جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد .

 

برای تهیه قارچ شکم پر مواد مختلفی میشه استفاده کرد که به ذائقه افراد بستگی داره. در ادامه روش تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی را خواهید دید که برای تهیه اون از زیتون ، گوجه فرنگی ، خرده های نان و پنیر و سیر استفاده شده .

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۱۲ نفر : 
روغن به میزان لازم
قارچ (تازه و بزرگ) قارچ ۱۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی (بزرگ و خرد شده) گوجه فرنگی ۱ عدد
زیتون (خرد شده) یک چهارم پیمانه
خرده های نان دو قاشق غذا خوری
پنیر فتا ۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده ۲ حبه
پودر آویشن نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸قاشق چای خوری

 

طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی:
برای تهیه این قارچ شکم پر ابتدا فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
تابه مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
ساقه های قارچ را جدا کنید. سطح خارجی آنها را با روغن زیتون چرب کنید. سپس آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را سروته روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آب آنها گرفته شود.
در یک کاسه گوجه‌فرنگی، زیتون، خرده های نان، پنیر فتا، سیر، نمک، فلفل سیاه و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
از مخلوط آماده شده داخل شکم قارچ ها بریزید. قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
امیدوارم از قارچ شکم پر یونانی خوشتون اومده باشه .

نوش جان.

سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 5, میانگین امتیاز: 3,60 از 5)
Loading...