سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی 

قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در این روش هویج پلو عطر و طعم بی نظیری داره. حتما اون رو امتحان کنید.

 

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

 

مواد  لازم برای ۴ نفر :

هویج ……………………….. ۴ عدد

خلال بادام، پسته، پرتقال …. هرکدام ۳ قاشق غذاخوری

مرغ ترجیحا سینه………….. ۱ عدد

پیاز …………………………. ۱ عدد

نمک  و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران ……………………… مقداری

گلاب ………………………..نصف پیمانه

شکر ……………………….. ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت هویج پلو شیرازی با تصویر:

مرحله اول

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

 ابتدا هوج را خلال کنید.

مرحله ۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز
کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنمرحله پختن تغییر رنگ ندهد.
مرحله ۳
هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

خلال پرتقال را به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده تا تلخی آن گرفته شود.

 

مرحله ۴

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

سپس آن را آبکش کنید.

 

مرحله ۵

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

برنج را به حالت آبکش بپزید.

 

مرحله ۶

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.

 

مرحله ۷

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

هویج را در ماهیتابه بریزید.

 

مرحله ۸

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

به آن گلاب اضافه کنید.

 

مرحله ۹

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

خلال های پرتقال و پسته و بادام را نیز آماده کنید.

 

مرحله ۱۰

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۱

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

شکر را به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.

 

مرحله ۱۳

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

 

مرحله ۱۴

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد.

 

مرحله ۱۵

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

در قابلمه یک لایه پلو بریزید.

 

مرحله ۱۶

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و سپس یک لایه خلال ها بریزید.

 

مرحله ۱۷

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و دوباره روی آن پلو بریزید.

 

مرحله ۱۸

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).

 

مرحله ۱۹

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید.

 

مرحله ۲۰

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

به این شکل.

 

مرحله ۲۱

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.

 

مرحله ۲۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید.

 

مرحله ۲۳

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

مر غ ها را هنگام سرو کنار پلو بچینید.

نکته :

روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلو ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.

 

 

منبع : گورمند



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شامی برنج ,کتلت برنج طرز تهیه شامی برنج یا کتلت برنج غذایی ساده و خوشمزه

    طرز تهیه شامی برنج آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی برنج مجلسی و خوشمزه شامی برنج دارای ۲۳۱۹ کیلوکالری انرژی٬ ۶۰ گرم کربوهیدرات٬ ۸۱ گرم پروتئین و ۱۹۵ گرم چربی می باشد.   مواد لازم …

  • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

    روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

  • دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

      دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

  • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

    دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

  • طرز تهیه آش ماست خراسان

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

  • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

    طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

  • طرز تهیه میگو برشته

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

  • طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

      طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

  • طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذایی سبک و سریع • لقمه های تخم مرغی با کلاس

    طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذای سریع و سبک رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذایی است جمع و جور و سبک که مواد کمی درست می شود. ما در …

  • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

    طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

         دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …

  • طرز تهیه کتلت ماهی طرز تهیه کتلت ماهی برای علاقمندان به غذاهای دریایی

    طرز تهیه کتلت ماهی کتلت ماهی یکی از انواع کتلت خوشمزه و پرطرفداره. اگه میخواین از خواص بی نظیر ماهی استفاده کنین، در بخش آموزش آشپزی، با طرز تهیه کتلت ماهی همراه ما باشید.   …