دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

 

صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.
اما فارغ از صبحانه های سنتی، انواع خوراکی ها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند را برایتان در چند قسمت گردآوری کرده ایم. می توانید در ایام نوروز از این دستورها استفاده کنید و در کنار اعضای خانواده طعم های جدیدی را امتحان کنید.
تخم‌مرغ بندیکت

حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (2)

این صبحانه بسیار زیبا است و ظاهری همچون دسر و بستنی دارد. اما هیچ کدام از آنها نیست. بندیکت در واقع به تخم‌ مرغ‌ آب‌ پز و ژامبون‌ در میان‌ دولایه‌ نان‌ برشته‌ شده‌ گفته می شود.

•    تعداد: ۸ نفر
•    زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
•    زمان پخت: ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم

•    یک قاشق چایخوری سرکه
•    ۸  عدد تخم مرغ
•    ۴  عدد مافین انگلیسی
•    ۱/۳ پیمانه پنیر نرم طعم‌دار (سبزیجات، پیاز، فلفلی یا …)
•    ۸  ورقه ژامبون
•    ۱۶ ساقه ریحان یا اسنفاج تازه
•    ۸  ورقه گوجه فرنگی
•    سس هلندی*
•    پودر پاپریکا (اختیاری)

طرز تهیه

۱ . تابه را چرب کنید. تا نیمه تابه را پر از آب کنید. سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن حرارت را کم کنید تا نیم جوش باقی بماند. یک تخم مرغ را داخل پیمانه اندازه گیری بشکنید. لبه پیمانه را تا حد امکان به آب نزدیک کنید و تخم مرغ را داخل آب در حال جوش بیندازید. همین کار را با باقی تخم مرغ ها تکرار کنید.

۲ . تخم مرغ ها را حدود ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا سفیده کاملا بسته و زرده سفت شود. با کف‌گیر سوراخ‌دار تخم مرغ را از آب خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید.

۳ . سپس، مافین ها را از وسط نصف کنید و آنها را داخل سینی فر بچینید. آنها را حدود ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شوند.

۴ . یک قالب مستطیلی را چرب کنید. تکه های مافین را با فاصله داخل آن بچینید. روی مافین ها دو قاشق چایخوری پنیر قرار دهید. روی پنیر یک ورقه ژامبون قرار دهید. آن را تا کنید که از لبه های مافین بیرون نزند. روی ژامبون ها یک حلقه گوجه فرنگی و دو برگ ریحان قرار دهید.

۵ . فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی هر کدام از گوجه فرنگی ها یک عدد تخم مرغ قرار دهید. روی آن سس هلندی* بریزید. حدود ۲۵ دقیقه آنها را داخل فر بپزید.

۶ . در آخر می توانید با پاپریکا و ریحان تزئین کنید.

سس هلندی

•    زمان تهیه: ۵۰ دقیقه
•    زمان استراحت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

•    ¾ پیمانه خامه ترش
•    ¾ پیمانه مایونز
•    دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
•    یک قاشق غذاخوری خردل
•    شیر

طرز تهیه

۱ . در یک کاسه کوچک همه مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت تمایل می توانید کمی شیر هم اضافه کنید. البته هر مرتبه یک قاشق چایخوری شیر بریزید تا به غلظت موردنظر برسید.


کیک گردو و عدس

صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه

•    تعداد: ۸ نفر

مواد لازم

•    ۱٫۵ پیمانه گردوی بوداده
•    یک پیمانه عدس سبز یا قهوه‌ای
•    دو پیمانه آب سبزیجات
•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    دو پیمانه پیاز سفید خرد شده
•    یک پیمانه کرفس خرد شده
•    نصف پیمانه هویج خرد شده
•    ۳ حبه سیر رنده شده
•    یک قاشق چایخوری آویشن خشک
•    نصف قاشق چایخوری مریم‌گلی
•    یک قاشق چایخوری رزماری خشک و خرد شده
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    فلفل سیاه
•    ۱ ¼ پیمانه خرده نان
•    ۱ ¼ پیمانه رب گوجه‌فرنگی
•    یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی + دو قاشق غذاخوری آب‌گرم
•    ¼ پیمانه کچاپ

طرز تهیه

۱ . درون غذاساز، گردوهای بوداده را آسیاب کنید و کنار بگذارید.

۲ . عدس‌ها را پاک کنید و بشویید. درون قابلمه بریزید و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا در حالت نیم‌جوش، آب عدس به طور کامل کشیده و عدس‌ها کاملا نرم شوند. در صورت نیاز، آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید. عدس‌های پخته شده را کنار بگذارید.

۳ . روغن زیتون را درون تابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سیر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. عدس پخته شده، آویشن، مریم‌گلی، رزماری و نمک را بیفزایید. نمک و فلفل مخلوط را بچشید و در صورت نیاز، نمک یا فلفل اضافه کنید.

۴ . در یک کاسه بزرگ، خرده‌های نان تست، گردو و مخلوط عدس را با یکدیگر مخلوط کنید. رب گوجه‌فرنگی و تخم کتان را بیفزایید و هم بزنید. با دست آنها را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

۵ . مخلوط را درون قالب مستطیلی بریزید و فشار دهید تا کاملا فرم قالب را به خود بگیرند. روی سطح آن، سس کچاپ بمالید.

۶ . قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی و برشته شود. پس از پخت، ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید تا نان از هم نپاشد.


پنکیک کدو حلوایی

حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (2)

مواد لازم

•    پوره کدوحلوایی: دو پیمانه
•    آرد: سه چهارم پیمانه
•    شیرعسل یا عسل: نصف پیمانه
•    تخم‌مرغ: دو عدد، بزرگ
•    بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
•    دارچین: یک قاشق مرباخوری
•    وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه

۱ . در یک کاسه آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید.

۲ . در کاسه دیگر پوره کدوحلوایی (برای درست کردن پوره کدو حلوایی کافی است آن را بخارپز کرده سپس با گوشت‌کوب له کنید)، شیرعسل و تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.

۳ . مخلوط آرد را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یک‌دست شوند.

۴ . یک تابه کوچک را با کمی روغن مایع چرب کنید و از مواد پنکیک، مقداری درون تابه ریخته و آن را سرخ کنید. وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد طرف دیگر آن را هم سرخ کرده و با مقداری شیرعسل روی آن را تزیین و سرو کنید.


نان کنجدی سوخاری

حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (2)

این غذا کمی پرکالری‌تر است و بیشتر برای بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. کنجد جزو دانه‌های چرب و سرشار از ویتامین‌ها و املاح مختلفی است که مصرف آن مقداری از نیاز بدن به ویتامین E، کلسیم، منیزیم، روی، پروتئین و فسفر را تأمین کند. اسیدهای چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون کمک می‌کند.
تعداد: ۱نفر

مواد لازم

•    ۲ عدد نان تست،۱
•    عدد تخم‌مرغ کوچک
•    ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری کنجد
•    نمک، پودر فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم
•    روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه

۱ . تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و کمی پودر دارچین به خوبی هم بزنید.

۲ . نان‌های تست را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در کنجد خام بغلتانید.

۳ . حالا این نان‌های کنجدی را در تابه‌ای که از قبل روغن ریخته‌اید و گرم کرده‌اید، سرخ کنید.

۴ . آب پرتقال یا آب انار ملس، بهترین تحریک‌کننده‌های اشتهای صبحگاهی و مناسب‌ترین همراهان این صبحانه هستند.

ادامه دارد ….
منبع : برترین ها


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز پخت نیمرو بدون روغن

      نیمرو را این بار بدون روغن درست کنید   برای افرادی که رژیم دارند، مصرف سفیده تخم مرغ بدون روغن توصیه می شود. قبلا هم با روشی مشابه پخت تخم مرغ بدون استفاده از …

  • طرز تهیه املت فرانسوی

    املت فرانسوی (صبحانه فرانسوی)   املت فرانسوی یک وعده غذایی مناسبT مقوی و شیک تر و متفاوت از املت ساده است. یک روز خوب برای فرانسوی‌ها روزی است که با یک فنجان قهوه خوب و …

  • طرز تهیه املت سبزیجات

    طرز تهیه املت سبزیجات   املت (omelette) یه غذای ساده و خوشمزه است که هر کسی می تونه در یه زمان کوتاه بپزه. امروز براتون آموزش پخت املتی رو درنظر گرفتیم که در اون از …

  • طرز تهیه امورایس

     امورایس یک غذای معروف کره ای و البته ژاپنی است. اگر کمی برنج پخته اضافه مونده باشه امورایس یک غذای خوشمزه است برای درست کردن. آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

  • طرز تهیه ورقه

    طرز تهیه ورقه غذایی ساده با پخت سریع و آسان مواد لازم (چهار نفر) •    سه عدد بادنجان •    چهار تا پنج عدد تخم‌ مرغ •    یک قاشق چایخوری زردچوبه •    روغن محلی به میزان …

  • طرز تهیه املت به شکل جزیره

    املت زیبا به شکل جزیره(بدون قالب) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  به …

  • طرز تهیه املت قارچ و سبزی رژیمی

      طرز تهیه املت قارچ و سبزی غذایی که جلوی چاق شدن شما را می گیرد   مواد اولیه برای ۴ نفر : تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) ۴عدد نمک یک‌ چهارم قاشق غذاخوری شیر (کم چرب) …

  • طرز تهیه نیمروی بدون روغن

    طرز تهیه نیمروی بدون روغن و بسیار خوشمزه مواد اولیه برای ۱ نفر : تخم مرغ  ۱عدد نان تست ۱عدد سرکه سیب ۲قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه : …

  • طرز تهیه املت مراکشی (رژیمی)

    طرز تهیه املت مراکشی (رژیمی)   مواد اولیه : پیاز کوچک قرمز (خرد شده) یک چهارم فنجان آب سبزیجات (کم نمک)یک چهارم فنجان گوجه فرنگی انگوری (از وسط به دو نیم تقسیم شود و اگر …

  • مافین صبحانه ای شیک

      این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دیماج

      دیماج عصرانه و صبحانه تبریز و قزوین آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : گردو به میزان لازم کره ۱۰۰گرم پنیر تبریزی ۲۰۰گرم …

    • طرز تهیه لازانیای اسفناج

      طرز تهیه لازانیای اسفناج   لازانیا غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند مخصوصا اگر با اسفناج تازه پخته شود بسیار لذیذتر می شود. در ادامه روش تهیه لازانیای اسفناج …

      • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

            کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

        • طرز تهیه کباب شکم پر

          طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

          • طرز تهیه سینی کباب ترکی

              طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

            • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

                طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

              • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

                دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

                • سوپ های مقوی برای افطار

                  اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

                  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

                    طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

                    • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

                      طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

                      • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

                          طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

                        • سوپ سیب زمینی با فلفل

                          سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

                          • طرز تهیه فلافل لبنانی

                            طرز تهیه فلافل لبنانی   اگر می‌خواهید فلافل‌ ها را با سس میل کنید، بهتر است که سستان، سس گوجه‌فرنگی خانگی باشد که از نمک کمی تهیه شده و گوجه‌فرنگی تازه در آن به کار …

                            • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

                                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …