جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


 

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی

 

برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین شیرینی و دسر و غذا ماسوره است.

 

ماسوره و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله‌ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک‌ها و دسر هاست. ماسوره جزئی است که اندازه و شماره مشخصی دارد و نوک آن در شماره‌های مختلف متفاوت است و هنگام بیرون آمدن خامه از داخل قیف اشکال متفاوت و متنوعی درست می‌کند. قیف می‌تواند پارچه‌ای یا پلاستیکی و یکبار مصرف باشد و یا می‌تواند مانند یک سرنگ بزرگ با پیستونی متحرک و باز شونده باشد. سرپیچ هم برای بستن و سوار کردن ماسوره روی قیف بکار می‌رود. (ویکی پدیا)

 

من اولین ماسوره ام رو وقتی خریدم که میخواستم بامیه درست کنم. با یه قیف صورتی. با ابزار قنادی زولبیا. فکر میکردم تنها کاربردش همین بامیه است. بعد ها فهمیدم ماسوره یعنی چی؟؟؟

این مطالب بر اساس ست ماسوره ویلتون هستش. کل ماسوره های ویلتون ۱۵۰ تا هستش که به ۱۱ گروه تقسیم میشه  که من مهمترین هاشو براتون گذاشتم.

 

نصب این ماسوره ها روی قیف آسونه فقط بعضی هاشون نیاز به سرپیچ داره.

 

ماسوره های گرد ( round tips )

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

از ماسوره های ضروری برای تزیین هستش. برای ساقه، رونه، دورکشی کیک به کار میره. برای نوشتن روی کیک معمولا از ماسوره شماره ۳ استفاده میشه اما بسته به بزرگی و کوچیکی کیک میتونه تغییر کنه.

پرکاربردترین ماسـوره هاش ۵ ، ۱۰ ، ۱S هستش.

 

ماسوره های گلبرگ ( petal tips )

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

برای گلبرگ انواع گل ها بخصوص گل رز به کار میره. پرکاربردترین هاش ۱۰۲# ، ۱۰۳# ، ۱۰۴# ، ۱۲۵# هستش.

 

گلبرگ های قطره ای ( drop flower tips )

این ماسـوره ها یه سه گروه کوچیک متوسط و بزرگ تقسیم میشه. تمام دندونه های این نوع ماسـوره ها به هم وصل هستش و وقتی خامه ازش بیرون میاد شکل گل هستش. پرکاربردترین هاش۱۰۶# ، ۱۰۷# ،  ۱۴۰# ، ۱۹۱#  ، ۲۲۵# ، ۱E# هستش.

 

ماسوره های سبد حصیری ( basketweave )

از اسمش معلومه برای ایجاد بافت حصیری با خامه روی کیک استفاده میشه. پرکاربردترینش ۲B# ، #۴۸  هستش.

 

ماسوره های منفذ دار ( multi-opening tips )

برای پر کردن کیک بیشتر استفاده میشه. برای درست کردن ستاره های کوچولو کنار هم ، خوشه انگور و چمن خیلی مناسبه. پرکاربردترینش هم ۲۳۳# هستش که باهاش چمن رو درست میشه.

 

ماسوره های ستاره ای باز ( open star tips )

از پرکاربردترین ماسـوره ها هستش و مناسب برای افراد مبتدی. باهاش میشه صدف ، زیگزاگ ، رودخونه ، گل و ستاره در بیاریم. پرکاربردترین هاش ۱۶# ، ۱۸# ، ۲۱# ، ۳۲#  به حساب میاد.

 

ماسوره های ستاره دار بسته ( closed star tips )

درست مثل ماسـوره های ستاره ای باز فقط با این تفاوت که عمق خط های روی خامه عمیق تره و از نظر من قشنگتره. پرکاریردترینشون هم ۲۶# ، ۲۴# ، ۳۳# هستش.

 

ماسوره های برگ ( leaf tips )

برای ایجاد برگ ازش استفاده میشه. پرکاربردترین ها ۳۳۶# ، ۶۷# هستش.

 

ماسوره های موج دار ( ruffle tips )

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

برای کنگره زدن دور کیک استفاده میشه.
حالا اینجا چند نمونه ماسـوره پرکاربرد از نظر خود شرکت wilton رو میبینید که فکر میکنم برای همه مناسب باشه. از ۱۵۰ تا ماسـوره که خیلی بهتره.

 

آشنایی با انواع ماسوره خامه برای تزیین کیک و شیرینی

منبع هم سایت www.wilton.com هستش.

 

cakeland.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین کیک شکل جعبه شکلات - تزیین کیک تولد آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

      آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

  • کیک بادامی بدون آرد و روغن طرز تهیه کیک بادامی بدون آرد و روغن | دستور پخت کیک بادامی با ایرمیک | کیک رژیمی

    طرز تهیه کیک بادامی با ایرمیک در تهیه این کیک بادامی از ایرمیک استفاده شده و آرد و روغن ندارد. اگر رژیمی دارید که نمی توانید روغن و آرد مصرف کنید با ما در بخش …

  • آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذی آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

      آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

  • طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

      طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی Rainbow tie-dye surprise cake مواد اولیه : کیک پوند (یا چهار بسته پودر آماده کیک پوند (هر بسته ۴۵۰ گرم))۴ عدد رنگ خوراکی۵ رنگ به دلخواه خمیر فوندانت …

  • آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب - تزیین کیک تولد - تزیین کیک عروسی آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب

    آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سر اسب    در این مطلب تصاویری از مراحل تزئین کیک به صورت سر اسب را مشاهده می فرمائید . با روی هم چیدن تکه های کیک و برش دادن …

  • کیک هویج و سیب طرز تهیه کیک هویج و سیب مقوی و لذیذ

    دستور پخت کیک هویج و سیب  کیک هویج و سیب بسیار مقوی و خوشمزه هست. این کیک را می تونین تو قالب بزرگ به صورت یه تیکه درست کنین، می تونین هم تو قالب های …

  • طرز تهیه کیک سه دقیقه ای طرز تهیه کیک سه دقیقه ای

       روش پخت کیکی سریع : کیک سه دقیقه ای   مواد لازم : شیر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری شکر: ۴ قاشق غذا خوری آرد سفید: ۵ قاشق سوپخوری …

  • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

      چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

  • طرز تهیه شارلوت لاک پشت طرز تهیه شارلوت لاک پشت

      طرز تهیه شارلوت لاک پشت   قبلا روش تهیه دسر مجلسی  شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) تقدیمتون شد، همینطور روش تهیه شارلوت سالاد الویه . امروز طرز تهیه شارلوت لاک پشت رو براتون در نظر …

  • آموزش نقاشی روی کیک آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

      آموزش روش نقاشی روی کیک   نقاشی روی کیک و انتقال تصویر دلخواه روی آن روشی جالب برای تزیین کیک است. با این روش می توانید تصویر موردنظرتان را روی کیک منتقل کنید. انتقال …

مطالب قبلی این بخش
  • پخت برنج نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

    • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

      روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

      • 18460 مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

        شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

        • بوی سوختگی برنج روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

          در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

          • ترفندهای پخت و نگهداری سبزیجات و میوه ها ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

               ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

بالا