جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

دستور پخت توفوی انگشتی برشته

توفوی انگشتی برشته بسیار ترد و خوشمزه است و بهتره در کنارش سس کچاپ، باربکیو، سس سالاد خامه ای یا سس فلفل شیرین آسیایی سرو کنید.

هنگام انتخاب توفو دقت کنید که از نوع سفت یا خیلی سفت و ارگانیک آن باشد. در این دستور تهیه توفوی انگشتی ما از آرد بادام استفاده می کنیم که همان بادام ریز آسیاب شده است.

می توانید به جای آن از آرد معمولی استفاده کنید گرچه در آنصورت دیگر غذا بدون گلوتن نخواهد بود.

توفو در آرد بادام غلتانده می شود، در تخم مرغ خیس می خورد سپس در غلات برنج خرد شده غلت می خورد و سرخ می شود تا توفوی انگشتی برشته و ترد درست شود.

 

توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه توفوی انگشتی برای ۴ نفر : 

توفو (پنیر لوبیا، سفت) ۴۵۰ گرم
روغن نباتی ۳ قاشق سوپخوری
آرد بادام (یا آرد ساده) ۳/۴ فنجان
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ (زده شده) تخم مرغ ۲ عدد
غلات برنج (خرد شده) ۱ و ۱/۴ فنجان
سس ( سس کچاپ ، سس سالاد خامه ای ، سس فلفل شیرین آسیایی) جهت سرو

توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

 

روش پخت توفوی انگشتی برشته :

توفو را به شکل تکه های انگشتی به ابعاد ۱٫۵ در ۲٫۵ در ۷٫۵ سانتی متر برش دهید. آنها را روی حوله ی کاغذی یا حوله ی آشپزخانه به صورت یک لایه بنشینید.

سپس باز هم یک لایه دیگر حوله کاغذی یا حوله آشپزخانه روی آن قرار دهید.

یک بشقاب روی دستمال بگذارید تا توفو را فشار دهد و کمی از آب آن گرفته شود. ۱۵ دقیقه در این حالت بگذارید بماند.

توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی

 

آرد بادام،‌ پودر سیر و نمک و فلفل را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ زده شده را در یک کاسه ی کوچک دیگر بریزید و غلات برنج خرد شده را هم در کاسه ی کوچک سوم.

برای روکش کردن توفوهای انگشتی آنها را کمی به آرد بادام ادویه دار شده آغشته کنید، سپس در تخم مرغ بخیسانید و بعد داخل غلات برنج بغلتانید تا همه ی روهای آن پوشانده شود.

این کار را برای همه ی توفوهای انگشتی انجام دهید.

توفو انگشتی , توفو برشته

 

روغن را در یک تابه ی بزرگ روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. توفو ها را ۴تا ۵ عدد یکجا داخل تابه قرار دهید و ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه هر طرف را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.

توفوی انگشتی سرخ شده را داخل بشقابی که کف آن را حوله ی کاغذی یا پارچه ی آشپزخانه قرار داده اید بگذارید.

آن را با سس مورد علاقه ی خود سرو کنید.

 

توفو انگشتی , توفو برشته

 

دستور پخت توفوی انگشتی برشته

 

منابع:inspiredtaste/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مینی پیتزای مافین

    طرز تهیه مینی پیتزای مافین آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : مافین۶ عدد (نصف و تست شده) سس راگو۳۹۵ گرم پنیر موزارلا۱۷۰ گرم (رنده شده) قارچ به مقدار لازم (ورقه شده) زیتون به مقدار لازم …

    • طرز تهیه سیب زمینی تنوری معطر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۰ نفر : سیب زمینی  ۴عدد روغن زیتون ۱چهارم لیوان پنیر پارمزان ۱چهارم لیوان (رنده شده) پودر …

      • طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری

          طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری ( یک صبحانه عالی )   اغلب کودکان با خوردن تخم مرغ بصورت نیمرو و یا آب پز مشکل دارند، اما با پخت تست تخم مرغ پنیری به …

        • طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

          طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع …

          • طرز تهیه خمیر پیتزا زعفرانی

                  آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : زعفران ۱قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ) فلفل سیاه به میزان لازم …

            • طرز تهیه رولت سوسیس

              دستور پخت رولت سوسیس برای خوشرنگ شدن رولت سوسیس ،‌ بهتر است آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید. مواد اولیه: آرد: ۳ پیمانه (مخصوص نان) کره: ۱۰۰گرم سوسیس: ۱۰عدد ماست: یک پیمانه بیکینگ پودر: ۲ …

              • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

                  آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

                • طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)

                    طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)   مواد اولیه : آرد ۲/۳ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد نمک ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل مقداری   مواد سالاد میانی خمیر …

                  • طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی)

                      طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی) مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش به میزان لازم جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ تا سیر رنده شده …

                    • طرز تهیه بادمجان برگر

                        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه   مواد اولیه : بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم آرد ۱ فنجان تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده) خرده …

                      • ترفند ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده

                        طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستوران ها آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : سیب زمینی  به میزان لازم نمک به میزان …

                        • طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای

                            دستور تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه ای (بدون نیاز به فر)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : رب گوجه فرنگی ۳قاشق …

                          • طرز تهیه همبرگر خانگی

                            طرز تهیه همبرگر خانگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک وفلفل به میزان لازم دنبه (چرخ کرده) ۱۰۰ گرم گوشت (چرخ کرده) ۴۰۰ گرم آرد سوخاری …

                            • طرز تهیه پیده گوشت

                                طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …