پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن باز شده و خشک شود. سپس سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید.

 

فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری) ۲ ) با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید. 
فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری) ۳) جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت. 
 

فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

 ۴ ) بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.

فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

 ۵ ) تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.

 

فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

 ۶ ) در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.

 

فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

 

 

نکات:

۱)بهتر است اگر میخواهید فیله مرغ تهیه کنید از همان ابتدا تنها سینه مرغ را تهیه کنید.
۲)اگر فیله مرغ را برای تهیه جوجه کباب نیاز دارید آن را از درازا چند برش بزنید.
۳)بهتر است فیله مرغ را بعد از آماده شدن با گوشت کوب کمی بکوبید و بعد مورد استفاده قرار دهید.

 

فود سوران


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

    آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

    طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

  • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

      طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

  • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

    دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

  • طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

    مواد لازم: سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز) فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه کدو خلال شده : ۱ عدد …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

    طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

  • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

  • دو روش برای تهیه کیک مرغ

      کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک اسفنجی / چطور کیک اسفنجی خوب بپزیم

    نکاتی برای پخت کیک اسفنجی   ۱- از نکات خیلی‌ مهم واسه داشتن یه کیک اسفنجی خوب اینه که به هیچ عنوان نباید قالبمون رو چرب کنیم اگه تو دستورش ما از کره و یا …

    • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

      تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

      • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

        روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

        • روش تشخیص زعفران تقلبی

          اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

          • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

            روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

            • طعم دار کردن ماهی

                  ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

              • ایده های استفاده از هویج در خوراکی ها

                ۹ ایده برای استفاده از هویج خاصیت های هویج رو از وقتی بچه بودیم شنیدیم. درسته که هویج رو توی خیلی از غذاها و سالاد هامون استفاده میکنیم اما فکر کردیم که خوبه چند تا …

                • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

                    آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

                  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

                    • روش شستن قارچ و نگهداری آن

                        نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …