جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی 

قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در این روش هویج پلو عطر و طعم بی نظیری داره. حتما اون رو امتحان کنید.

 

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

 

مواد  لازم برای ۴ نفر :

هویج ……………………….. ۴ عدد

خلال بادام، پسته، پرتقال …. هرکدام ۳ قاشق غذاخوری

مرغ ترجیحا سینه………….. ۱ عدد

پیاز …………………………. ۱ عدد

نمک  و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران ……………………… مقداری

گلاب ………………………..نصف پیمانه

شکر ……………………….. ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت هویج پلو شیرازی با تصویر:

مرحله اول

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

 ابتدا هوج را خلال کنید.

مرحله ۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز
کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنمرحله پختن تغییر رنگ ندهد.
مرحله ۳
هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

خلال پرتقال را به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده تا تلخی آن گرفته شود.

 

مرحله ۴

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

سپس آن را آبکش کنید.

 

مرحله ۵

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

برنج را به حالت آبکش بپزید.

 

مرحله ۶

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.

 

مرحله ۷

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

هویج را در ماهیتابه بریزید.

 

مرحله ۸

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

به آن گلاب اضافه کنید.

 

مرحله ۹

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

خلال های پرتقال و پسته و بادام را نیز آماده کنید.

 

مرحله ۱۰

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۱

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

شکر را به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.

 

مرحله ۱۳

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

 

مرحله ۱۴

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد.

 

مرحله ۱۵

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

در قابلمه یک لایه پلو بریزید.

 

مرحله ۱۶

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و سپس یک لایه خلال ها بریزید.

 

مرحله ۱۷

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و دوباره روی آن پلو بریزید.

 

مرحله ۱۸

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).

 

مرحله ۱۹

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید.

 

مرحله ۲۰

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

به این شکل.

 

مرحله ۲۱

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.

 

مرحله ۲۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید.

 

مرحله ۲۳

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

مر غ ها را هنگام سرو کنار پلو بچینید.

نکته :

روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلو ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.

 

 

منبع : گورمند



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

    دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

  • طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

    طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات   در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

    شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • نمونه های تزیین پلو و چلو – ۱

      تصاویری از تزیین پلو و چلو مجلسی (۱)   پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

  • طرز تهیه آش ماست خراسان

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

  • طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

  • طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

    طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

    • طرز تهیه سالاد به شکل قارچ

        طرز تهیه سالاد به شکل قارچ های کوچک زیبا   ظاهر این سالاد خیلی زیباست . من وقتی می خوام تعجب مهمون های خودم رو موقع شام ببینم ، این سالاد رو درست می …

      • طرز تهیه رول ماهی فیله

        روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

        • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

          طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

          • لازانیا با ژامبون گوشت

            لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

            • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

              روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

              • طرز تهیه بقچه بادمجان

                  بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

                • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

                    طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …