دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


1955

 خورش کرفس

آماده سازی: ۱

ساعت مدت انتظار: ۲

ساعت مجموعاً: ۳ ساعت

خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد.

 

مواد اولیه : برای ۳ نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع ۵۰ گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی ۳عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس ۲۵۰ گرم
پیازپیاز ۱عدد یزرگ
زعفران ۳ قاشق غذا خوری (اختیاری)

 

طرز تهیه:
ابتدا در ظرف مناسب پیاز ها را خرد کرده و نیمه سرخ میکنیم .سپس گوشت را قطعه قطعه کرده و به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.پس از تفت دادن همه ادویه شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران اب کرده را به غذا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود و سپس ظرف را از روی حرارت برمیداریم .ساقه کرفس را به اندازه ۲ تا ۳ سانتی متر برش زده کنار میگذاریم.برگ های کرفس را هم خرد کرده و به همراه نعنا و جعفری ریز شده ببا روغن تفت میدهیم.
سبزی تفت داده شده را به همراه مقداری اب جوش به مواد قبلی اضافه میکنیم و ظرف را روی حرارت میگذاریم تا غذا چند قل بزند .حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش با حرارت ملایم بپزد.زمانی که دو ساعت از طبخ خورش گذشت ساقه کرفس برش داده شده را به غذا اضافه میکنیم و یک ساعت به خورش زمان میدهیم تا خوب بپزد.حدود نیم ساعت آخر ابغوره یا گرد غوره را به مواد اضافه میکنیم .البته اضافه کردن لیمو عمانی هم همزمان با اضافه کردن ابغوره انجام میشود.

نوش جان

منبع: فودسوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خورشت ماست هندی

        طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • طرز تهیه خورش آلو اسفناج

      طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

  • طرز تهیه خورش آلو مرغ

      خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد …

  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • طرز تهیه خورش ریواس

    طرز تهیه خورش ریواس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک) …

مطالب قبلی این بخش
  • سیب زمینی آکاردئونی طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی + تصویر

    آموزش تصویری تهیه سیب زمینی آکاردئونی سیب زمینی آکاردئونی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه، خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب …

    • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

      طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

      • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

        روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

        • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

          دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

          • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

            دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

            • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

              دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

              • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

                  چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

                • طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

                  چیز برگر درون پنیری واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : ۲۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه  مواد لازم …

                  • طرز تهیه رست بیف

                    طرز تهیه رست بیف   مواد لازم: راسته گوساله : ۵۰۰گرم قارچ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای(ترجیحا قرمز) :  ۵۰ گرم پیاز(در صورت دلخواه) :  ۲ عدد متوسط خیارشور(قلمی)  : ۷تا۱۰ عدد گوجه فرنگی …

                    • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

                      طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

                      • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

                        طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

                        • خوراک لوبیا چیتی ، طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی

                          طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خانگی لوبیا را می توان در سالادها، سوپ ها یا پیش غذاها استفاده کرد. کنسرو لوبیا به زمان پخت کمتری نیاز داشته و همان مزایای لوبیای معمولی را داراست، با …

                          • طرز تهیه آش رشته خوشمزه

                              یکی از غذاهای پرطرفدار و مناسب برای افطار آش رشته هست. بنابراین امروز براتون روش تهیه این آش خوشمزه رو درنظر گرفتیم .   طرز تهیه آش رشته   آماده سازی: ۱ ساعت مدت …

                            • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

                              بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …