر از یک هفته نگه داشت؟ در این مطلب نگاهی می اندازیم به روش نگه‌ داشتن سبزی‌ خوردن.

 

روش تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته

استفاده از دستمال های آشپزخانه و کیسه پلاستیک برای تازه نگهداشتن سبزی
این روش شاید یکی از رایج ترین روش های نگهداری کاهو است که شامل شستن و خشک‌ کردن برگ‌ها، سپس قرار دادن آن‌ ها روی کاغذ و بعد پیچیدن آنها در کاغذ با کمترین هوا و سپس قرار دادن آن در کشوی یخچال است. در این روش، کاغذ رطوبت اضافی سبزی ها را جذب می‌کند و مانع لزج شدن آن ها می‌شود. کیسه فریزر نیز مانع گردش پیدا کردن هوای اضافه می‌شود در نتیجه روند پلاسیدگی را کند می‌کند و تا ۵ روز سبزی سالم می‌ماند پس از ۷ روز، برخی از برگ ها پلاسیده می‌شود اما قابل خوردن است.

 

تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن

 

جعبه و دستمال کاغذی برای تازه نگهداشتن سبزی
در این روش، یک ظرف پلاستیکی با کاغذ پوشیده می‌شود. سبزیها را در آن‌ قرار می دهند و سپس با لایه ای از کاغذ پوشیده می شود. ظرف را نیز می بندیم جعبه از آسیب رسیدن به سبزی ها پیشگیری می کند. در این روش تا ۵ روز سبزی ها سالم و تازه می ماند، پس از ۷ روز برخی برگ ها پلاسیده می شود اما قابل خوردن خواهد بود و پس از ۱۰ روز غیر قابل‌ خوردن.

 

یک کیسه پلاستیکی و هوا برای تازه نگهداشتن سبزی
در این روش سبزیها، در یک کیسه قرار می گیرد کمی در آن هوا دمیده می‌شود، سپس کیسه از بالا پیچیده و با یک باند لاستیکی بسته می‌شود. هوای کافی باعث تازه ماندن سبزی می شود. در این روش نیز سبزی ها تا ۷ روز خوب و سالم می ماند. پس‌ از این سه روش کدام را باید انتخاب کرد؟ برای ترد ماندن و ماندگاری طولانی‌ مدت روش ۲ مناسب تر است و در صورتی‌ که قصد ندارید سبزی ها را برای بیش از یک هفته نگه‌ دارید می توانید از دو روش دیگر استفاده کنید.

 

در پایان هم تجربه شخصی خودم را در اختیار شما عزیزان قرار می دهم :

سبزی ها را داخل سطل یا ظرف دیگر یکبار مصرف بگذارید، به گونه ای که فشرده نباشند و روی آن را با پلاستیک و کش بپوشانید.

 

منبع:خراسان نیوز



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش تشخیص زعفران تقلبی

    اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

  • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

    ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

  • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

    نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

  • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

       ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

  • روش نگهداری سبزیجات / خشک کردن سبزی ها

    پیشنهادهایی برای خرید، شستشو و نگهداری سبزیجات سبزیجات یکی از محصولات کشاورزی هستند که زود فاسد می شوند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته …

  • روش نگهداری موز در فریزر

    روش فریز کردم موز (نگهداری موز در فریزر)   موز میوه ایه که خیلی زود سیاه میشه ، برای نگهداری موز چه باید کرد ؟ خیلی وقتا بعد از مهمونی موزهای زیادی رو دستتون میمونه …

  • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

    روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

  • روش شستن قارچ و نگهداری آن

      نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

  • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

      جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

  • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

    آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

مطالب قبلی این بخش
  • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

    توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

    • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

      اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

      • تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

          تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

        • تهیه آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی سالم و بهداشتی

          آموزش تهیه آبغوره در منزل برای تهیه آبغوره ، نوع غوره مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره …

          • آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

              آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

            • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

              راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

              • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

                  جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

                • رنگهای ضد اشتها

                    رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

                  • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

                    نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

                    • کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

                      آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

                      • طعم دار کردن ماهی

                            ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

                        • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

                          ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

                          • نکات مهم در پخت بیسکویت نکات مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید

                            توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی  برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست …

                            • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

                              آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …