چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


دسر سه مزه , دسر تری تیست

دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه

تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این دسر مجلسی را خواهید دید.

پیشنهاد می کنم این دسر خوشگل و خوشمزه را حتما درست کنین بخصوص در شب یلدا .

 

مواد لازم برای تهیه دسر تری تیست :

شیر سرد ۵۰۰ سی سی

نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری
آرد یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق مرباخوری
بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
آب جوش ۳۰۰ سی سی
پودر ژله (با طمع مورد نظر که من با طعم انار درست کردم)

 

دسر سه مزه , دسر تری تیست

دسر تری تیست برش داده شده با دو لایه ژله

 

روش تهیه تری تیست :

ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و کامل هم می زنیم تا اثری از پودر ژله نمونه.

بعد داخل قالب ناودانی می ریزیم. قالب رو داخل یخچال میذاریم تا ببنده. این لایه بالایی تری تیست ما هست.
بعد آرد، شیر ، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین و شکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه.
حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه می کنیم.
اجازه می دیم مواد از دما بیفته. بعد نصفش رو روی ژله می ریزیم.

یک ردیف پتی بور کاکائویی می چینیم و دوباره نصف دیگر مواد را روی اون می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم.

اجازه میدیم دسر تری تیست به مدت یک روز در یخچال بمونه بعد با چاقو دور تا دور دسر رو جدا کرده و داخل آب گرم می ذاریم تا راحت بیرون بیاد.

نوش جان

 

* نکته : مواد رو طوری آماده کنید که بمحض بستن ژله مواد رویه رو بریزید و ژله خیلی تو یخچال نمونه .

 

طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

 

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله شیر عسلی

      طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

    • نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

      طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن ) نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده …

      • طرز تهیه کیک رنگین کمان

        طرز تهیه کیک رنگین کمان مواد اولیه : پودر کیک به میزان لازم رنگ خوراکی به میزان لازم خامه به میزان لازم (زده شده) ابتدا به میزانی که دوست دارید کیک شما رنگی باشه مایه …

        • طرز تهیه شیرینی شکوفه وانیلی طرز تهیه شیرینی شکوفه وانیلی مجلسی و خوشمزه برای عید نوروز

          طرز تهیه شیرینی شکوفه وانیلی آموزش آشپزی و دستور تهیه شیرینی شکوفه وانیلی   شیرینی شکوفه وانیلی به مدت یکماه در ظرف در بسته و در کابینت قابل نگه داری است برای مدت بیشتر می توانید …

          • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

            طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

            • طرز تهیه رولت حلوا و خرما برای افطار + فیلم

                دسر افطاری ؛ رولت حلوا و خرما در ماه رمضان بهتر است مصرف زولبیا و بامیه را هنگام افطار کم کرده و به جای آن خوراکی هایی مثل رولت حلوا و خرما را جایگرین …

              • کیک کره ای , کیک دو رنگ طرز تهیه کیک کره ای

                دستور پخت کیک کره ای خوش عطر و خوشمزه کیک کره ای میتونه بیس خیلی کیکها باشه. مثلا کیکهای میوه ای. یعنی میتونید توش از میوه ها استفاده کنید و کیکتون رو خراب نمیکنه. میتونید با …

                • طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی

                  طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی (یا شکلات کاکائوای)   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : آب یک لیوان پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲سوم لیوان شکر نصف …

                  • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

                      طرز تهیه پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)   پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید …

                    • طرز تهیه بنیه خرما برای ماه رمضان

                        طرز تهیه بنیه خرما (مخصوص رمضان) بدون فر   بنیه خرما دسری مقوی و پرکالری برای سحر و افطار ماه رمضان است. در ادامه طرز تهیه این دسر مغذی و خوشمزه تقدیمتون میشه .امیدوارم …

                      • نان چلیپا, انواع نان, نان خانگی طرز تهیه نان چلیپا ترد و خوشمزه / پخت انواع نان

                        دستور پخت نان چلیپا  نان چلیپا قابل استفاده برای وعده صبحانه و عصرانه است.   مواد لازم برای تهیه نان چلیپا : آرد ۵٠٠ گرم مایه خمیر ۴ ق م شکر ۶ گرم شیر گرم …

                        • خاگینه پاپیونی , دسر ماه رمضان طرز تهیه خاگینه پاپیونی برای افطار

                          دستور پخت خاگینه پاپیونی برای افطار خاگینه پاپیونی دسری شیک و خوشمزه برای ماه رمضان است. این دسر خوش عطر و و خوش طعم با ظاهر زیبایی که دارد سفره افطار شما را شکیل تر می کند. …

                          • طرز تهیه پودینگ شکلاتی

                            طرز تهیه پودینگ شکلاتی مخصوص   پودینگ شکلاتی دسری مجلسی و خوش طعم است که اگر در قالب های مناسب تهیه شود ظاهری شیک و زیبا خواهد داشت. برای تزیین آن می توانید از شکلات …

                            • طرز تهیه شیرینی به شکل قو

                               طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …