دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

دستور پخت توفوی انگشتی برشته

توفوی انگشتی برشته بسیار ترد و خوشمزه است و بهتره در کنارش سس کچاپ، باربکیو، سس سالاد خامه ای یا سس فلفل شیرین آسیایی سرو کنید.

هنگام انتخاب توفو دقت کنید که از نوع سفت یا خیلی سفت و ارگانیک آن باشد. در این دستور تهیه توفوی انگشتی ما از آرد بادام استفاده می کنیم که همان بادام ریز آسیاب شده است.

می توانید به جای آن از آرد معمولی استفاده کنید گرچه در آنصورت دیگر غذا بدون گلوتن نخواهد بود.

توفو در آرد بادام غلتانده می شود، در تخم مرغ خیس می خورد سپس در غلات برنج خرد شده غلت می خورد و سرخ می شود تا توفوی انگشتی برشته و ترد درست شود.

 

توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه توفوی انگشتی برای ۴ نفر : 

توفو (پنیر لوبیا، سفت) ۴۵۰ گرم
روغن نباتی ۳ قاشق سوپخوری
آرد بادام (یا آرد ساده) ۳/۴ فنجان
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ (زده شده) تخم مرغ ۲ عدد
غلات برنج (خرد شده) ۱ و ۱/۴ فنجان
سس ( سس کچاپ ، سس سالاد خامه ای ، سس فلفل شیرین آسیایی) جهت سرو

توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

 

روش پخت توفوی انگشتی برشته :

توفو را به شکل تکه های انگشتی به ابعاد ۱٫۵ در ۲٫۵ در ۷٫۵ سانتی متر برش دهید. آنها را روی حوله ی کاغذی یا حوله ی آشپزخانه به صورت یک لایه بنشینید.

سپس باز هم یک لایه دیگر حوله کاغذی یا حوله آشپزخانه روی آن قرار دهید.

یک بشقاب روی دستمال بگذارید تا توفو را فشار دهد و کمی از آب آن گرفته شود. ۱۵ دقیقه در این حالت بگذارید بماند.

توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

 

آرد بادام،‌ پودر سیر و نمک و فلفل را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ زده شده را در یک کاسه ی کوچک دیگر بریزید و غلات برنج خرد شده را هم در کاسه ی کوچک سوم.

برای روکش کردن توفوهای انگشتی آنها را کمی به آرد بادام ادویه دار شده آغشته کنید، سپس در تخم مرغ بخیسانید و بعد داخل غلات برنج بغلتانید تا همه ی روهای آن پوشانده شود.

این کار را برای همه ی توفوهای انگشتی انجام دهید.

توفو انگشتی , توفو برشته

 

روغن را در یک تابه ی بزرگ روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. توفو ها را ۴تا ۵ عدد یکجا داخل تابه قرار دهید و ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه هر طرف را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.

توفوی انگشتی سرخ شده را داخل بشقابی که کف آن را حوله ی کاغذی یا پارچه ی آشپزخانه قرار داده اید بگذارید.

آن را با سس مورد علاقه ی خود سرو کنید.

 

توفو انگشتی , توفو برشته

 

دستور پخت توفوی انگشتی برشته

 

منابع:inspiredtaste/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پیتزا لولی Pizza Lollies

      آموزش تصویری روش تهیه پیتزا لولی (Pizza Lollies )   پیتزا لولی ظاهر جالبی داره و بچه ها عاغشقش می شن. این پیتزا برای جشن تولدها عالیه. برای صبحونه بچه ها مناسبه و اونا …

  • طرز تهیه همبرگر مخصوص

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (چرخکرده) دنبه ۱۰۰گرم (چرخکرده) آرد سوخاری به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد …

  • طرز تهیه پیتزا رولی

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : کالباس خشک گوشت گاو ۱۰۰ گرم خمیر پیتزا ۳ عدد فلفل دلمه ای زرد …

  • طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲۰ نفر : سیب زمینی  ۱۹۰ گرم (له شده) کره ۲ قاشق غذاخوری شیر  ۱/۲ فنجان گوشت قرمز ۳ برش …

  • طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی

      طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : نان تست ۳ عدد شیر ۴ قاشق غذاخوری سینه مرغ ۱عدد تخم مرغ ۳ عدد خامه …

  • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

      پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر ، میتونه به عنوان پیش غذا و یا اگر با سالاد کاملش همراه باشه ، به عنوان یک غذای کامل استفاده بشه. …

  • فان رولت , فاین رولت , رولت سرد طرز تهیه فاین رولت یا رولت سرد فینگر فود مجلسی و خوشمزه

    فینگر فود یا غذای انگشتی یا غذای مینیاتوری بیشتر به عنوان پیش غذا یا اردور سرو میشن. خوبی غذاهای لقمه ای اینه که برای هر ذائقه ای خوشاینده و نیازی به سرو در بشقاب نداره. می توانید …

  • طرز تهیه اگ رول تخم مرغ و برگ کلم (سمبوسه)

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه : زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (رنده شده تازه) سس سویا نصف فنجان سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه ها ورقه اگ رول …

  • طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه

    طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه   در این مطلب طرز تهیه نان پنیری خوش عطر و خوشمزه ای را خواهید دید که هم برای پیش غذا ، هم عصرانه مراسم تولد و هم …

  • طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر

    طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر (چیپس بسیار ترد و خوشمزه)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر: نمک۳/۴ قاشق چای خوری جعفری۳ قاشق غذاخوری کره۸۵ گرم (تکه …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه کیک پیتزا

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه کیک پیتزا برای ۴ نفر : جعفری یک قاشق سوپ خوری (ریز شده) پنیر پیتزا نصف پیمانه (رنده شده) ماست نصف پیمانه …

  • همبرگر خانگی , همبرگر پیار ,Homemade onion burgers طرز تهیه همبرگر خانگی , همبرگر پیاز

    طرز تهیه انواع همبرگر خانگی (همبرگر پیاز) در این قیمت با طرز تهیه همبرگر  پیاز خانگی از سری غذاهای فست فود با ما همراه باشید     مواد لازم برای تهیه همبرگر پیاز خانگی :   …

  • طرز تهیه دلمه قارچ

      مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …