شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی 

قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در این روش هویج پلو عطر و طعم بی نظیری داره. حتما اون رو امتحان کنید.

 

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

 

مواد  لازم برای ۴ نفر :

هویج ……………………….. ۴ عدد

خلال بادام، پسته، پرتقال …. هرکدام ۳ قاشق غذاخوری

مرغ ترجیحا سینه………….. ۱ عدد

پیاز …………………………. ۱ عدد

نمک  و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران ……………………… مقداری

گلاب ………………………..نصف پیمانه

شکر ……………………….. ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت هویج پلو شیرازی با تصویر:

مرحله اول

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

 ابتدا هوج را خلال کنید.

مرحله ۲

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران
کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنمرحله پختن تغییر رنگ ندهد.
مرحله ۳
دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

خلال پرتقال را به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده تا تلخی آن گرفته شود.

 

مرحله ۴

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

سپس آن را آبکش کنید.

 

مرحله ۵

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

برنج را به حالت آبکش بپزید.

 

مرحله ۶

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.

 

مرحله ۷

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

هویج را در ماهیتابه بریزید.

 

مرحله ۸

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

به آن گلاب اضافه کنید.

 

مرحله ۹

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

خلال های پرتقال و پسته و بادام را نیز آماده کنید.

 

مرحله ۱۰

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۱

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

شکر را به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۲

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.

 

مرحله ۱۳

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

 

مرحله ۱۴

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد.

 

مرحله ۱۵

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

در قابلمه یک لایه پلو بریزید.

 

مرحله ۱۶

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

و سپس یک لایه خلال ها بریزید.

 

مرحله ۱۷

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

و دوباره روی آن پلو بریزید.

 

مرحله ۱۸

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).

 

مرحله ۱۹

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید.

 

مرحله ۲۰

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

به این شکل.

 

مرحله ۲۱

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.

 

مرحله ۲۲

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید.

 

مرحله ۲۳

دستور پخت غذا  , آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

مر غ ها را هنگام سرو کنار پلو بچینید.

نکته :

روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلو ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.

 

 

منبع : گورمند



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

      مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زعفران به میزان لازم زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد خلال پسته به میزان لازم …

  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

  • طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

    طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

  • طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

      طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)   اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

          بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

    • طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (دوشس)

      طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (سیب زمینی دوشس)   ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید . این سیب زمینی ها دقیقا …

      • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

        • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

          روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

          • طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

            لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

            • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

                طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

              • طرز تهیه سوپ شیر

                    مواد لازم برای تهیه سوپ شیر : جو پوست کنده  ۱ پیمانه‌ گردن و بال مرغ ۴ تا ۵ عدد هویچ نگینی خرد شده  ۱ پیمانه‌ ساقه کرفس خرد شده  ۱ پیمانه‌ قارچ …

                • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

                    ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

                  • کوکوی مرغ و لوبیا سفید طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید

                     طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید  کوکوی مرغ  لوبیا سفید غذائیه که هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن. اصولا کوکو ها و کتلت ها …

                    • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

                      طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

                      • طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

                          طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

                        • طرز تهیه کوفته تبریزی

                          طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

                          • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

                              چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

                            • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

                              دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …