جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

دسر سه مزه , دسر تری تیست

دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه

تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این دسر مجلسی را خواهید دید.

پیشنهاد می کنم این دسر خوشگل و خوشمزه را حتما درست کنین بخصوص در شب یلدا .

 

مواد لازم برای تهیه دسر تری تیست :

شیر سرد ۵۰۰ سی سی

نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری
آرد یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق مرباخوری
بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
آب جوش ۳۰۰ سی سی
پودر ژله (با طمع مورد نظر که من با طعم انار درست کردم)

 

دسر سه مزه , دسر تری تیست

دسر تری تیست برش داده شده با دو لایه ژله

 

روش تهیه تری تیست :

ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و کامل هم می زنیم تا اثری از پودر ژله نمونه.

بعد داخل قالب ناودانی می ریزیم. قالب رو داخل یخچال میذاریم تا ببنده. این لایه بالایی تری تیست ما هست.
بعد آرد، شیر ، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین و شکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه.
حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه می کنیم.
اجازه می دیم مواد از دما بیفته. بعد نصفش رو روی ژله می ریزیم.

یک ردیف پتی بور کاکائویی می چینیم و دوباره نصف دیگر مواد را روی اون می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم.

اجازه میدیم دسر تری تیست به مدت یک روز در یخچال بمونه بعد با چاقو دور تا دور دسر رو جدا کرده و داخل آب گرم می ذاریم تا راحت بیرون بیاد.

نوش جان

 

* نکته : مواد رو طوری آماده کنید که بمحض بستن ژله مواد رویه رو بریزید و ژله خیلی تو یخچال نمونه .

 

طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

 

 

منبع:سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 11, میانگین امتیاز: 3,36 از 5)
Loading...