دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


دسر سه مزه , دسر تری تیست

دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه

تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این دسر مجلسی را خواهید دید.

پیشنهاد می کنم این دسر خوشگل و خوشمزه را حتما درست کنین بخصوص در شب یلدا .

 

مواد لازم برای تهیه دسر تری تیست :

شیر سرد ۵۰۰ سی سی

نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری
آرد یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق مرباخوری
بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
آب جوش ۳۰۰ سی سی
پودر ژله (با طمع مورد نظر که من با طعم انار درست کردم)

 

دسر سه مزه , دسر تری تیست

دسر تری تیست برش داده شده با دو لایه ژله

 

روش تهیه تری تیست :

ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و کامل هم می زنیم تا اثری از پودر ژله نمونه.

بعد داخل قالب ناودانی می ریزیم. قالب رو داخل یخچال میذاریم تا ببنده. این لایه بالایی تری تیست ما هست.
بعد آرد، شیر ، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین و شکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه.
حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه می کنیم.
اجازه می دیم مواد از دما بیفته. بعد نصفش رو روی ژله می ریزیم.

یک ردیف پتی بور کاکائویی می چینیم و دوباره نصف دیگر مواد را روی اون می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم.

اجازه میدیم دسر تری تیست به مدت یک روز در یخچال بمونه بعد با چاقو دور تا دور دسر رو جدا کرده و داخل آب گرم می ذاریم تا راحت بیرون بیاد.

نوش جان

 

* نکته : مواد رو طوری آماده کنید که بمحض بستن ژله مواد رویه رو بریزید و ژله خیلی تو یخچال نمونه .

 

طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

 

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • کیک چند رنگ طرز تهیه کیک چند رنگ

    آموزش تصویری پخت کیک چند رنگ کیک چند رنگ را با هر دستور کیک میشه تهیه کرد. برای پخت این کیک خوشرنگ و زیبا از دستور کیک شیفون، کیک اسفنجی و کیک ساده می تونید استفاده …

    • ژله مجلسی, تزیین ژله, ژله جدید ژله مجلسی شیک / تزیین ژله مجلسی

      آموزش تصویری تهیه ژله مجلسی شیک و زیبا  ژله مجلسی با طرح گل های رز و برگ، زیبایی سفره شما رو دو چندان می کنه. این ژله زیبا به عنوان ایده ای جالب برای تهیه …

      • طرز تهیه کیک بستنی با سس شکلات

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۱۰ نفر : بیسکوییت ۱۶ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) بادام ۱ فنجان (تست شده) شکر ۳ قاشق غذاخوری …

        • طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای

          طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای   شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه …

          • طرز تهیه و تزیین حلوا

            آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

            • آموزش تزئین شیرینی به شکل جغد

              آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم. وقتی شیرینی را پختید …

              • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

                 طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

                • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

                    طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

                  • طرز تهیه ژله تخم مرغی (۲)

                     طرز تهیه ژله تخم مرغی (تخم مرغ ژله ای)   قبلا طرز تهیه ژله تخم مرغی رو فرا گرفتین و در این مطلب با روش دیگه ی تهیه ژله تخم مرغی آشنا می شین. ۱) …

                    • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

                      روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

                      • طرز تهیه ژله انار توپی

                          طرز تهیه ژله انار توپی   ژله انار توپی مناسب شب های یلداس. اونو درست کنین و در جمع گرم خونواده صرف کنین.   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : ژله اناربه میزان …

                        • طرز تهیه کیک اسفنجی فوری

                           روش پخت کیک اسفنجی فوری(بدون نیاز به همزن برقی)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه    مواد اولیه برای ۶ نفر : زعفران ۱قاشق چایخوری (آبکرده …

                          • شیرینی رز خرمایی , دسر ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان

                            طرز تهیه شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ، شیرینی ای شیک و مقوی برای سفره افطار است. در این مطلب دو روش تهیه این شیرینی خوشمزه را شرح خواهیم داد.   روش …

                            • طرز تهیه شیرینی به شکل قو

                               طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …