سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵

پزشکی و سلامت تغذیه  , خواص ماهی آزاد
 
نتایج یک پژوهش چینی نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۲۰ گرم پروتئین خطر سکته‌ی قلبی عروقی را به میزان ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

ماهی فقط برای حافظه مفید نیست. اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف روزانه حداقل ۲۰ گرم ماهی آزاد می‌تواند خطر سکته‌ی مغزی را به میزان ۲۰ درصد کاهش دهد. افزودن ۲۰ گرم به این میزان نیز خطر سکته را ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.

خب بدون شک مغز فرمانده بدن است و سلامت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. برای همین لازم است به هر ترتیبی شده در جهت ارتقای سلامت آن بکوشیم.

محققان معتقدند ماهی آزاد سرشار از پروتئین است و پروتئین‌ها هم باعث کاهش فشارخون بالا می‌شوند.
خطر مشکلات عروقی و مغزی با افزایش مصرف مواد غذایی پروتئینی مانند ماهی در سرتاسر جهان کاهش خواهد یافت. البته حواستان باشد که در بین این مواد غذایی پروتئینی مصرف گوشت قرمز نباید بیش از اندازه باشد

 

پروتئین‌های خوب انتخاب کنید

محققان روی تأثیر ۷ رژیم غذایی بر ۲۵۴۴۸۹ داوطلب بررسی‌هایی انجام دادند. به مدت ۱۴ روز تیم تحقیقاتی روی وضعیت سلامت هر کدام از داوطلب‌ها بررسی کردند. نتیجه این شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر سکته مغزی قرار می‌گیرند.

به عقیده دکتر زین فنگ، خطر مشکلات عروقی و مغزی با افزایش مصرف مواد غذایی پروتئینی مانند ماهی در سرتاسر جهان کاهش خواهد یافت. البته حواستان باشد که در بین این مواد غذایی پروتئینی مصرف گوشت قرمز نباید بیش از اندازه باشد چون مصرف زیاد آن باعث افزایش خطر سکته‌ی مغزی می‌شود.

 

منبع : پرشین وی

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • ارزش تغذیه‌ای گروه گوشت ها

    ارزش تغذیه‌ای گروه گوشت ها   به طور کلی، ارزش تغذیه‌ای انواع موادغذایی موجود در گروه گوشت‌ها با یکدیگر برابر است. بر اساس دانش تغذیه‌ای، گروه گوشت‌ها شامل انواع گوشت‌های قرمز، سفید، ماهی، میگو و …

    • حرکات ورزشی برای تقویت ران ها تقویت ران ها با بهترین تمرینات ورزشی + تصاویر

      بهترین تمرینات برای تقویت ران ها به صورت تصویری برای تقویت ران ها به غیر از اسکات حرکات تاثیر گذار دیگری هم وجود دارد. اگر از اسکات زدن خسته شدید امروز روز شانستان است. با اینکه …

      • ارگاسم خشک و علل بروز آن

        ارگاسم خشک چیست؟ علل بروز ارگاسم خشک چه چیز هایی هستند؟    ارگاسم خشک چیست؟ ارگاسم خشک حالتی است که درآن مرد به اوج لذت جنسی می رسد اما انزالی رخ نمی دهد، لذا هیچ …

        • چگونه در برابر خوردن شیرینی مقاومت کنیم

            راهکارهای مهار اشتهای خوردن شیرینی   آیا اشتهایی سیری ناپذیر در مقابل خوردن شیرینی و شکر دارید؟ در این مقاله به راهکارهایی جهت مهار این اشتها اشاره خواهد شد . آیا ٢ ساعت پس …

          • داروهای خانگی برای درمان ناراحتی معده

            درمان های خانگی برای ناراحتی معده   مشکلات معده برای هرکسی پیش می آید حتی خفیف ترین بیماری های معده باعث اختلال درکارهای روزمره میشود و بسیار درد آور است . حتما میگوئید با یک …

            • علل، پیشگیری و درمان دندان درد

                   برای پیشگیری و درمان دندان درد چه کنیم ؟ علل دندان درد ، پیشگیری و درمان دندان درد دندان درد چیست؟ شایعترین علت دندان درد و یا درد در ناحیه ی فک و …

              • فواید شیر نارگیل

                  آشنایی با خواص و فواید شیر نارگیل   نارگیل، یکی از میوه هایی است که کمتر مصرف می شود اما این میوه دارای مواد معدنی فوق العاده ای است که برتر از هر قرص …