جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

ماهی آزاد
 
نتایج یک پژوهش چینی نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۲۰ گرم پروتئین خطر سکته‌ی قلبی عروقی را به میزان ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

ماهی فقط برای حافظه مفید نیست. اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف روزانه حداقل ۲۰ گرم ماهی آزاد می‌تواند خطر سکته‌ی مغزی را به میزان ۲۰ درصد کاهش دهد. افزودن ۲۰ گرم به این میزان نیز خطر سکته را ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.

خب بدون شک مغز فرمانده بدن است و سلامت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. برای همین لازم است به هر ترتیبی شده در جهت ارتقای سلامت آن بکوشیم.

محققان معتقدند ماهی آزاد سرشار از پروتئین است و پروتئین‌ها هم باعث کاهش فشارخون بالا می‌شوند.
خطر مشکلات عروقی و مغزی با افزایش مصرف مواد غذایی پروتئینی مانند ماهی در سرتاسر جهان کاهش خواهد یافت. البته حواستان باشد که در بین این مواد غذایی پروتئینی مصرف گوشت قرمز نباید بیش از اندازه باشد

 

پروتئین‌های خوب انتخاب کنید

محققان روی تأثیر ۷ رژیم غذایی بر ۲۵۴۴۸۹ داوطلب بررسی‌هایی انجام دادند. به مدت ۱۴ روز تیم تحقیقاتی روی وضعیت سلامت هر کدام از داوطلب‌ها بررسی کردند. نتیجه این شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر سکته مغزی قرار می‌گیرند.

به عقیده دکتر زین فنگ، خطر مشکلات عروقی و مغزی با افزایش مصرف مواد غذایی پروتئینی مانند ماهی در سرتاسر جهان کاهش خواهد یافت. البته حواستان باشد که در بین این مواد غذایی پروتئینی مصرف گوشت قرمز نباید بیش از اندازه باشد چون مصرف زیاد آن باعث افزایش خطر سکته‌ی مغزی می‌شود.

 

منبع : پرشین وی

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • آموزش شنای کرال پشت + تصاویر متحرک

        کرال پشت نوعی شنا است که در آن بدن به شکل افقی به پشت به موازات سطح آب قرار می‌گیرد و سر تا گوش‌ها داخل آب است و پاها به حالت ضربدر به …

    • دلایل ابتلا به آنژین و علایم آن

         علل و علایم ابتلا به آنژین چیست ؟ تعریف آنژین آنژین واژه ای است برای درد قفسه سینه که در اثر، گردش کم خون، به عضله قلب فشار وارد می شود. آنژین نشانه ای از …

      • خوراکی هایی برای کمک به جلوگیری از بروز سرطان

        خوراکی هایی برای کمک به جلوگیری از بروز سرطان   تحقیقات جدید از شهر دوآرته از مرکز سرطان امید نشان می دهد که قارچ، زغال اخته و انار برای کمک به جلوگیری از بروز سرطان …

        • فواید درمانی و خواص عرق نعناع

          همه چیز درباره عرق نعناع   همه ما یا حداقل خیلی از ما وقتی دل درد و دل پیچه داریم، می‌رویم سراغ نسخه مادربزرگ‌ها: «ننه! عرق نعناع بخور.» تاثیر این نسخه از لحاظ علمی هم …

          • فواید و خواص درمانی پیازچه

            آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه   پیازچه ها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها،‌ دارای خواص فراوان دیگری نیز هستند. پیازچه‌ مانند سیر و تره‌فرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب می‌شوند …

            • پریاپیسم یا نعوظ دائم : علل ، درمان و عوارض

              پریاپیسم، اختلال نعوظ کمتر شناخته شده   پریاپیسم چیست؟ پریاپیسم (Priapism) به معنی نعوظ دائم است که معمولا دردناک بوده و الزاما با تحریک جنسی و یا میل جنسی همراه نیست. بحث های زیادی در …

              • درمان سردمزاجی در طب سنتی / تقویت نیروی جنسی

                گیاهان دارویی موثر در درمان سردمزاجی درمان سردمزاجی و تقویت قوای جنسی با روش های غیر شیمیایی و با استفاده از درمان های طبیعی و گیاهی را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم. در حدیثى از …