سه شنبه , ۳ اسفند , ۱۳۹۵


                                     خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

 

تکنیک ها و تجربه های ساده ای برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت را به شما معرفی می کنیم  تا سوپ و خورش خوش طعم تر و سالمتر داشته باشید . با ما همراه باشید..

 

ترفند هایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت

_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.

– سوپ را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.

_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

-لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه های ریز آنها در ظرف باقی نمی ماند.

– سوپ جوی بین المللی تقریبا به همین شکل طبخ می شود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن می زنند.

– روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم می زنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.

 

منبع : وبلاگ سفره  آرایی 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آبگوشت سالمون, سوپ ماهی سالمون,سوپ مجلسی طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون

    دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder) در این قسمت از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. …

  • سوپ شیر, سوپ افطاری طرز تهیه سوپ شیر برای افطار

    روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی …

  • طرز تهیه سوپ جو

    سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

  • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

    سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

  • نحوه پخت سوپ سبزیجات, پخت سوپ سبزيجات, خواص سوپ سبزيجات, طرز تهیه سوپ های مخصوص سرماخوردگی, سوپ مخصوص سرماخوردگی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه غذاهای مخصوص بیماران دستور پخت سوپ سبزیجات مناسب سرماخوردگی

    دستور پخت سوپ سبزیجات مناسب سرماخوردگی   طرز تهیه سوپ سبزیجات مخصوص سرماخوردگی : در قابلمه آب مرغ را ریخته سپس هویج نگینى خرد شده ، سیب زمینى نگینى خرد شده ، کرفس ریز شده …

  • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

    روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • سوپ سیب زمینی با فلفل

    سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

  • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

      طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

  • طرز تهیه سوپ خامه

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

مطالب قبلی این بخش
  • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

    ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

    • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

      شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

      • ترفندهای پخت برنج

        نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

        • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

            نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

          • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

            روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

            • فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

                  فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی   ژله تزریقی از زیباترین و محبوب ترین ژله هاست . وقتی طرح های زیبای اون رو می بینیم احساس می کنیم از عهده اون برنمیاییم ولی با …

              • طرز تهیه آرد سوخاری

                  روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

                • روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

                  تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

                  • آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

                      آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

                    • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

                         ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

                      • طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

                          طرز تهیه پیاز داغ مجلسی پیاز که داغ می کنید نرم میشه ؟! خب این پیاز داغ ها برای داخل آش خوبه. ولی یه وقتهایی برای تزیین غذا به پیاز داغ های طلایی و …

                        • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

                                نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …