یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


 

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی

 

برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین شیرینی و دسر و غذا ماسوره است.

 

ماسوره و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله‌ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک‌ها و دسر هاست. ماسوره جزئی است که اندازه و شماره مشخصی دارد و نوک آن در شماره‌های مختلف متفاوت است و هنگام بیرون آمدن خامه از داخل قیف اشکال متفاوت و متنوعی درست می‌کند. قیف می‌تواند پارچه‌ای یا پلاستیکی و یکبار مصرف باشد و یا می‌تواند مانند یک سرنگ بزرگ با پیستونی متحرک و باز شونده باشد. سرپیچ هم برای بستن و سوار کردن ماسوره روی قیف بکار می‌رود. (ویکی پدیا)

 

من اولین ماسوره ام رو وقتی خریدم که میخواستم بامیه درست کنم. با یه قیف صورتی. با ابزار قنادی زولبیا. فکر میکردم تنها کاربردش همین بامیه است. بعد ها فهمیدم ماسوره یعنی چی؟؟؟

این مطالب بر اساس ست ماسوره ویلتون هستش. کل ماسوره های ویلتون ۱۵۰ تا هستش که به ۱۱ گروه تقسیم میشه  که من مهمترین هاشو براتون گذاشتم.

 

نصب این ماسوره ها روی قیف آسونه فقط بعضی هاشون نیاز به سرپیچ داره.

 

ماسوره های گرد ( round tips )

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

از ماسوره های ضروری برای تزیین هستش. برای ساقه، رونه، دورکشی کیک به کار میره. برای نوشتن روی کیک معمولا از ماسوره شماره ۳ استفاده میشه اما بسته به بزرگی و کوچیکی کیک میتونه تغییر کنه.

پرکاربردترین ماسـوره هاش ۵ ، ۱۰ ، ۱S هستش.

 

ماسوره های گلبرگ ( petal tips )

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

برای گلبرگ انواع گل ها بخصوص گل رز به کار میره. پرکاربردترین هاش ۱۰۲# ، ۱۰۳# ، ۱۰۴# ، ۱۲۵# هستش.

 

گلبرگ های قطره ای ( drop flower tips )

این ماسـوره ها یه سه گروه کوچیک متوسط و بزرگ تقسیم میشه. تمام دندونه های این نوع ماسـوره ها به هم وصل هستش و وقتی خامه ازش بیرون میاد شکل گل هستش. پرکاربردترین هاش۱۰۶# ، ۱۰۷# ،  ۱۴۰# ، ۱۹۱#  ، ۲۲۵# ، ۱E# هستش.

 

ماسوره های سبد حصیری ( basketweave )

از اسمش معلومه برای ایجاد بافت حصیری با خامه روی کیک استفاده میشه. پرکاربردترینش ۲B# ، #۴۸  هستش.

 

ماسوره های منفذ دار ( multi-opening tips )

برای پر کردن کیک بیشتر استفاده میشه. برای درست کردن ستاره های کوچولو کنار هم ، خوشه انگور و چمن خیلی مناسبه. پرکاربردترینش هم ۲۳۳# هستش که باهاش چمن رو درست میشه.

 

ماسوره های ستاره ای باز ( open star tips )

از پرکاربردترین ماسـوره ها هستش و مناسب برای افراد مبتدی. باهاش میشه صدف ، زیگزاگ ، رودخونه ، گل و ستاره در بیاریم. پرکاربردترین هاش ۱۶# ، ۱۸# ، ۲۱# ، ۳۲#  به حساب میاد.

 

ماسوره های ستاره دار بسته ( closed star tips )

درست مثل ماسـوره های ستاره ای باز فقط با این تفاوت که عمق خط های روی خامه عمیق تره و از نظر من قشنگتره. پرکاریردترینشون هم ۲۶# ، ۲۴# ، ۳۳# هستش.

 

ماسوره های برگ ( leaf tips )

برای ایجاد برگ ازش استفاده میشه. پرکاربردترین ها ۳۳۶# ، ۶۷# هستش.

 

ماسوره های موج دار ( ruffle tips )

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

برای کنگره زدن دور کیک استفاده میشه.
حالا اینجا چند نمونه ماسـوره پرکاربرد از نظر خود شرکت wilton رو میبینید که فکر میکنم برای همه مناسب باشه. از ۱۵۰ تا ماسـوره که خیلی بهتره.

 

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

منبع هم سایت www.wilton.com هستش.

 

cakeland.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کیک اسفنجی شکلاتی , طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خامه ای , دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی ساده طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی آسان در منزل

    آموزش کامل طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی ساده و خوشمزه   آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل مواد لازم برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی آرد :•: ۱۳۰ گرم شکر …

  • طرز تهیه کیک ساده با سس گاناش و کارامل طرز تهیه کیک ساده خانگی با سس گاناش و سس کارامل برای عصرانه و صبحانه

    طرز تهیه کیک ساده خانگی پف دار و عالی امروز در بخش آشپزی طرز تهیه کیک ساده را تقدیمتون می کنیم. این کیک بسیار عالی و پف دار میشه. انواع کیک هایی که می بینید …

  • طرز تهیه چیز کیک ژله ای

    طرز تهیه چیز کیک ژله ای   چیز کیک ژله ای دسری خوشمزه و شیک برای مجالس و مهمانی هاست . این دسر به دلیل وجود ژله های رنگی ظاهر زیبایی دارد بخصوص اگه با …

  • کیک مخملی قرمز , کیک قلبی ولنتاین طرز تهیه کیک مخملی قرمز ویژه ولنتاین

      طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین   کیک مخملی قرمز را در قالب قلبی شکل بپزید یا به فرم قلب ببرید . این کیک خوشرنگ و خوشمزه دسری زیبا برای جشن ولنتاین و سالگرد ازدواج …

  • کیک سورپرایز نارگیلی طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی لذیذ و زیبا

    دستور پخت کیک سورپرایز نارگیلی  ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری میده. ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. …

  • تزیین کیک جشن تکلیف نمونه های زیبای کیک جشن تکلیف

    عکس تزیین کیک جشن تکلیف کیک جشن تکلیف , طرح کیک جشن تکلیف, نمونه کیک برای جشن تکلیف, مدل کیک ویژه جشن عبادت, کیک مخصوص جشن تکلیف, عکس کیک جشن تکلیف, تزیین کیک جشن تکلیف دخترانه, عکسهایی از …

  • طرز تهیه ترافل رنگی در منزل

    ترافل رنگی را خودتان در منزل بسازید   این سری قصد دارم طرز تهیه ترافل های رنگی (sprinkle) رو بهتون یاد بدم، بیشتر به درد کسایی میخوره که خوش ذوقن و وااااقعا حال و حوصله …

  • کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی طرز تهیه کیک پرتقالی | کیک خانگی | کیک پف کرده و پنبه ای

    دستور پخت کیک پرتقالی خوشمزه و عالی کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه که طرفداران زیادی دارد. کمتر کسی است که از عطر پرتقال در کیک لذت نبرد. با مجله تصویر …

  • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

    تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

  • طرز تهیه گل رز شکلاتی

    طرز تهیه گل رز شکلاتی     مواد اولیه : رنگ خوراکی(در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری) عسل (یا شربت ذرت) ۱ پیمانه شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم طرز تهیه : برای درست کردن …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

    • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

      در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

      • آموزش روش پاک کردن کنگر

        نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

        • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

          روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

          • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

              نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

            • طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

                طرز تهیه پیاز داغ مجلسی پیاز که داغ می کنید نرم میشه ؟! خب این پیاز داغ ها برای داخل آش خوبه. ولی یه وقتهایی برای تزیین غذا به پیاز داغ های طلایی و …

              • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

                  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

                • چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

                  در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

                  • جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

                    جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

                    • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

                      نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

                      • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

                        با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

                        • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

                            ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

                          • مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

                            شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                            • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

                              نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …